Δελτίο Τύπου

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια της πλατφόρμας και του blog του, το StepUp αποφάσισε να κάνει ένα ακόμα βήμα ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στο κοινό του.

Ακολουθώντας πάντα τις αξίες του για γρήγορη, εύκολη, ποιοτική, αξιόπιστη και χωρίς κανένα κόστος ενημέρωση δίνει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα του StepUp.

Αν σε εκφράζουν και εσένα οι αξίες του StepUp δες παρακάτω αν είναι και εσύ ένα από τα άτομα που αναζητά και πως μπορείς να γίνεις και εσύ μέλος της ομάδας μας!

Position title: Graphic Designer

Step up

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία Graphic Designer, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. Αν έχεις όρεξη να δημιουργήσεις και να εκφραστείς ως μέλος μίας ομάδας, αν έχεις γνώση γραφιστικών προγραμμάτων και θες να αποκτήσεις εμπειρία στην πράξη και αν θες η δουλειά σου να έχει κοινωνικό αντίκτυπο, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

Position title: IT Specialist

 

Step up

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία IT Specialist, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. If ( $ProgrammingMood == True ), αν στις ξένες γλώσσες προσθέτεις PHP και jQuery, αν θες εκτός από γνώσεις να αποκτήσεις και εμπειρίες μέσα από μία μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

Position title: Online Marketing Specialist

Step Up

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία Online Marketing Manager, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. Αν ξέρεις την σημασία των likes, του reach μιας σελίδας, να κάνεις rt και fav. Αν παρακολουθείς διαφημιστικές καμπάνιες για social-media και newsletter και θες να αποκτήσεις εμπειρία στην πράξη φτιάχνοντας και εσύ, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

Position title: Public Relations Manager

Step Up

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία Public Relations Manager, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. Αν γνωρίζεις τι είναι το networking και καταλαβαίνεις την σημασία του, αν η επικοινωνία σου με τους ανθρώπους είναι το δυνατό σου όπλο, αν έχεις όρεξη και θες να αποκτήσεις και εμπειρία στην πράξη, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

Position title: Content Quality Manager

 

Step Up

Πιο συγκεκριμένα το StepUp αναζητά έναν/μία Content Quality Manager, για να ενταχθεί στην ομάδα του StepUp. Αν η ποιότητα είναι κάτι παραπάνω από μία λέξη για εσένα, αν θέλεις να είσαι εσύ αυτός που θα ενημερώνεις το κοινό του StepUp για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται και αν θες να είσαι μέλος μίας ομάδας και η δουλειά σου να έχει κοινωνικό αντίκτυπο, τότε αυτή η θέση είναι για σένα!

Info

 

*Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες θέσεις επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας ή στο email info@stepup.gr

Σχόλια