Έχει γεμίσει ο κόσμος με παγκόσμιες ημέρες…

Παγκόσμια ημέρα κατά του τσιγάρου,
Παγκόσμια ημέρα κουνουπιού,
Παγκόσμια ημέρα αυστηράς χορτοφαγίας,
Παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς,
Παγκόσμια ημέρα δημόσιας τουαλέτας (μη γελάς ρε άμπαλε, όντως υπάρχουν όλες αυτές),
Παγκόσμια ημέρα έτσι, Παγκόσμια ημέρα γιουβέτσι κτλ-κτλ.

Και σε ρωτάμε τώρα εμείς αγαπητέ αναγνώστη. Αν σου δινόταν η ευκαιρία να προσθέσεις ΕΣΥ, μια ακόμη παγκόσμια ημέρα, τι θα διάλεγες; Εμείς επιλέξαμε.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΙΣΤΙΑΣ!

apistia_    pagkosmia mera

Μια ημέρα που όλα τα ζευγάρια θα είχαν το δικαίωμα ενώ βρίσκονται σε σχέση, να μπορούν να βγουν έξω και να το γιορτάσουν με το παράνομο γκομενάκι ή έστω με κάποιο άλλο περιστασιακό λόγω της ημέρας. Που θα μπορούσαν να φανερώσουν στο ζευγάρι τους πως… ”ξέρεις κάτι; ”Σήμερα θα βγω με άλλη/ον.” Φαντάζεστε τι θα γινόταν; Μπορείτε να μπείτε έστω και για λίγο στο πετσί του ρόλου;

To Καρέ του Κάφρου μπήκε και μάλιστα έφτασε το σενάριο αρκετά μακριά χωρίζοντας το σε ενότητες. Στο παρακάτω κείμενο λοιπόν θα δούμε τις αντιδράσεις ενός ζευγαριού σε 3 διαφορετικές περιπτώσεις:

Ενότητα 1 –  Ο άντρας ξυπνά το πρωί και ετοιμάζεται να φύγει, την ίδια ώρα που η γυναίκα του, έχει προετοιμαστεί πλήρως (ξέρεις τώρα, όπλο-κράνος-εξάρτηση…) για την Παγκόσμια γιορτή που μόλις άρχισε:

 Η απελευθερωμένη γυναίκα αφού πρώτα του πάει το πρωινό στο κρεβάτι και τον ξυπνήσει με ένα γλυκό φιλί, του ζητάει να την σκέφτεται και αυτή λιγάκι  όσο θα βρίσκεται με την άλλη -του εξηγεί πως θα τον περιμένει πως και πως την επόμενη μέρα- δίνοντας του και μια μεγάλη αγκαλιά στην πόρτα του ασανσέρ. Φεύγοντας, του βάζει στην τσέπη και 3 κουτάκια προφυλακτικά για τον δρόμο σε 3 γεύσεις, καυτερής πιπεριάς, πράσινου λεμονιού και δηλητηριώδη μανιταριών (απελευθερωμένη είπαμε, όχι ηλίθια), ενώ δείχνει και το ”Μουντιαλικό επίπεδο” της, τονίζοντας του να μην ξεχάσει να δώσει τα χαιρετίσματα της στην άλλη!

Η φυσιολογική γυναίκα
με το που ανοίξει τα μάτια ο άνδρας θα ξεκινήσει κάπως έτσι…

apisti

Στη συνέχεια:
1) θα του βάλει κοριό στο πουκάμισο,
2) θα τον ρωτήσει τι ώρα θα γυρίσει,
3) που θα πάει,
4) τι θα κάνει,
5) τι ώρα θα κάνει διάλειμμα στη δουλειά,
6) αν έχει κάποιον αγώνα το βράδυ
7) και του ζητάει κάθε 10 λεπτά να την παίρνει τηλέφωνο -Οοοοοοχι για σπάσιμο- για να είναι ήσυχη ότι είναι καλά, με πρόφαση πως κυκλοφορούν έξω και τρομοκράτες Ισλαμιστές…

Δες το βίντεο!

Ενότητα 2- Ο άνδρας βρίσκεται με την γκόμενα και η γυναίκα στο σπίτι τον περιμένει καρτερικά (καλά εντάξει γελάει το σύμπαν, λέμε τώρα):

Η απελευθερωμένη γυναίκα αράζει στον καναπέ και βλέπει τηλεόραση, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι λευκό κρασί Σαββατιανό (και ας είναι Τετάρτη…)! Παρακολουθεί στον υπολογιστή βιντεάκια και άρθρα σχετικά με  το 1) ”πως να υποδεχθείτε  τον σύζυγο σας μετά από την Παγκόσμια ημέρα Απιστίας”
2) ”τι να του μαγειρέψετε”
3) ”σε ποια θερμοκρασία θα πρέπει να είναι το νερό (στη γεμάτη μπανιέρα) όταν θα επιστρέψει”
4) ”τι κόλπα πρέπει να του παίξετε στο κρεβάτι, για να ξεχάσει πλήρως την γκόμενα με την οποία βρίσκεται”
ενώ του κάνει μέσα σε αυτές τις ώρες που λείπει και 2 διακριτικές αναπάντητες, για να του θυμίσει ότι τον σκέφτεται!

