Το Network, ένα εξειδικευμένο Κέντρο Προετοιμασίας για Μεταπτυχιακά, πραγματοποιεί μία δωρεάν ημερίδα με σκοπό να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να προετοιμαστούν επαρκώς για το Graduate Management Admission Test (GMAT) καθώς και να συμπληρώσουν ικανοποιητικά το βιογραφικό τους σημείωμα.

Το GMAT είναι ένα διαγώνισμα/τεστ που γίνεται ηλεκτρονικά, το οποίο αποσκοπεί στο να αξιολογηθούν οι αναλυτικές, αναγνωστικές, γραπτές, λεκτικές, μαθηματικές  δεξιότητες και είναι γραμμένο στην αγγλική γλώσσα. Χρησιμοποιείται  για την εισαγωγή ενός υποψηφίου σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα όσον αφορά τους τομείς Business και Management όπως είναι το Master In Business Administration (MBA) . Η βαθμολογία στο GMAT είναι κάτι το οποίο προαπαιτείται για την εισαγωγή ενός φοιτητή σε Πανεπιστήμια προαναφερθέντων τομέων

Η δομή του GMAT είναι τετραμερής και είναι η εξής:

  • Μία αναλυτική γραπτή έκθεση
  • Ένα διαγώνισμα που δοκιμάζει την λογική ικανότητα
  • Αξιολόγηση μαθηματικής και αριθμητικής ικανότητας
  • Γλωσσικές επιδεξιότητες

Στην ημερίδα που διοργανώνει το Network  θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα είδη των ερωτήσεων που εμπεριέχονται στο GMAT. Οι καθηγητές κέντρου θα βρίσκονται εκεί την ημέρα διεξαγωγής της ημερίδας με σκοπό να απαντήσουν σε τυχόν ερωτήματα και να λύσουν όποιες απορίες υπάρχουν σχετικά με το GMAT.

Η ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η ημερίδα είναι η Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 19.00- 21.00.

Ο χώρος διεξαγωγής είναι στις εγκαταστάσεις του Network, στη Βασιλίσσης  Σοφίας 84, Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες :

210-74 88 131

Οι αιτήσεις για παρακολούθηση της ημερίδας γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στο http://lp.network.gr/gmat-student-for-a-day .

 

 

Σχόλια