To Σαββατοκύριακο 15-16 Αυγούστου η Disney πραγματοποίησε το κάθε δύο χρόνια συνέδριό της, D23, για να γιορτάσει τους καλύτερους παραμυθάδες του κόσμου. Πολλά ήταν τα απρόβλεπτα νέα που μάθαμε από την έκθεση στο Anaheim, μαζί με το πρόγραμμα της προβολής νέων ταινιών της Disney/Pixar για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αν είχατε ήδη πλάνα για το 2016 και το 2017, ίσως θα πρέπει να τα ανανεώσετε αφού θα είστε αρκετά απασχολημένοι να παρακολουθήσετε τις απίθανες ταινίες. Δείτε παρακάτω τι έχει η Disney στην ατζέντα της, περιλαμβανομένης μιας ρομαντικής ιστορίας ανάμεσα στον Woody και την Bo Peep στο Toy Story 4 ( ! ) και την πλοκή της πολυαναμενόμενης ταινίας Finding Dory.

 

The Good Dinosaur – 17 Δεκεμβρίου 2015

Όλα ξεκινούν με την ταινία The Good Dinosaur, την τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar που φαντάζεται έναν κόσμο όπου οι δεινόσαυροι και οι άνθρωποι των σπηλαίων, εξακολουθούν να υπάρχουν στη Γη. Είναι η ιστορία μιας ασυνήθιστης φιλίας που θα σε κάνει να νιώσεις τα πάντα.

 

Star Wars: The Force Awakens – 24 Δεκεμβρίου 2015

Το Δεκέμβριο, η Disney θα κυκλοφορήσει την ίσως πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2015: το Star Wars: The Force Awakens! Με ένα εξωπραγματικό cast με τους Adam Driver, Lupita Nyong’o, και θρύλους σαν τον Harrison Ford, η μοίρα λέει ότι θα είναι μια παγκόσμια επιτυχία.

 

Zootopia

Ακόμα και στον κόσμο όπου τα ζώα κυριαρχούν και οι άνθρωποι δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί, υπάρχουν προβλήματα. Οι Jason Bateman και Ginnifer Goodwin δίνουν τις φωνές τους σε μια ιστορία αντιπαλότητας μεταξύ μιας αλεπούς κι ενός λαγού. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η Shakira θα συμμετέχει στο cast και θα δώσει τη φωνή της στο χαρακτήρα με το όνομα Gazelle, μία ποπ σταρ σε μία φανταστική χώρα.

 

The Jungle Book

Αυτό κι αν είναι απίθανο! Η αγαπημένη ταινία της παιδικής μας ηλικίας θα γίνει live-action ταινία με τους καλύτερους ηθοποιούς: η Scarlett Johansson ως Kaa, ο Christopher Walken ως King Louie και ο Bill Murray ως Baloo. Η αφίσα της ταινίας κυκλοφόρησε στην έκθεση και μας κόβει την ανάσα!

jungle_book_2016

 

Alice Through the Looking Glass

Ετοιμαστείτε να δραπετεύσετε σ’ ένα μαγικό κόσμο με το sequel της ταινίας του Tim Burton Alice In Wonderland (2010). H Mia Wasikowska και ο Johnny Depp θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ως Alice και Mad Hatter αντίστοιχα. Όπως λέει και η αφίσα: «Ήρθε η ώρα για λίγη τρέλα».

 

Finding Dory

Η μακρά καμπάνια της Ellen DeGeneres για το sequel του Finding Nemo, τελείωσε! Αυτά ξέρουμε για την ταινία: Το sequel ξεκινά 6 μήνες μετά την πρώτη ταινία και το μπλε ψαράκι θυμάται ότι η οικογένειά της δεν ξέρει πού είναι. Έτσι, ξεκινάει ένα ταξίδι για να βρει ξανά τους αγαπημένους της, ενώ γνωρίζει νέους φίλoυς στο δρόμο.
dory

 

Toy Story 4

To ξέρουμε, είμαστε ήδη ενθουσιασμένοι και έχουμε ακόμα 2 χρόνια μέχρι να βγει η ταινία. Τα καλά νέα είναι ότι ο Woody θα βρει τον έρωτά του στο Toy Story 4! Mε την Bo Peep! Ευχόμαστε η υπόλοιπη συμμορία να είναι έτοιμη για μια νέα περιπέτεια.

bo_peep_portrait_cloud_wall_wallpaper_-_800x600

 

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Orlando Bloom! Επιβεβαιώθηκε ότι ο αγαπημένος μας ηθοποιός θα επιστρέψει στο ρόλο του ως Will Turner στην πέμπτη ταινία της σειράς. Τέλειο, έτσι; Το μόνο που μας μένει πλέον είναι να δούμε και την επιστροφή της Keira Knightley. Η χημεία τους θα μπορούσε να γίνει βιβλίο.

Το έπος των Πειρατών της Καραϊβικής είναι από τα πιο επιτυχημένα που έχει παράγει η Disney. Παρ’ όλ’ αυτά, στην τέταρτη ταινία Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides νιώσαμε την έλλειψη που χρειαζόταν και το κοινό, αλλά και η ταινία: τον Orlando Bloom. Η απουσία του συνεργάτη/αντιπάλου/φίλου του Jack Sparrow, Will Turner, έκανε την τέταρτη ταινία να φαίνεται περισσότερο ως παράγωγο, παρά ως συνέχεια της δημοφιλούς σειράς. Και μάλλον το παρατήρησε και η Disney.

Η πέμπτη ταινία των Πειρατών, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, θα φέρει το γιο του Bootstrap Bill με συνοδεία. Η ανακοίνωση του Orlando Bloom ήρθε στην D23, αλλά όχι απ’ το στόμα του. Όχι, η Disney έφερε κάποιον άλλον για να μιλήσει για αυτόν. Ποιον; Ποιον νομίζετε; Μα φυσικά τον Captain Jack Sparrow.

Μιλώντας στο κοινό (και πετώντας τους σταφύλια), ο Johnny Depp, ντυμένος Jack Sparrow, κέρδισε το κοινό και τους θαυμαστές όταν ανακοίνωσε ότι ο Orlando Bloom θα συμμετέχει ξανά στην ομάδα. Η Disney ανακοίνωσε και την περίληψη της ταινίας, ώστε να ανυπομονείς ακόμα περισσότερο:

«Σε μια ολοκαίνουρια περιπέτεια, ο άτυχος Captain Jack Sparrow βρίσκει τους ανέμους της κακοτυχίας να φυσάνε ακόμα πιο έντονα όταν οι θανατηφόροι πειρατές-φάντασμα, οδηγούμενοι από την παλιά του νέμεσι, τον τρομακτικό Captain Salazar, δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα…μαζί με αυτόν. Ο Captain Jack έχει μία μόνο ελπίδα, να βρει τη θρυλική τρίαινα του Ποσειδώνα, η οποία δίνει στον κάτοχό της απόλυτο έλεγχο στις θάλασσες».

Με νέο cast τους Javier Bardem, Kayla Scodelario, Brenton Thwaites και Golshifteh Farahani, αλλά και τους παλιούς Geoffrey Rush, Kevin R. McNally και Stephen Graham ως Barbossa, Gibbs και Scrum, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αυστραλία.

Η μόνη ελπίδα του κοινού για ψυχαγωγία είναι οι έξυπνοι διάλογοι και τα μεταξύ τους αστεία. Φαίνεται ότι μάλλον θα είμαστε πλήρως ικανοποιημένοι!

tapetus_pl.php

Σχόλια