Διαγωνισμός νέων δημιουργών

Σάββατο 21 & Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 14:00- 17:00
Είσοδος Ελεύθερη

Το Ρομάντσο και το CU καλούν όλους τους νέους δημιουργικούς ανθρώπους για να ενημερωθούν σχετικά με τον 4ο γύρο του διαγωνισμού CU RestartUp @ΡΟΜΑΝΤΣΟ, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015. Εκπρόσωποι του Ρομάντσο και του CU θα βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου, έτοιμοι να υποδεχτούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να απαντήσουν σε απορίες και ερωτήματα και να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες για το διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός CU RestartUp @ΡΟΜΑΝΤΣΟ είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη.

Οι νέοι δημιουργοί που θα αναδειχθούν νικητές κερδίζουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, κάνοντας έτσι το καλύτερο ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέοι 18-28 ετών, αυτόνομοι δημιουργοί ή νέες startups, από το χώρο του design, του προγραμματισμού, της φωτογραφίας, της μόδας ή νέοι που κάνουν κάτι μοναδικό, που δεν εντάσσεται αποκλειστικά σε έναν κλάδο, αλλά χρειάζονται ένα χώρο δραστηριοποίησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 10 Δεκεμβρίου 2015 υποβάλλοντας το βιογραφικό τους και δείγμα δουλειάς τους. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από Επιτροπή.

Η ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των «Η Αθήνα Επιχειρεί» και «Startup Safary Athens».

Πληροφορίες

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

Χορηγοί επικοινωνίας

www.designmag.gr, www.grdmagazine.gr, www.startup.gr, www.thinkbiz.gr

Μεγάλος χορηγός

Vodafone CU

Σχόλια