Δωρεάν επαγγελματική στέγαση για νέους δημιουργούς από το διαγωνισμό CU RestartUp @Ρομάντσο.

Το BIOS Ρομάντσο και το CU διοργανώνουν τον 4ο γύρο του CU RestartUp @Ρομάντσο, του διαγωνισμού που καλεί νέους δημιουργούς να διεκδικήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο και να κάνουν το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν νέοι 18-28 ετών, αυτόνομοι δημιουργοί ή νέες startups, από το χώρο του design, του προγραμματισμού, της φωτογραφίας, της μόδας ή νέοι που κάνουν κάτι μοναδικό, που δεν εντάσσεται αποκλειστικά σε έναν κλάδο, αλλά χρειάζονται ένα χώρο δραστηριοποίησης.

Πάρτε μία γεύση για το Ρομάντσο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 10 Δεκεμβρίου 2015 υποβάλλοντας το βιογραφικό τους και δείγμα δουλειάς τους. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  • Πάνο Χαραλάμπους
    Πρύτανη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
  • Δημήτρη Φακίνο
    Εκδότη του περιοδικού +DESIGN και διοργανωτή των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ)
  • Κωνσταντίνο Γουναρίδη
    Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής Βακαλό Art & Design
  • Βασίλη Χαραλαμπίδη
    Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS
  • Εκπρόσωπο της Ομάδας CU

Ο διαγωνισμός CU RestartUp @Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη.

Frapress.gr νικητής 3ου γύρου CU RestartUp @Ρομάντσο

Στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, οι νικητές γίνονται μέλη μιας οικογένειας με πορεία χρόνων, που τους βοηθά να αποκτήσουν εμπειρίες, να εμπνευστούν, να δικτυωθούν και να εξελιχθούν.  Δεν βρίσκονται σε ένα ασύνδετο ανθρώπινο περιβάλλον, αλλά γίνονται μέρος του μόνου δημιουργικού οικοσυστήματος της πόλης που έχει ήδη διαμορφωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης. Έως σήμερα ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί τρεις φορές, με τους 22 προηγούμενους νικητές να έχουν κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο.

Δείτε την πορεία εξέλιξης του Frapress.gr μέσα από το Ρομάντσο

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

Χορηγοί επικοινωνίας

www.designmag.gr, www.grdmagazine.gr, www.startup.gr, www.thinkbiz.gr

Μεγάλος χορηγός

Vodafone CU

CU RestartUp

Σχόλια