Η αλήθεια είναι ότι εδώ που έχουμε φτάσει, πιο πολλά πράγματα μπορείς να κάνεις με το smartphone σου παρά με το PC ή το laptop σου. Μέρα με τη μέρα, η χρήση των H/Y μειώνεται παγκοσμίως και αυξάνεται αυτή των smartphones, είτε είναι Android, iOS ή και Windows Phone. Αν πάλι νομίζεις ότι πιο πολλά μπορείς να κάνεις με το PC σου, απλώς είσαι μια εξαίρεση.

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα εφαρμογής για Android smartphones είναι το Vivechrom Visualizer, όπου σου δίνει τη δυνατότητα να βάφεις τοίχους, ή ακόμα και ολόκληρο το σπίτι σου εικονικά. Μπορεί να ακούγεται σαν ακόμα μια εφαρμογή για παιδάκια, αλλά δεν είναι έτσι, χρησιμοποιείται ακόμα και από μπογιατζήδες!

Το Vivechrom Visualizer έχει τη δυνατότητα να αναγνωρίζει τα αντικείμενα που υπάρχουν στο τοίχο ή τον χώρο, όπως κάδρα, διακόπτες ή ακόμα και ολόκληρα έπιπλα, ώστε να μην βάψει και αυτά. Η παλέτα χρωμάτων δεν έχει τελειωμό, υπάρχουν εκατομμύρια χρώματα και μάλιστα το καθένα από αυτά έχει και κωδικό, ώστε αν μας αρέσει κάποιο να μπορέσουμε να το βρούμε και να βάψουμε!

Vivechrom Visualizer

Σχόλια