Ημερίδα Καριέρας

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015,  11.30 – 15.30

ΡΟΜΑΝΤΣΟ, Αναξαγόρα 3-5

«Bridging the Gap: Your future, your talent, your choice!»,  με το μήνυμα αυτό, o παγκόσμιος φοιτητικός οργανισμός AIESEC με τους εκατοντάδες εθελοντές του μας προσκαλεί για πρώτη φορά Σάββατο 30 Μαίου 2015 από τις 11.30 π.μ. έως τις 15.30 μ.μ., στο  ΡΟΜΑΝΤΣΟ σε μια ανοιχτή εκδήλωση για την αβεβαιότητα του επαγγελματικού μας μέλλοντος και τα εφόδια που χρειαζόμαστε για να επιτύχουμε στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που ζούμε.

Τι ζητάει η αγορά εργασίας σήμερα, πως μπορούμε να ανταποκριθούμε σε αυτές τις ανάγκες και πως η κινητικότητα μπορεί να γίνει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο.

Η Ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους!
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα μέσα από ομιλίες και διαδραστικά workshops να συζητήσουν θέματα όπως το πώς οι νέοι μπορούν να ηγηθούν της αλλαγής και να κατανοήσουν πως μπορούν να επιτύχουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία καθώς και πώς να επαναπροσδιορίσουν στόχους, μελλοντικά πλάνα και αναγκαίες δεξιότητες.

Καταξιωμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου θα είναι εκεί για να μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους και την συμβουλές τους. Από το πρόγραμμα της ημερίδας δεν θα λείψει η παρουσίαση συγκεκριμένων ευκαιριών για έμμισθη πρακτική άσκηση σε εταιρίες στο εξωτερικό.

Σε μια περίοδο κρίσης με τη ραγδαία ανάπτυξη και τις αλλαγές που φέρει ο κόσμος σήμερα δεξιότητες όπως η λήψη αποφάσεων, η σφαιρική σκέψη και η καινοτομία αποδεικνύονται, πλέον, απαραίτητο στοιχείο για µία εξελισσόμενη και λαμπερή επαγγελματική πορεία.

Αν λοιπόν είσαι φοιτητής ή απόφοιτος εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Αθήνας και του Πειραιά και θέλεις να διευρύνεις τις επιλογές σου, να ενισχύσεις τη ανταγωνιστικότητά σου, να αναπτύξεις τα ηγετικά και προσωπικά σου χαρακτηριστικά και να ξεκλειδώσεις και εσύ το δρόμο προς της επιτυχία σου,

Κάλυψε σήμερα το κενό μεταξύ των σπουδών σου και της αγοράς εργασίας!

Τη διοργάνωση της ημερίδας έχουν αναλάβει οι τοπικές επιτροπές της AIESEC στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Ομιλητές: Ταραντίλης Χρήστος – καθηγητής και διευθυντής της ερευνητικής μονάδας “Επιχειρησιακής Έρευνας και Συστημάτων Αποφάσεων” στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο-, Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης – Managing Director της MnMS-, Γιώργος Νικολετάκης – ιδρυτής των 100mentors -, είναι μόνο μερικοί από τους συμμετέχοντες.

Υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Πειραιά

Πληροφορίες

Κάνε την αίτησή σου εδώ μέχρι τις 29 Μαϊου!

Facebook page
Facebook event

Σχόλια