Bombing The Avenue
Breath After Coma

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι Bombing The Avenue και οι Breath After Coma βομβαρδίζουν τη σκηνή του Ρομάντσο με ήχους που κόβουν την ανάσα σε ένα live με pure rock χαρακτήρα. Τραχιά φωνητικά, εκρηκτικά τύμπανα και βαρυκουρδισμένες κιθάρες συνθέτουν μια βραδιά αυθεντικού ηλεκτρικού ήχου.

 Bombing The Avenue

Romantso

Heavy rock, prog, mastodonotoolικός ήχος και ψυχεδέλεια. Οι Bombing The Avenue, τα τρία αδέλφια από τη Βάρη, ανεβαίνουν για άλλη μια φορά στην Αναξαγόρα, στο κτήριο του ΡΟΜΑΝΤΣΟ, με αφορμή την προώθηση του ντεμπούτου album τους “Civil Servant” μετά την κάθοδό τους από Θεσσαλονίκη. Έγιναν γνωστοί αλωνίζοντας με τον heavy και ακατέργαστο rock ήχο τους στην αθηναϊκή underground σκηνή, με συναυλίες πλάι σε μπάντες όπως οι Truckfighters, οι Dub Trio, οι Semen Of The Sun και οι Brotherhood Of Sleep καθώς και με εμφανίσεις στο Schoolwave και το Plissken Festival. Το 2014 επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Global Battle Of The Bands. Κυκλοφορούν τη μουσική τους ανεξάρτητα και το πρώτο τους studio album μεγάλης διάρκειας “Civil Servant” έρχεται πλέον να διαδεχθεί το “Avido” EP (2012).

https://www.facebook.com/BombingTheAvenue
https://bombingtheavenue.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/bta_band

Breath After Coma

 

Οι alternative rockers Breath After Coma ξεκίνησαν τα  jam sessions τους το καλοκαίρι του 2013, με σκοπό να δημιουργήσουν κάτι «οργανικό», κάτι που θα ξέφευγε από τις τυποποιημένες τακτικές της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. Χωρίς edits, χωρίς ακραία επεξεργασία και χωρίς επιτηδευμένο attitude, το Αθηναϊκό κουαρτέτο αποδίδει τη μουσική του με την ίδια ενέργεια, στουντιακά αλλά και στη σκηνή, έχοντας ως προτεραιότητά του τη διάδοσή της και τη μεταφορά της στο κοινό. Έχοντας μόλις ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος της ελληνικής περιοδείας τους για το έτος 2015, οι Breath After Coma ανεβαίνουν στη σκηνή του ΡΟΜΑΝΤΣΟ, μαζί με τους φίλους τους, Bombing The Avenue, για να μοιραστούν μαζί σας την βαθύτατα επηρεασμένη από το αμερικάνικο rock και εμποτισμένη με την stadium friendly  νοοτροπία και ατμόσφαιρα των Foo Fighters και Red Hot Chili Peppers, μουσική τους.

https://www.facebook.com/breathaftercomaband
https://breathaftercomaband.bandcamp.com/releases\
https://soundcloud.com/breath-after-coma


 

Χορηγοί επικοινωνίας


 

ΜΤV, www.mtvgreece.gr, www.rise.gr , www.didee.gr , www.debop.gr, www.frapress.gr


Mεγάλος Χορηγός


 

Vodafone CU

Romantso

 

Σχόλια