Wank For Peace (FR)
Totorro (FR)
Matchin’ Punchies
King Medicine

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 20.00
Είσοδος: 6 ευρώ

Live στο Ρομάντσο

Εκεί που η Γαλλία συναντά την Ελλάδα.

Τέσσερις εκκωφαντικά δυνατές μπάντες χτυπάνε τις σιδερένιες πόρτες του κτιρίου της Αναξαγόρα με άγριες διαθέσεις και σκοπό να καταστρέψουν ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο. Ελπίζουν να μην λιποθυμήσεις. Θέλουν όμως να το προσπαθήσουν!

1. Wank For Peace

Live στο Ρομάντσο

Με πάνω από 400 live στο ιστορικό τους, οι Wank For Peace έρχονται στην Ελλάδα για ένα μοναδικό live. Το συγκρότημα είναι ενεργό από το 2008 και έχει ταξιδέψει στο μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης και δύο φορές σε Αμερική και Καναδά. Τον Οκτώβριο του 2014 κυκλοφόρησαν, μέσα από πολλές ευρωπαϊκές δισκογραφικές εταιρίες, το δεύτερο άλμπουμ τους «Fail Forward». Αυτή η περιοδεία είναι και η αποχαιρετιστήρια τους, καθώς στο τέλος του 2015 το συγκρότημα θα πάψει να υπάρχει. Οι Wank For Peace, είναι και θα παραμείνουν DIY, μη κερδοσκοπικοί και ενάντια σε κάθε καταπίεση!

https://wankforpeace.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/wankforpeace?fref=ts

2. Totorro

live στο Ρομάντσο

Οι Totorro είναι ένα σχήμα που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση, προσπαθώντας να κάνει πάντα αυτό που θέλει, όπως ακριβώς το θέλει. Πριν κάποια χρόνια, και εν μέσω της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας, πέρασαν μια αρκετά πιο “hardcore” περίοδο, ενώ τώρα έρχονται για να μας παρουσιάσουν  το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο “Home Alone” που κυμαίνεται σε Indie, Post Rock και Punk ήχους και είναι ένα εξαιρετικό δείγμα instrumental feel-good μουσικής.

https://totorro.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/TOTORRO-117966698228573/timeline/

3. Matchin’ Punchies

live στο Ρομάντσο

Οι Matchin’ Punchies είναι μία διμελής μη κυβερνητική οργάνωση με ήχο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις. Αποτελείται από τον Μάριο Βίττη ή Mario (φωνή & ντραμς) και τον Γεννάδιο Αρβανίτη ή Gen (φωνή & κιθάρα). Το Γενάρη του 2015 κυκλοφόρησαν την πρώτη τους δουλεία με τίτλο “What?”.

https://www.facebook.com/MatchinPunchies

http://matchinpunchies.bandcamp.com/releases

4. King Medicine

Live στο Ρομάντσο

Οι King Medicine είναι μία τετραμελής punk rock μπάντα από τα προάστια της Αθήνας. Στο τέλος του 2014 κυκλοφόρησαν το “Voyage” και αυτή την στιγμή συνθέτουν τον πρώτο τους full-length δίσκο. Μέλη συγκροτήματος: Gre (μπάσο), Dinos (ντραμς), Savvas (φωνή & κιθάρα) και Panos (φωνή & κιθάρα).

https://www.facebook.com/kingmedicinegr?fref=ts

http://kingmedicineband.bandcamp.com/

Seitan Booking
seitanbooking@gmail.com

Live στο Ρομάντσο

Σχόλια