«Όλη αυτή η αηδία: του καλού εναντίον του κακού είναι ξεπερασμένη…ήρθε η ώρα για το κακό ενάντια στο διαβολικό».-David Ayer

Το Suicide Squad είναι η δεύτερη ταινία DC, μετά το Batman vs Superman: Dawn of Justice, που πρόκειται να βγει στις αίθουσες το 2016, από την Warner Bros. Παρόλο που η παραγωγή κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό κάθε πληροφορία που σχετίζεται με την ταινία, πριν από λίγες μέρες,  διέρρευσε στο διαδίκτυο το πρώτο τρέιλερ του Suicide Squad, αναγκάζοντας την Warner Bros να προχωρήσει στην επίσημη κυκλοφορία του.

Το σενάριο έχει ως εξής: Η κυβέρνηση των Η.Π.Α αναθέτει σε μία ομάδα αδίστακτων εγκληματιών, οι οποίοι βρίσκονται στην φυλακή, διάφορες μυστικές αποστολές για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και του κακού. Ως αντάλλαγμα, τους παραχωρείται ευνοϊκότερη μεταχείριση και ελάφρυνση των ποινών τους.

Το κάστινγκ της ταινίας είναι πολλά υποσχόμενο με τους:  Will Smith ως Deadshot, Jared Leto ως Joker, Ben Affleck ως Batman, Adam Beach ως Slipknot, Cara Delevingne ως Enchantress, Margot Robbie ως Harley Quinn, Jai Courtney ως Captain Boomerang, Joel Kinnaman ως Rick Flagg,Jay Hernandez ως El Diablo, Adewale Akinnuoye Agbaje ως Killer Croc και την Viola Davis στον ρόλο της Amanda Waller. Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο David Ayer, ο οποίος εξέφρασε έντονα τον εκνευρισμό του, μέσω twitter,  για την διαρροή του τρέιλερ.

Χωρίς τίτλο

Το τρέιλερ ξεκινάει με την Amanda Waller, μέσα σε ένα γραφείο, να δηλώνει πως θέλει να συγκεντρώσει μία ομάδα εργασίας από τους «πιο επικίνδυνους ανθρώπους στον πλανήτη».  Με τις πρώτες νότες της διασκευής του I Started a Joke των Bee Gees, οι ήρωες κάνουν την εμφάνιση τους σταδιακά. Το φινάλε ανήκει στον Joker, κλείνοντας με την φράση «δεν πρόκειται να σε σκοτώσω, μόνο θα σε κάνω να πονέσεις, πραγματικά, πραγματικά ….πολύ»!

Η ταινία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2016.

Σχόλια