Η φωτογραφική ομάδα του Frapress.gr σας εύχεται Καλή Χρονιά μέσα από ένα σύντομο φωτοαφιέρωμα. Τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα για τον καθένα; Οι φωτογραφίες τους το αποκαλύπτουν! 

Ελένη Ζιώγκα:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

….Χριστούγεννα είναι να γίνεσαι ξανά παιδί.

….Χριστούγεννα είναι η στιγμή που βάζεις το αστέρι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

…..Χριστούγεννα είναι ο Άγιος Βασίλης!

Βασίλης Ζακκάς:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα κρύο χριστουγεννιάτικο βράδυ δίπλα στο τζάκι. Ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και η παρέα ενός βιβλίου είναι αρκετά για να ξεχάσουμε όσα μας προβληματίζουν και να θέσουμε νέους στόχους για το νέο έτος. Χρόνια πολλά!

 

Μαριλή Γούλη:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

1 : Αγαπημένη μου “καμμένη” (κυριολεκτικά) ασχολία ενώ βρίσκομαι σπίτι τα Χριστούγεννα, είναι να τραβώ φωτογραφίες τα φωτάκια του δέντρου μου…όπως δεν τα βλέπουν συνήθως οι άλλοι. Γούστα ειν’ αυτά…

2: Ο σκύλος μου βέβαια (και ειδικά το μουσούδι του) είναι ο αγαπημένος μου γενικότερα και όχι μόνο τις γιορτινές ημέρες. Ωστόσο κάτι το κλίμα, κάτι η διακόσμηση γύρω γύρω, ίσως εκμεταλλεύτεται τα χάδια λίγο παραπάνω.

3: Οι Χριστουγεννιάτικες κούπες είναι άλλη “καμμένη” συνήθεια. Αν το τσάι ή ο καφές μου τις ημέρες των γιορτών δε βρίσκεται σε ΤΕΤΟΙΑ κούπα, κάτι δεν πάει καλά.

Χριστούγεννα λοιπόν είναι ότι μας κάνει εμάς ευτυχισμένους…όσο απλό και να ‘ναι.’

Εύα Μπεσλεμέ:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Χριστούγεννα για μένα είναι, ζεστά ροφήματα, βόλτες στην πόλη και μουσική. Χριστούγεννα για μένα είναι…βιβλία, ταινίες, φαντασία και…ξωτικά!

Δημήτρης Ζαρκαδάς:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τα Χριστούγεννα για εμένα άμεσα συνυφασμένα με τα Γιάννενα. Δεν έχει περάσει χρονιά που να μην ήμουν εκεί. Επίσης δεν υπήρχε χρονιά χωρίς ομίχλη οπότε και εγώ θα κάνω το καθήκον μου και θα σας παρουσιάσω τα Χριστουγεννιάτικα Γιάννενα όπως τα βιώνω εγώ:

…..Μία σύγχρονη παιδική χαρά φωτογραφισμένη στις 7 το πρωί. Αν και δεν παίζαμε εκεί παιδιά τώρα είναι ότι πρέπει για παιχνίδι μετά τις νυχτερινές εξόδους.

…..Η δεύτερη εικόνα απεικονίζει το feeling της πόλης τα Χριστούγεννα. Ομίχλη, ομίχλη και πάλι ομίχλη.

Κ’ από ότι φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία,χτίζονται νέες Χριστουγεννιάτικες συνήθειες στην Πόλη.

 

 

 

Σχόλια