Το Frapress και ο Πολέμαρχος συνάντησαν τον Putin!

Είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους του πλανήτη. Ώς Πολέμαρχος βλέποντας τους συναδέλφους μου να το έχουν ρίξει στις συνεντεύξεις σκέφτηκα πως κάποια μέρα θα έπρεπε να έρθει και η δική μου η σειρά. Πήρα λοιπόν τη μεγάλη απόφαση να πάω να τον βρω στα μέρη του. Εκεί που συχνάζει. Τo Frapress έβαλε τα εισιτήρια και την παρέα (συνεργαστήκαμε άψογα με την Κατερίνα Αδαμοπούλου και τον Ιάσονα Γρηγορόπουλο καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού) και ο Κύριος Putin την τοποθεσία. Τον συναντήσαμε στο Βλαδιβοστόκ, στο τελευταίο, του τελευταίου, ω τελευταίο σημείο Νοτιοανατολικά της Σιβηρίας. Σε ένα μυστικό κρησφύγετο με θέα το Σινικό Τείχος!

Και για όσους νομίζετε ότι θα τον ευγνωμονούσαμε και θα ήμασταν μαζί του επιεικείς κάνετε μεγάλο λάθος…

1. Κύριε Putin, να σας λέω Κώστα;

Νιετ. Στην Ρωσία όλοι με αποκαλούν Τσάρ (Τσάρο) και εσύ θα συνεχίσεις στην συνέντευξη να με λες Κύριε Putin. Μόνο η Αλίνα μου (Αλίνα μαγιά) -που λατρεύει τα αρκουδάκια της αγάπης- με φωνάζει καμιά φορά Wish, γιατί της εκπληρώνω όλες τις επιθυμίες της στο κρεβάτι. Ά και πολλές φορές την πατάω στο δρόμο και γυρίζω στο ”Πς”.

2. Ποια θεωρείτε την πιο ισχυρή γυναίκα της Ελλάδας;

Την Μέρκελ. Ντα;;

(Ακολουθούν κάποια αμήχανα δευτερόλεπτα και μετά ο Πρόεδρος συνεχίζει): Ιζβινίτε (συγγνώμη) παρεξήγησις… Νόμιζα πως μιλούσατε για  την  Γερμανία. Κανονικά αυτόν τον τίτλο τον δικαιούται η Ελένη Μενεγάκη, παρόλα αυτά πιστεύω πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το έχει τερματίσει!

3. Πότε αποφασίσατε να γίνετε κάγκουρας; Πάντα ονειρευόσασταν να γίνετε τραμπούκος;

Από μικρό η μαμά μου με καταπίεζε. Μου έλεγε ότι πρέπει να έχω ισχυρό προφίλ και να παίρνω σοβαρό ύφος γιατί προορίζομαι σύμφωνα με τις προφητείες να αλλάξω το ρου της ιστορίας. Όπως αντιλαμβάνεστε εμένα το αίμα μου έβραζε και ουσιαστικά προσποιούμουν στην καθημερινότητα μου κάτι τελείως αντίθετο από αυτό που έκρυβα μέσα μου. Ε κάποια στιγμή όλο αυτό μαζεύτηκε και έγινε το μεγάλο μπαμ.
Λιουμπλιού (Αγαπάω) κάγκουρες και δεν σας κρύβω πως η καλύτερη μου είναι όταν κάνουμε με τον σωματοφύλακα μου κόντρες στον αέρα της Ουκρανίας με κάτι παλιά, αλλά κ@λοφτιαγμένα Stealth.

Τώρα όσον αφορά το 2ο σκέλος της ερώτησης νιε πανιμαγιου (δεν καταλαβαίνω) τι εννοείτε…

putin

4. Σε ποια ηλικία αρχίσατε να χτυπάτε τις γυναίκες;

Μπορούμε να κάνουμε ένα διάλλειμα για να πάω τουαλέτα;

(Πάει στην τουαλέτα και παίρνει τηλέφωνο τον σύμβουλο του)

 Αλό (Έλα)  Ιβαν. Για στείλε ένα μήνυμα στην FSB (πρώην KGB). Θέλω να μάθουν ποιο είναι αυτό το ντουράκ(=μ@λ@κισμένο). Αυτός είναι χειρότερος και από τον Μπογδάνο. Όχι δεν θέλω να τον σκοτώσετε. Μου έχει κάνει 2 προκλητικότατες ερωτήσεις. Θέλω να του κόψετε 2 δάχτυλα και να του τα βάλετε εκεί που ξέρετε… Όχι σε εσάς ανόητε. Σε αυτόν!

5. Ποιό από τα τραγούδια της Άντζελας Δημητρίου σας συγκίνησε;

Η ”μάυρη λίστα”! Μου φέρνει στο μυαλό την ελληνική σειρά ”Με λένε Βαγγέλη” και μου υπενθυμίζει τη  λίστα που έχω φτιάξει και σβήνω τις υποχρεώσεις μου. Ξέρεις τώρα, Γερμανούς, Τούρκους, Εβραίους, Νεφελίμ, Λευκή αδελφότητα, Αnnunaki, Γκρίζους κτλ.

