Γιαν Βαν Live

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.30
Είσοδος: 5 ευρώ

Το ιδιαίτερο μουσικό project “Γιαν Βαν” επισκέπτεται τη σκηνή του Ρομάντσο για να παρουσιάσει την κυκλοφορία της ανεξάρτητης ομότιτλης κασέτας του σε μια βραδιά γεμάτη μουσικές εκπλήξεις. Αξιοπρόσεκτοι μουσικοί συνδυασμοί, έμπειροι καλλιτέχνες και funk διάθεση συνθέτουν μια ατμόσφαιρα πειραματισμού και δημιουργίας.

Ρομάντσο

“Γιαν Βαν” ονομάζεται το νέο project του Jan Van de Engel, της μουσικής υπογραφής που χρησιμοποιεί ο drummer Γιάννης Αγγελόπουλος για το έργο του. Τραγούδια σε στίχους Ευθύμη Φιλίππου με αφετηρία το λαϊκοδημοτικό πανηγύρι, το μπασοκίθαρο και τον τζαζμπανίστα. Ένας κόσμος και μία παράδοση φιλτραρισμένη και οδηγημένη από τα εξωτικά κυκλώματα του afro-beat, του funk και του avant-garde. Όλα στο εδώ, στο τώρα. Μια ανεξάρτητη κυκλοφορία σε κασέτα, και σύντομα σε βινύλιο.

Τους “Γιαν Βαν”  αποτελούν οι Αλέξης Ιωάννου (φωνή), Γιάννης Σκιπιτάρης (κλαρίνο), Γιάννης Πουπούλης (κιθάρα), Κωστής Χριστοδούλου (πλήκτρα), Yoel Soto (μπάσο), Κώστας Μερετάκης (κρουστά), Jan Van de Engel (τζαζ) και Τάσος Μπακασιέτας (ήχο).

H δισκογραφία του Γιάννη Αγγελοπούλου περιλαμβάνει τα Misspent CD (2010), Λαδόκολλα 7″ βινύλιο (2013), Αίματα 10″ βινύλιο (θεατρικό) (2014) και Γιαν Βαν 12″ βινύλιο & κασέτα (2015)

https://soundcloud.com/jan-van-de-engel

Χορηγοί επικοινωνίας

ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr, www.didee.gr, www.debop.gr, www.frapress.grwww.doctv.gr

Μεγάλος Χορηγός

Vodafone CU

Ρομάντσο

Σχόλια