Η φυσιολογική γυναίκα έχει πρασινίσει από το κακό της (στα όρια του Hulk), έχει σπάσει όλο το σπίτι και ήδη παραγγέλνει τα επόμενα έπιπλα από το Skroutz, την ίδια στιγμή που στην τηλεόραση παίζει το Dexter και πραγματοποιεί την 1.875.763.938στη κλήση στον άνδρα της, του οποίου η συσκευή πλέον είναι κλειστή από μπαταρία. Έχει πάρει τηλέφωνο τον δικηγόρο της για να προχωρήσει σε διαζύγιο, ο ίδιος όμως της εξηγεί πως θα πρέπει να ηρεμήσει και να χαλαρώσει με την αιτιολογία πως… ”μια μέρα είναι, θα περάσει” ( κρατώντας και αυτός αγκαλιά στο κρεβάτι, τη δική του γκόμενα ένεκα της ημέρας)!

giorth 12312444_10205308091122845_666276301_n

 Ενότητα 3- Ο άνδρας επιστρέφει την επόμενη μέρα:

H απελευθερωμένη γυναίκα υποδέχεται με μια πελώρια αγκαλιά τον άνδρα της, έχει φροντίσει να έχει έτοιμα και στην εντέλεια όλα όσα είχε διαβάσει την προηγούμενη μέρα στο διαδίκτυο, δεν τον ρωτάει πως πέρασε το προηγούμενο βράδυ -δείχνοντας ανωτερότητα- και τον ενημερώνει για τα τελευταία μεταγραφικά και διοικητικά νέα της ομάδας του το 24ωρο που έλειψε.
Η φυσιολογική γυναίκα αρχικά παραλίγο να του βγάλει το μάτι (την ώρα που ο άνδρας της, ανοίγει την πόρτα) με τα βελάκια που πετούσε πάνω στις φωτογραφίες του, που είχε κολλήσει δίπλα στον τοίχο της εισόδου. Εφόσον ο άνθρωπος θα έχει σώσει στο τσακ την όραση του, θα τη ρωτήσει πως πέρασε το  βράδυ της. Αυτή θα του απαντήσει το γνωστό σε όλους μας

”ΚΑ-ΛΑ”…

Ξέρεις τώρα αυτό το Καλά που ακούγεται σαν το ”βλέπω τον θάνατο σου” και έχει μεταφυσική επίδραση 2.000.000 φορές μεγαλύτερη από το φαινόμενο της πεταλούδας…
Θα του κρατάει μούτρα μέχρι την επόμενη Παγκόσμια ημέρα Απιστίας, θα του αναφέρει στα πεταχτά, πως άδειασε την πιστωτική του κάρτα περιμένοντας τον με ανυπομονησία και ΤΕΛΟΣ θα τον αρχίσει στις γνωστές κλαψομπίπ ερωτήσεις…
1) Σου τηλεφωνούσα όλο το βράδυ, δεν μπορούσες να το σηκώσεις;
2) Και εάν σε ήθελα κάτι σημαντικό;
3) Σιγά όμως μην νοιαστείς για εμένα, σε αφήνει η άλλη;
4) Γιατί δεν μου μιλάς;
5) Δεν έχεις τίποτα να πεις;
6) Δεν αξίζω ούτε μια σου λέξη;
7) Eνα βλέμμα σου;
8) Που πας για ύπνο;
9) Μήπως σε εξάντλησε η άλλη;
10) Μα ποια κ@ρ…λ@ είναι αυτή που μπήκε ανάμεσά μας και σε πήρε μακρυά μου;
Για κοίτα με στα μάτια λοιπόν και εξηγήσου. Δεν ταιριάζετε σου λέω (και άστη μάνα σου, να λέει το αντίθετο).

kerato apistos

Όπως καταλαβαίνεις αυτά που συζητάμε τόση ώρα δεν γίνονται ούτε στην 95η διάσταση, ούτε σε παράλληλα σύμπαντα, ούτε σε άλλους γαλαξίες. Γι’ αυτό ελπίζουμε να έζησες το όνειρο και ας πήρε μόλις ένα 10λεπτο! Βέβαια μπορεί όλα όσα γράψαμε να σου άρεσαν τόσο πολύ, που να θες να μας ξαναδιαβάσεις. Σε αυτή την περίπτωση σου προτείνουμε να βγεις από το άρθρο και να ξαναμπεις, για να πάρουμε και εμείς το έξτρα view!

Μην τρέφεις αυταπάτες και ψεύτικες ελπίδες φίλε μας, καθώς η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ πιο κοντά στο να εδραιωθεί η Παγκόσμια Ημέρα της Παντόφλας, παρά της απιστίας!

Να περνάς καλά και να προσέχεις 🙂
”Αγάπη μόνο”

Υ.Γ: Γλυκιά μας αναγνώστρια, μην σε πιάνουν τα φεμινιστικά σου. Είπαμε να γράψουμε ένα άρθρο πάνω στις αντιδράσεις των γυναικών, γιατί η αλήθεια είναι πως χρίζουν αναλύσεων. Τις αντίστοιχες των ανδρών τις γνωρίζουμε όλοι. Θα έπαιζαν FIFA πίνοντας μπύρες, παίζοντας Πάμε Στοίχημα και καταναλώνοντας πιτόγυρα, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις! Τα γαϊδούρια…

Σχόλια