Radio sUPports: Ο διπλανός σου, κάτι έχει να σου πει. Άκουσε τον!

Ο UP FM, ο σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών, δίνει βήμα σε φορείς κοινωνικής και πολιτιστικής προσφοράς, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου μεταδίδοντας απευθείας από την Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Μέσα από έναν ραδιομαραθώνιο που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και θα τελειώσει στις 7 το απόγευμα, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για το έργο, τη δράση και τις ανάγκες οργανώσεων και ανθρώπων που βοηθούν εθελοντικά όπου υπάρχει ανάγκη.

Στην πρωτοβουλία αυτή, θα συμμετέχουν: Σύλλογος Γονέων ΑμΕΑ «Μαχητές Πάτρας», Σύλλογος για την Ψυχική Υγεία (ΣΟ.Ψ.Υ.) Πάτρας, ΚΕΘΕΑ, Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Αχαΐας ‘’Άλμα Ζωής’’, Praksis, Στέγη +, Το Χαμόγελο του Παιδιού, Αντωνοπούλειο Ίδρυμα, ‘’ΑγκαλιάΖΩ’’ Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου Νομού Αχαΐας, Φιλανθρωπικό Σωματείο ‘’Γαλήνη Αναπήρων Παιδιών – Κιβωτός της Αγάπης’’, ΚΕΔΜΟΠ ‘’Χάρισε Ζωή’’, Ομάδα Νέων Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Ο Άγιος Στυλιανός”, Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας  και Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών.

Υποστηρικτές

Την προσπάθεια του UP FM υποστηρίζουν τα Ster Cinemas, το θέατρο ACT και το θέατρο Γραμμές Τέχνης, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του σταθμού θα προσφέρουν δωρεάν προβολή και παραστάσεις σε μέλη των φορέων που συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Η απευθείας μετάδοση αυτής της προσπάθειας πραγματοποιείται με την ευγενική προσφορά της Fibair και του καταστήματος ηχητικού εξοπλισμού “Δίηχο”.

Χορηγοί υποστήριξης

AEGEE Patra, Best Patra,  Esn UoPa, Eestec και IEEE SB UPatras.

Πότε;

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, δίνουμε ραντεβού στο περίπτερο του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλατεία Γεωργίου.

 Άκουσε τον διπλανό σου. Κάτι έχει να σου πει!

Ο ραδιομαραθώνιος θα μεταδοθεί ζωντανά από τη συχνότητα του Ημέρα FM 90,4 και διαδικτυακά από τη σελίδα upfm.upatras.gr.

UP FM

Σχόλια