Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Τουρκία

Εργαστήριο Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών

                                                                                    Πειραιάς, 4 Δεκεμβρίου 2015

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα λειτουργεί στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και συγκεκριμένα στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, το Εργαστήριο Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών.

Το αντικείμενο του Εργαστηρίου Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών, είναι η καλλιέργεια και η εμβάθυνση στις Τουρκικές και Ευρασιατικές μελέτες. Η έμφαση δίνεται στη μελέτη των χωρών της περιοχής από τη σκοπιά της Διεθνούς Πολιτικής (Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγική), των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών και της Διεθνούς Οικονομίας.

Ευρύτερα, το εν λόγω εργαστήριο καλύπτει τομείς αναφορικά με την εσωτερική και εξωτερική πολιτική, την πολιτική ασφάλειας, οικονομίας, πολιτισμού καθώς και της υψηλής στρατηγικής γενικότερα.

Πρόσκληση σε Εκδήλωση

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, το Εργαστήριο διοργανώνει εκδήλωση στην οποία φιλοξενεί τον Δημοσιογράφο κύριο Μανώλη Κωστίδη με θέμα:

«Ο Έρντογαν και τα Μ.Μ.Ε. στην σύγχρονη Τουρκία»

που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00. Την συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει ο διευθυντής του Εργαστηρίου, Δρ. Ν. Ραπτόπουλος.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο “Αμφιθέατρο Συνεδρίων” (Πορτοκαλί Αμφιθέατρο) του Κεντρικού Κτιρίου του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε:

Δείτε την εκδήλωση στο Facebook
Στοιχεία Επικοινωνίας Εργαστηρίου

«Ομάδα Ερευνας Τουρκίας»

Εργαστήριο Τουρκικών και Ευρασιατικών Μελετών

Σχολή Οικονομικων, Επιχειρηματικων και Διεθνων Σπουδων

Τμημα Διεθνων και Ευρωπαϊκών Σπουδων

https://ometdes.wordpress.com/

etem@unipi.gr, omet.des@gmail.com

Σχόλια