Αυτά είναι τα καλύτερα beach bar σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το CNN.

Το CNN είχε ανακοινώσει μια λίστα με τα καλύτερα beach bar σε όλον τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτά μάλιστα φιγουράρει στην πέμπτη θέση κι ένα ελληνικό. Όχι, δε βρίσκεται εκεί που φαντάζεστε: στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη.

Κάποια ξεχωρίζουν για την πολυτέλεια, το design τους, τα πολύτιμα υφάσματα στα day beds τους, ενώ κάποια άλλα για το μποέμ χαρακτήρα τους, τη ζωντανή μουσική τους, την αυθεντική απείραχτη ατμόσφαιρα που έχει ανάγκη κάποιος όταν βρίσκεται βήματα μόνο μακριά από τη θάλασσα.

1. Dune Preserve Beach Bar, Ανγκουίλα

beach bar
Το bar ανήκει σ’ ένα τραγουδιστή της ρέγγε στην Καραϊβική. Καταλαβαίνετε τη μουσική υπόκρουση.

2. Baba Nest, Πουκέτ

beach bar
Μια ξύλινη επιφάνεια στην Ταϊλάνδη που επιπλέει, προσφέροντας πανοραμική θέα σε όλη την παραλία και τα γύρω νησιά. Πάνω της έχουν τοποθετηθεί πουφ, άνετες μαξιλάρες και χαμηλά τραπεζάκια ώστε οι θαμώνες να απολαμβάνουν το ποτό τους την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

3. Shipwreck Hut, Νησιά Κουκ

beach bar
Αιώρες, ηλιοβασιλέματα, barbeque, τοπικά φρούτα, gospel και πολλά cocktails!

4. Ponda dos Ganchos, Βραζιλία

beach bar
Το τεράστιο beach bar βρίσκεται σε μια ιδιωτική ακτή στο πιο ακριβό resort της Βραζιλίας. Παρέχει υπέροχη θέα στον ωκεανό, άνετα σαλόνια και μοναδικά cocktails.

5. Beach Bar Babis, Κάλυμνος

beach bar
Ίσως το πιο μαγικό beach bar της Μεσογείου, στο πανέμορφο νησί της Καλύμνου. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση και αυτό γίνεται αντιληπτό από το service και τη χαρά που φτιάχνεται το cocktail σου.

6. The Rock Bar, Ayana Resort, Μπαλί

beach bar beach bar
Ξεχωρίζει γι’ αυτή την τεράστια προβλήτα που την ώρα του ηλιοβασιλέματος μοιάζει σαν ν’ αγγίζει τον ήλιο!

7. Uxua Praia, Μπάχια, Βραζιλία

9 10
Οι πέργκολες από καλάμια έχουν στηθεί σε μια ολόλευκη παραλία γεμάτη φοίνικες.

8. Soggy Dollar Bar, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι

11
Εδώ τα έχει κάνει όλα η φύση… Οι άνθρωποι απλώς αναμιγνύουν τα ποτά και απολαμβάνουν το φυσικό τοπίο, το οποίο περιλαμβάνει φοίνικες, σμαραγδένια νερά και λευκή άμμο.

9. Τhe Fish and Rhum Shack, Shanti Maurice, Μαυρίκιος

12
Με ρετρό διακόσμηση και σχεδόν παραδοσιακή αισθητική, το beach bar  ανήκει σε ένα θεωρητικά πολυτελές resort.

10. Doyles on the beach, Watsons Bay, Αυστραλία

13
Οι ιδιοκτήτες του ισχυρίζονται ότι πρόκειται για το πιο παλιό beach bar του κόσμου, μιας και η μπάρα του λειτουργεί από το καλοκαίρι του 1885. Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα είναι τα πιάτα των θαλασσινών του, αλλά και η θέα στο λιμάνι του Σίδνεϊ.

11. Moonshadows Malibu, Καλιφόρνια

15
Με τραπέζια που σχεδόν αγγίζουν τον ωκεανό, το beach bar της Καλιφόρνια είναι σταθερή αξία αφού συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατοντάδες τουρίστες!

12. Z-plage, Κάννες

16
Ανήκει στο Hotel Maritnez στην αστραφτερή Croisette. Εδώ, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, πλήθος διασημοτήτων παίρνουν το πρωινό τους ή κανονίζουν ραντεβού για τις συνεντεύξεις τους.

13. Cerritos Beach Club, Μεξικό

17
Το αγαπημένο των σέρφερ, μιας και η παραλία του είναι διάσημη για τα κύματα της. Μάλιστα, επειδή οι θαμώνες της είναι συνήθως νεαροί εθισμένοι με την τεχνολογία, διαθέτοι τηλεοράσεις plasma, δωρεάν internet και πολλές hi-tech ανέσεις.

14. Bayside Beach Bar, St.Lucia

30
Οι φανατικοί του θαμώνες έρχονται για τις αιώρες του, για το ξύλινο κατάστρωμα με θέα την Καραϊβική και τη λευκή αμμουδιά της παραλίας Sugar.

15. Shalvata, Τελ Αβίβ

18
Το Ισραήλ συνδυάζει μοντέρνους ηλεκτρονικούς ήχους και όμορφους ανθρώπους στο λιμάνι της πόλης.

16. O’Grille Beach Bar & Restaurant, Ilha de Sal, Κυανή Ακτή

20
Η ιδανική lounge ατμόσφαιρα για χαλάρωση μακριά από τη φασαρία της πόλης με το σωστό sevice.

17. C’ Beach Club, Μαυρίκιος

21
Οι καναπέδες βρίσκονται σε τέτοια απόσταση που εξασφαλίζεται ιδιωτικότητα ανάμεσα στους επισκέπτες. Το βράδυ όλη η δράση μεταφέρεται γύρω απ’ την πισίνα, η οποία μετατρέπεται σε club με μουσική και χορό.

18. Τhe Beach Club @ ME, Κανκούν

22
Ιδανικό για ζευγάρια, ειδικά στο ταξίδι του μέλιτος, κυρίως για τα παραδοσιακού Μπαλινέζικου στυλ κρεβάτια που υπάρχουν πάνω στην παραλία.

19. UMbar @ Huvafen Fushi, Μαλδίβες

23
Δεν είναι ακριβώς πάνω στην παραλία, αλλά δίπλα σε μία εντυπωσιακή πισίνα. Ωστόσο, οι δημιουργοί του φρόντισαν να φέρουν την παραλία εκεί, στρώνοντας το δάπεδο με πραγματική απαλή άμμο από τις παραλίες των  Μαλδιβών.

20. Ushuaia Beach Hotel, Ίμπιζα

24
Στην Ίμπιζα σκοπός είναι να χορέψεις! Οι djs κρατούν την υπόσχεσή τους για χορό με γυμνά πόδια στην άμμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Σχόλια