Η μεγαλύτερη γιορτή της Hip Hop Κουλτούρας, το “Thessaloniki Hip Hop Festival 2015”, γνωστό στους φίλους και ως THHF 2015, επιστρέφει για 13η συναπτή χρονιά στην Θεσσαλονίκη, και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Principal Club Theater.

Πότε: Σάββατο, 19/12/2015
Πού: Principal Club Theater < πολυχώρος του Μύλου,  Ανδ. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη

Η ετήσια συνάντηση-θεσμός θα ενώσει όλα τα στοιχεία της Hip Hop κουλτούρας. MCs, DJs, Graffiti writers, B-boys και Beatboxers σε ένα ολοήμερο απολαυστικό πρόγραμμα γεμάτο χρώμα, ρυθμό και χορό. Επίκεντρο όπως πάντα οι ζωντανές εμφανίσεις από την αφρόκρεμα του είδους που θα πλαισιωθούν από μια πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων όπως το THHF MC Battle, workshops μουσικής παραγωγής, το Blackbook Sessions και φυσικά graffiti action με εκλεκτούς καλεσμένους.

THHF 2015

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 15.00 και εισιτήρια μπορείτε να βρείτε σε προπώληση στην τιμή των 16€/18€ και στην είσοδο στην τιμή των 20€.

Αναλυτικά οι καλλιτέχνες: PROP DYLAN (ΣΟΥΗΔΙΑ) / ΕΥΘΥΜΗΣ (TXC-AE) / ΣΤΙΧΟΙΜΑ / ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ / KEEPERS OF THE HUSTLE (ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ-ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ-ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΗ-SADOMAS-DJ WAIF) / JOKER-TWO FACE (STYL MO & TSAKI) / N.O.E. / SIFU VERSUS / MR. EMOR (6ARIA) / SNUB & THE MADKING / MOHAWK / ΦΙΝΤΟ & D.WIDE / NEWCOMER OF THE YEAR: MI55-T

HOSTED BY: ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ

ON DECKS: DJ D-MICE, TYLER, DJ MICRO, DJ WHEEL-M, D-JASON.

GRAFFITI ACTION BY: NIQUE / BILLY82 / INTS & SPECIAL GUESTS.

BEATBOX BY: NICOS DIMINAKIS (Beatbox Techniques in Flute, Saxophone & Didgeridoo)

SIDE EVENTS: THHF MC BATTLE 2015 / BLACKBOOK SESSIONS / CHILLOUT STAGE


THHF 2015

H Hip Hop κοινότητα δίπλα στους πρόσφυγες

Στις 19 Δεκεμβρίου 2015, μετά τις 3 μ.μ, θα γίνει συλλογή τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Principal Club Theater (πολυχώρος του Μύλου) στα πλαίσια του 13ου THESSALONIKI HIP HOP FESTIVAL. Η δράση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της κοινωνικής οργάνωσης υποστήριξης νέων “Άρσις”.

Η Άρσις δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ειδομένης (σύνορα με Σκόπια) στην οποία καταφθάνουν καθημερινά εκατοντάδες πρόσφυγες, αλλά και όλης της Ελλάδας και ασχολείται με την αντιμετώπιση των αναγκών των προσφύγων που προκύπτουν καθημερινά. Στις 19 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στο χώρο του φεστιβάλ μαζί με εθελοντές για να συλλέξουν πράγματα αλλά και για να ενημερώσουν το κοινό για τις δράσεις τους στις οποίες μπορεί o καθένας να συμμετέχει.

THHF 2015

Το Τhessaloniki Hip Hop Festival με την θεματική “FREEDOM WE SEEK – UNITED WE STAND”, και η Άρσις βρίσκονται δίπλα στους πρόσφυγες πολέμου και καλούν τους υποστηρικτές της HIP HOP κουλτούρας αλλά και όλους τους πολίτες, να συνδράμουν με όποιο τρόπο μπορούν στην πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση και να δείξουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους μετακινούμενους πρόσφυγες.

Μπορείτε να προσκομίσετε στο χώρο της εκδήλωσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ κάποια από τα παρακάτω είδη:

Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα: φρυγανιές, θρεπτικά μπισκότα, μπάρες δημητριακών βρεφικές/παιδικές τροφές σε βαζάκια, κονσέρβες που δεν χρειάζονται ανοιχτήρι, ξηρούς καρπούς, ατομικούς χυμούς, νερά , pampers, ταλκ , μάρσιποι, βρεφικές κρέμες, χαρτομάντηλα, υγρά μαντιλάκια, σερβιέτες , ξυραφάκια, οδοντόβουρτσές, οδοντόπαστες,  sleeping-bags , κουβέρτες παιδικές φλις, σκηνές

Ρούχα για ενήλικες και παιδιά (0-12 χρονών): αδιάβροχα, μπουφάν, φούτερ, μακριμάνικες μπλούζες , χειμωνιάτικα παντελόνια, κασκόλ , γάντια, κάλτσες , σκουφάκια, μπότες,  παπούτσια

THHF MIXTAPE 2015

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
THE BOX GALLERY | ΑΠΕΛΛΟΥ 6, ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ
ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΛΩΤΟΣ | ΣΚΡΑ 7
ROVER BAR | ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 6, ΛΑΔΑΔΙΚΑ
THE SMALL KALAMARIA | ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ 1, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ
TICKETHOUSE | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 102
THE ROOM | ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ 8
WE | Λ. 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ (ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ)
Aπό όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα του δικτύου της viva.gr όπως Public, Παπασωτηρίου, Seven spots, Ιανός κ.α.

THHF 2014 Official Aftermovie:

Περισσότερες πληροφορίες στο www.thhf.gr

Σχόλια