Εσύ περιμένες καινούρια ταινία του Step Up, σωστά;
Μας πρόλαβε η ανακοίνωση της Lifetime για τα γυρίσματα της ταινίας Center Stage 3!

Όποιος αγάπησε την κλασική ταινία χορού του 2000, που όλοι θέλουμε να βλέπουμε όταν τη δείχνει η τηλεόραση, το Center Stage, πάντα ήλπιζε από μέσα του να ξαναδεί την ομάδα και τις πρόβες της ξανά. Ευτυχώς, έχουμε καλά νέα: Αυτή η ελπίδα βγαίνει αληθινή, στην ταινία Center Stage 3!

Η εταιρεία παραγωγής Lifetime ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή γίνονται τα γυρίσματα του Center Stage: Dance Camp, μια ταινία που θα περιλαμβάνει τα μέλη του αυθεντικού καστ να λαμβάνουν τους ρόλους τους μαζί με μια νέα γενιά χορευτών.

Στο sequel, o Jonathan Reeves (Peter Gallagher) πρέπει να «προσθέσει περισσότερα στοιχεία σύγχρονου και μοντέρνου χορού στην American Ballet Academy». Καλεί τους καλύτερους χορογράφους του: Charlie (Sascha Radestsky), Cooper (Ethan Stiefel) και Tommy (Kenny Wormald), για να βρουν τους καλύτερους χορευτές, σύμφωνα με την Lifetime.  Όσοι επιλεχθούν, μετά προχωρούν στο camp όπου θα (αντ)αγωνιστούν για μια θέση στην Ακαδημία.

Σε αυτή την ταινία, ο Gallagher και Stiefel θα υποδυθούν για τρίτη φορά τους ρόλους τους, ενώ ο Wormald για δεύτερη φορά, αφού εμφανίστηκε στη δεύτερη ταινία.

Ο Radestsky, που συμμετέχει και στη νέα σειρά χορού του Starz Flesh and Bone (8 Νοεμβρίου), εμφανίζεται ως Charlie για πρώτη φορά μετά την πρώτη ταινία.

Το νέο καστ περιλαμβάνει: τη Nicole Munoz, τη χορεύτρια που παλεύει να βγει από τη σκιά της επιτυχημένης αδερφής της και την Chloe Lukasiak από το Dance Moms, μια χορεύτρια-θαύμα.

Τα γυρίσματα γίνονται τώρα στο Βανκούβερ. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα ημέρα πρεμιέρας.

Μέχρι τότε, όλοι θα παρακολουθήσουμε τη νέα σειρά Flesh & Bone,  στην οποία θα δούμε και την Sascha σε χορογραφία του Ethan!

Πηγή

Σχόλια