Πώς να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι το δικό σου Dry Shampoo σε μορφή σκόνης που θα σου λύσει τα χέρια σε έκτακτες περιπτώσεις!

Τον τελευταίο καιρό, ακούμε όλο και πιο συχνά για αυτό το Dry Shampoo, το οποίο πλέον είναι αρκετά γνωστό και διαδεδομένο και έχει έρθει για να μας λύσει τα χέρια  σε έκτακτες περιπτώσεις!

Αυτό που κάνει το Dry Shampoo, είναι να αναζωογονεί τα μαλλιά σου και να διορθώνει την υφή τους ,όταν το χρειάζεσαι, χωρίς τη χρήση νερού! Θα έχουν υπάρξει (λέμε τώρα, μια στις τόσες), κάποιες φορές που προκύπτει κάτι έκτακτο στο πρόγραμμά σου ή αποφάσισες να τεμπελιάσεις, δεν πρόλαβες να λουστείς ή είσαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι το συχνό λούσιμο (δηλ. το καθημερινό) κάνει κακό στα μαλλιά σου.

Εδώ θα βρείς πώς μπορείς να φτιάξεις  το δικό σου Dry Shampoo στο σπίτι, για να μπορείς να διορθώνεις αμέσως κάποια τέτοια περιστατικά και μόνο με δύο υλικά!

Τα υλικά που θα χρειαστείς, διαφέρουν ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου.

Αν έχεις καστανό χρώμα μαλλιών, θα χρειαστείς μια κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο και μια κουταλιά της σούπας σκόνη κακάο. Για να δημιουργήσεις το Dry Shampoo σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις αυτά τα δύο υλικά σε ένα μικρό δοχείο και να το κουνήσεις καλά για να αναμειχθούν ομοιόμορφα οι δύο αυτές σκόνες. Το Dry Shampoo είναι έτοιμο !

Από την άλλη πλευρά, αν το χρώμα σου είναι το ξανθό, θα χρειαστείς πάλι μια κουταλιά της σούπας καλαμποκάλευρο και μια κουταλιά της σούπας βρώμη. Η εκτέλεση αυτής της “συνταγής” είναι η ίδια με την προηγούμενη, με τη μόνη διαφορά ότι η βρώμη πρώτα πρέπει να αλεστεί καλά στο μίξερ για να πάρει τη μορφή σκόνης.

Σχετικά με την εφαρμογή του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη ποσότητα απευθείας στις ρίζες των μαλλιών σου  και να κάνεις απαλό μασάζ στις ρίζες, είτε να το εφαρμόσεις χρησιμοποιώντας ένα πινέλο μακιγιάζ, ταμποναριστά πάλι στις ρίζες .

Καλή επιτυχία !

Σχόλια