Οι ρυθμοί έχουν πέσει. Το καλοκαίρι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του και όπως και πέρυσι, ρωτήσαμε τους αρθρογράφους μας πως περνάνε το χρόνο τους αυτές τις μέρες με αφορμή τον 15Αύγουστο. Οι προθυμότεροι εξ’ αυτών μας απάντησαν και εμείς βγάζουμε όλα τα άπλυτά μας στη φόρα…

Χωρίς ηθικές αναστολές! Με θάρρος και πολύ χιούμορ…

Κυριάκος Βλάχος

Καλησπέρα ομάδα, να χαίρεστε τους συγγενείς σας και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Κάνω διακοπάρες καθημερινά στο σπίτι του τρόμου στο λουνα παρκ της Θεσσαλονίκης τρομάζοντας τον κόσμο. Φιλιά σε όλους, καλες βουτιές (δείξτε λίγο έλεος και μην ανεβάσετε πολλές ξαπλώστρες)…

frapress.gr

Κατερίνα Οικονομοπούλου

Καλησπέρα παιδιά. Χρόνια πολλά σε εορτάζοντες και μη. Με υγεία, ευτυχία και ο,τι επιθυμείτε πάντα να το έχετε. Σας χαιρετώ από τη Μονεμβασιά και συγκεκριμένα από τον Άγιο Ιωάννη. Μετά από τοσο φαΐ η χαλάρωση στη βεράντα επιβάλλεται. Kisses σε όλους. Να περνάτε υπέροχα και δημιουργικά.

frapress.grΓεωργία Κουμαρά

Χρόνια πολλα παιδιά! Εγώ απολαμβάνω τη θέα του εξωτικού Υμηττού από το ακόμα πιο εξωτικό Χαλάνδρι (not). Βασικά, δε παραπονιέμαι, βιβλίο, καρπούζι, μπαλκόνι και ορίζοντας, c’est la vie! Επαυξάνω τον Κυριάκο, με το μαλακο οι φωτο απο παραλίες. Να περνατε ωραια!

frapress.gr

Θανάσης Ξάνθος

Αυτές οι μέρες για μένα σημαίνουν οικογένεια, φίλοι, φαγητό δίχως όρια και κουβέντες σε μπαλκόνια και βεράντες ως αργά. Μερικά τρουφάκια με σοκολάτα-ρουμι και μπισκότο από την εορτάζουσα μαμά! Τα χαιρετίσματα μου από Θήβα! Να περνάτε ομορφα σε ο.τι κι αν κάνετε!

frapress.gr

Σάββας Χρυσικόπουλος

Χρόνια πολλά και απο εμένα! Τα ταλαιπωρημένα πόδια μου ξεκουράζονται σε τραπέζια της Κωμιακής Νάξου. Όταν πατάνε στο έδαφος πάνε για μπάνια στον Απόλλωνα και σε νυχτερινές βόλτες απολαμβάνοντας τη δροσιά του νησιού. Σήμερα το πρωί έβρεξε!

Και να ‘ναι καλά το ΙΝΤΕΡΝΕΤ της Ζωή Κρητικού που βλέπετε στη photo αλλιώς δε θα διαβάζατε αυτά τα σχόλια…

frapress.gr

Ζωή Κρητικού

Τα ίδια με τον Σάββα κάνω κι εγω παιδιά στην πανέμορφη Κωμιακή μας. Καλα να περνάτε όλοι σας!!

frapress.gr

Στέφανος Αντιμάντο

Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Χαιρετίσματα απο τη Σέριφο, σας περιμένω στην πιο όμορφη και γραφική πλατεία των Κυκλάδων για καφέ! Η photo δικιά μου.

frapress.gr

Μαρία Στρατήγη

Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!! Φιλιά απο το Μακρύ Γιαλό Λασιθίου!!!!

frapress.gr

Αντώνης Μαντζαβίνος

Εγώ είμαι στην άδεια από κόσμο αίθουσα, προετοιμάζοντας τα πάντα για την αυριανή παρουσίαση του βιβλίου των γονιών μου. Οπότε προλαβαίνω ρίχνω και καμία βουτιά στο όμορφο Αχλάδι. Και λογικά ή επόμενη εβδομάδα ίσως με βρει σε ένα πανέμορφο νησί του Αιγαίου μας…

frapress.gr

Ιωάννα Αλεξοπούλου

Γειά σας παιδια! Χρόνια πολλά και από εδώ! Με υγεία,πολλά χαμόγελα και αγαπημένα πρόσωπα! Ειμαι στην Κουρούτα Ηλείας και σας στελνω ένα συννεφιασμένο ηλιοβασίλεμα από εδώ.

frapress.gr

Κατερίνα Χλιάρα

Greetings from Crete! Χρόνια πολλά σε όλους! Άλλη μία εβδομάδα διακοπών έμεινε και τώρα που έχει καλό καιρό, θα την περέσουμε στην παραλία. Στη φωτογραφία είμαι με την αδερφή μου στη χθεσινή μας βόλτα και δοκιμάζουμε περίεργα γυαλιά. Πολλά φιλιά και να χαλαρώνετε!

frapress.gr

Σταμάτης Παπαδόπουλος

Δε χρειάζεται παραπάνω από δύο συστατικά το καλοκαίρι, ένα μελαχρινό κι ένα ξανθό. Και τα δύο με αφρώδη καπέλα, σερβιρισμένα στην κατάλληλη θερμοκρασία, την κατάλληλη ώρα στο κατάλληλο μέρος*. Μέχρι να επιστρέψεις σε αστικά χρώματα μουντά και να σε φαγουρίζουν μερικές φωτογραφίες σαν το αλάτι μετά τη βουτιά. Καλή συνέχεια σε όσους το εξαντλούν και καλή δύναμη σε όσους επιστρέφουν.
*Τήλος 2015

frapress.gr

Δανάη Νάντια Λοΐζου Μάνσκε & Γιωργία Κουτεντάκη

Κάποιοι δεν αντέχουν τα καλοκαίρια στην Αθήνα. Άλλοι, πάλι, βουτάνε ένα βιβλίο και έναν καλό φίλο, φορούν ένα γλειφιτζούρι στο αυτί, και βγαίνουν στο μπαλκόνι για να το παίξουν “Vintage” (Βλ. Φωτορυθμικό & Candy Grabber). Κάποιοι ακόμα χειρότεροι εκμεταλλεύονται την ευκαιρία αυτή για να ταίσουν τον τίγρη τους ενώ οι προαναφερθέντες φίλοι τους κρατούν αποφασιστικά το ψεκαστήρι, στην περίπτωση που ο τίγρης αποφασίσει ότι πεινάει λίγο παραπάνω σήμερα… Και κάπως έτσι βρεθήκαμε στη ζεματιστή Αθήνα!

frapress.gr

Ελπίζουμε να το απολαύσατε όπως και εμείς.
Με πολλές ευχές από ολόκληρη την ομάδα του Frapress.gr για καλό υπόλοιπο καλοκαιριού. Να περνάτε τέλεια!

 

Σχόλια