OM UNIT (UK)
Cryogenics [Audio Theory / Omni Music]
Junior SP. [Innersense]
Bluez [Indigo Movement]
Winjer

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 23.00
Είσοδος: 8 ευρώ

Η Innersense Productions Athens, γιορτάζοντας την εικοσάχρονη παρουσία της στην drum n’ bass σκηνή της Ελλάδας, και το Ρομάντσο, υποδέχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον OM UNIT, το Βρετανό DJ και παραγωγό που έχει εδραιωθεί ως ένας από τους πιο συνεπείς και πρωτότυπους εκπροσώπους της bass κουλτούρας. Τον Om Unit θα συνοδεύσουν οι Cryogenics, Junior SP., Bluez και Winjer.

 OM UNIT [UK/ Civil Music/ Planet Mu/ Exit/ Metalheadz]Om Unit

Ο Βρετανός Jim Coles, ή αλλιώς Om Unit, είναι ένας από τους πιο φρέσκους και ταλαντούχους εκπρόσωπους της παγκόσμιας bass κουλτούρας. Με χαρακτηριστικά την ποικιλομορφία και την ευρηματικότητα, ο ήχος του κινείται ανάμεσα στο dubstep, το footwork, το jungle και το drum’n’bass, και φτάνει έως τον κινηματογραφικό ήχο με καινοτόμες ιδέες και ασυμβίβαστη ποιότητα.

Οι κυκλοφορίες του στις θρυλικές Metalheadz, Exit Records, Planet Mu, Civil Records, αλλά και στο προσωπικό του label, την Cosmic Bridge, αποτελούν διαπιστευτήρια ενός καλλιτέχνη που ήρθε για να μείνει. Γι’ αυτό, άλλωστε, είναι μέσα στις αγαπημένες επιλογές των Boiler Room, XLR8R, FACT Magazine, Dummy, LuckyMe, Electronic Explorations, Clash Magazine, Computer Music και πολλών άλλων μέσων.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχει συνεργαστεί με κορυφαίους καλλιτέχνες της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, όπως Mark Pritchard, Doc Scott, Sam Binga, Machinerum, Danny Breaks, Daedelus, Om’Mas Keith, Fracture, Starkey, Ital Tek, Kromestar, Adam Freeland, VIVEK Dabrye, Kashmere, Foreign Beggars, μεταξύ άλλων.

Τα DJ sets του είναι ένας καθρέφτης των παραγωγών και των επιρροών του. Ένα μαγικό ταξίδι με κύριο και κοινό χαρακτηριστικό τις χαμηλές συχνότητες. Τα decks του Fabric, καθώς και άλλων κορυφαίων club ανά τον κόσμο, τον γνωρίζουν καλά, καιρός να τον ανακαλύψει και η Αθήνα!

Πληροφορίες

www.omunit.com

www.facebook.com/omunit

https://soundcloud.com/omunit

https://www.mixcloud.com/omunit/

Om Unit

Σχόλια