Έρχεται το Comic-Con στην Αθήνα: το AthensCon 2015!

Πότε: 14 -15 Νοεμβρίου 2015, 9.30-22.00

Πού: Γυμναστήριο Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do)  < Αεροπόρου Αριστοτέλη Μοραΐτη, Παλαιό Φάληρο

To AthensCon είναι το πρώτο φεστιβάλ στη χώρα με άμεσες επιρροές από τα Comic-Con και τις εκθέσεις του εξωτερικού που προωθούν τα μοντέρνα χόμπι και τις καθημερινές ασχολίες του κόσμου. Θα είναι μια γιορτή που αγκαλιάζει όλα τα είδη της ποπ κουλτούρας και τα χόμπι που απορρέουν από αυτήν. Η ποπ κουλτούρα πηγάζει από την κοινωνία και τις τέχνες, αγγίζοντας με μοναδικό τρόπο τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή. Καθένας από εμάς επιλέγει να γεμίζει τη ζωή του με τον τρόπο που του αρέσει. Τα κόμικς, ο κινηματογράφος, τα video games, τα επιτραπέζια παιχνίδια, όλα μας χαρίζουν συναισθήματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο απολαυστική. Ένα φεστιβάλ γεμάτο ζωή, χρώματα και συναισθήματα όλων των ειδών που γεννιούνται μέσα από το κάθε βήμα που θα κάνουν οι επισκέπτες στο χώρο της διήμερης εκδήλωσης.

Σε ποιους απευθύνεται

Οι ενασχολήσεις και τα χόμπι που πηγάζουν από την ποπ κουλτούρα δεν έχουν όριο ηλικίας. Γι’ αυτό, άλλωστε, όποια δεκαετία και να μεγάλωσε κάποιος ’70s, ’80s, ’90s ή και τη νέα χιλιετία, όλο και κάποια ταινία, κόμικ ή video game του έχει κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση ώστε να αντιπροσωπεύει κάτι σημαντικό γι’ αυτόν. Το AthensCon θα ξυπνήσει το παιδί μέσα σε όλους -είτε έρθει κάποιος μόνος του, με την παρέα του, ή με την οικογένειά του, για όλους υπάρχει κάτι που θα προσελκύσει και θα αφυπνίσει το ενδιαφέρον τους.

Τι θα συναντήσει ο επισκέπτης στο AthensCon

Στο φεστιβάλ οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά: ηθοποιούς και καλλιτέχνες διεθνούς και εγχώριου βεληνεκούς, συγγραφείς και σκιτσογράφους από το χώρο των κόμικς, ηθοποιούς από αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές, αλλά και celebrities που θα λάβουν μέρος σε ομιλίες. Μια καλή ευκαιρία για εσάς που θέλετε αυτόγραφα και selfies! Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να μάθουν νέες τέχνες συμμετέχοντας στα σεμινάρια και workshops που θα γίνουν σε συνεργασία με επίσημες σχολές και δασκάλους. Μπορούν, όμως, και να αποκτήσουν νέα χόμπι δοκιμάζοντας καινούρια video games, γνωρίζοντας κάποια από τα πολυάριθμα επιτραπέζια παιχνίδια, αλλά και συμμετέχοντας στις πολυποίκιλες δραστηριότητες που θα φιλοξενεί το φεστιβάλ. Τέλος, οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτήσουν κάποιο καινούριο θησαυρό για τη συλλογή τους από τους εκθέτες που θα παρευρίσκονται στο χώρο, αλλά και να φωτογραφηθούν από κοντά με μοναδικά κομμάτια από την ιστορία του κινηματογράφου που θα εκτίθενται.
Εισιτήρια

One Day Pass – Σάββατο 7€
Είσοδος στο AthensCon για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου από τις 11:00πμ μέχρι τις 10:00μμ.

Early Bird Saturday Pass – Σάββατο 10€
Νωρίτερη προσέλευση στο AthensCon για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου. Κερδίστε μιάμιση ώρα περισσότερο με τους καλεσμένους και τους εκθέτες. Είσοδος στις 09:30 πμ.

One Day Pass – Κυριακή 7€
Είσοδος στο AthensCon για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου από τις 11:00πμ μέχρι τις 10:00μμ.

Early Bird Sunday Pass – Κυριακή 10€
Νωρίτερη προσέλευση στο AthensCon για την Κυριακή 15 Νοεμβρίου Κερδίστε μιάμιση ώρα περισσότερο με τους καλεσμένους και τους εκθέτες. Είσοδος στις 09:30πμ.

Weekend Pass – 10€
Είσοδος στο AthensCon για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου από τις 11:00πμ μέχρι τις 10:00μμ.

Early Bird Weekend Pass – 15€
Νωρίτερη προσέλευση στο AthensCon για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Νοεμβρίου Κερδίστε μιάμιση ώρα περισσότερο με τους καλεσμένους και τους εκθέτες. Είσοδος στις 09:30πμ.

Water Dance Pass – 35€ (μέγιστος αριθμός συμμετοχών 30 άτομα άνα σεμινάριο)
Μάθημα θεατρικής ξιφασκίας με τον ηθοποιό του Game of Thrones Μίλτο Γερολέμου (Syrio Forel).AthensCon
Διήμερη είσοδος στο AthensCon και συμμετοχή σε ένα από τα σεμινάρια Water Dance του Μίλτου Γερολέμου. Είσοδος από τις 09:30πμ.
Διάρκεια σεμιναρίου: 90 λεπτά.
Ωρες σεμιναρίου Σάββατο και Κυριακή 12:00 – 13:30
& 17:00 – 18:30.
Είκοσι τυχεροί από τους συμμετέχοντες του σεμινάριου θα κερδίσουν με κλήρωση το ξύλινο σπαθί που έκαναν μάθημα υπογεγραμένο από τον ηθοποιό.

Warmachine Tournament Pass – 30€ (συμπεριλαμβάνει την είσοδο στο AthensCon)
Διήμερη είσοδος στο AthensCon και συμμετοχή στο τουρνουά Warmachine. Είσοδος από τις 09:30πμ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προαγοράζουν online τα εισιτήρια για την είσοδο τους στο στάδιο από την πλατφόρμα του www.vivatickets.gr και το δίκτυο συνεργατών τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του AthensCon
και το event στο Facebook.

Πηγή

Σχόλια