Για τρεις ημέρες του Μαΐου το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα φιλοξενήσει μια μεγάλη διαδραστική συνάντηση πολιτισμού, όπου ο θεατής θα μπορεί να συμμετέχει ενεργά στα δρώμενα της εκδήλωσης.

Το 1ο Art Core Festival θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24 Μαΐου, φέρνοντας σε άμεση επικοινωνία κοινό, καλλιτέχνες, εταιρείες, προϊόντα που προάγουν την κουλτούρα και τον πολιτισμό.

Σε αυτό το φεστιβάλ το κοινό δεν αντιμετωπίζεται ως παθητικός δέκτης, αλλά συμμετέχει ενεργά, δημιουργεί, κατανοεί –από τη συμμετοχή του- όσα του παρουσιάζονται και εκφράζει τη γνώμη του. Έτσι δημιουργείται μια αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στους εκθέτες του Art Core Festival και στο κοινό.

Στο τριήμερο αυτό φεστιβάλ οι επισκέπτες αναμένεται να συναντήσουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και εκδηλώσεων, όπως: εκθέσεις έργων τέχνης, fashion designers, art galleries, graphic arts, χειροποίητα κοσμήματα, χειροποίητα είδη ένδυσης και υπόδησης, χειροποίητα ποδήλατα, εναλλακτικά είδη δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, είδη camping, graffiti, κόμιξ, ζωγραφική, πολεμικές τέχνες, χορευτικές σχολές, κ.α.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν ακροβατικές παραστάσεις από ομάδες και σχολές για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες από μουσικά συγκροτήματα (reggae, pop, garage, jazz κ.α.) και DJ’s sets της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής (house, techno, progressive, trance, dup step).

Το “παρών” θα δώσουν επίσης, δισκογραφικές εταιρίες, δισκοπωλεία, διαδικτυακοί μουσικοί σταθμοί, αντιπρόσωποι μουσικών οργάνων και ηλεκτρονικών μέσων παραγωγής μουσικής, vj’s lighting, κ.α.

Το ωράριο λειτουργίας του Art Core Festival είναι:

Ώρες λειτουργίας έκθεσης 10:00-22:00.

Ώρες λειτουργίας μουσικής σκηνής 10:00-8:00

Τιμή εισιτηρίου:

Προπώληση: 15 ευρώ ανά ημέρα

Στην είσοδο: 20 ευρώ ανά ημέρα

Για το τριήμερο:

Προπώληση: 40 ευρώ

Στην είσοδο: 50 ευρώ

*Στην τιμή περιλαμβάνεται ελεύθερη κατανάλωση μπύρας

Σχόλια