6. Πότε κλάψατε τελευταία φορά;

Όταν είδα μαγιά καμάντα (την ομάδα μου) στο ποδόσφαιρο Ζενίθ Αγ.Πετρούπολης το 2012 να ξοδεύει 60εκ ευρώ(καλύτερα να πείτε ρούβλια) για τον Χούλκ της Πόρτο… 2 χρόνια αργότερα πήραμε και προπονητή τον ”Περέϊρα της Ευρώπης” Βίλας Μπόας και πήρα το πρώτο μου διαρκείας στο μπάσκετ.

 7. Τι ζώδιο είστε;

Λιοντάρι κανιέσνα (φυσικά). Εσύ τι περίμενες να είμαι δηλ, Παρθένος; Λέων είμαι με ωροσκόπο Ταύρο!

 8. Κύριε Putin από το 8 ως το 10, πόσο καλός εραστής είστε;

Δεν μ’ αρέσει να μιλάω για τις επιδόσεις μου στο κρεβάτι. Θεωρώ πως δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μπορείτε να ρωτήσετε την Μέρκελ… Σίγουρα πάντως είναι καλύτερες από αυτές του φίλου μου του Σύλβιο και του ξενέρωτου του Σαρκοζί. (Ζντράστβουι) Γεία σου Κάρλα! Θα τα πούμε το βράδυ στο swingers club 😉

putin

 9. Τι έχετε να πείτε στις γυναίκες που σας θεωρούν sex symbol;

Keep calm and ιντί σιουντά (έλα εδώ) “poutanaki” ! Νταβάι!

10. Ποια η σχέση σας με τον Chuck Norris; Έχει αναφερθεί παλιότερα ότι είναι ο μόνος που σας κάνει να κλαίτε -ΑΚΟΜΑ- όταν βλέπετε ταινίες του.

Είναι το ειδωλό μου, όταν εκπαιδευόμουν στην KGB ονειρευόμουν να γίνω ατρόμητος σαν αυτόν. Τώρα που δεν είμαι πια πράκτορας, εξακολουθώ να τον λατρεύω επειδή είναι γερόλυκος κακ για (σαν εμένα) και κρατιέται σε άψογη κατάσταση όπως και εγώ. Συνεργαζόμαστε με τον Τσακ. Σκέψου πως όποτε θέλω να στείλω  ελεγχόμενους τυφώνες μου να πλήξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες τον βάζω και φτερνίζεται.

12. Τι πιστεύετε για τον SupremeLeader της Βορείου Κορέας ΚιμΓιονγκ-Ουν;

Εκκολαπτόμενος Putin είναι ο μικρός. Μου αρέσει γιατί έχει πάρει τα μάγουλα του πατέρα του και αυτός με τον οποίο έχουμε παίξει άπειρες φορές σφαλιάρες. Είναι ταλαντούχος καθώς έχει καταφέρει με ”δημοκρατικούς τρόπους” και παρά το νεαρό της ηλικίας του να επανεκλέγεται με 100% των ψήφων. Μάλιστα έμαθα πως στις τελευταίες εκλογές ξανακέρδισε με ποσοστό 140%… Είναι εκπληκτικό να είσαι τόσο λατρευτός στους πολίτες της χώρας του 🙂 Εγώ εδώ και χρόνια έχω επιχειρήσει να το κάνω αυτό αλλά δεν μπορώ…μπλιν! (γαμώτο)

13. Τι μαλαγανιά σκοπεύετε να κάνετε για να διατηρήσετε τον Προεδρικό θώκο άλλη μία φορά;

Μερικές φορές δεν γίνεται η σωστή μετάφραση στο ακουστικό και νιε πανιμαγιου (δεν καταλαβαίνω) τις ερωτήσεις που μου κάνετε…
Αλό (έλα)  Ιβαν. Κάντε τα 3 τα δάχτυλα.

14. Κύριε Putin, των εχθρών τα φουσάτα περάσαν σα το λίβα που καίει τα σπαρτά;

Από την ερώτηση σας έπιασα μόνο τους εχθρούς, οι οποίοι Ντά (Ναι). Θα σπαρταράνε στα χέρια μου (έννοια σου και από αύριο θα πληκτρολογείς στον υπολογιστή μόνο με την μύτη)…

15. Κύριε Πούτιν, αληθεύει ότι οι νέοι πυραυλικοί εξοπλισμοί της Ρωσίας για την Ουκρανία θα πετάνε φλεγόμενες μπαμπούσκες;

Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να σας αποκαλύψω τα πολεμικά πλάνα της Ρούσκαγια Φεντεράτσιγια (Ρωσικής Ομοσπονδίας). Όπως καταλαβαίνετε αυτά ειναι απόρρητα.  Το μόνο που δύναμαι να πω, είναι πως κάποιοι στρατηγοί έριξαν στο τραπέζι την πρόταση να χρησιμοποιηθούν αντί για αντιαεροπορικά βλήματα, τα πακέτα του Λιακόπουλου ”Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας”. Ο φίλος μου ο Δημοσθένης κάνει πολύ καλή δουλειά στην χώρα σας. Πρέπει να είναι ο μόνος που μιλάει για εξωγήινους, για τον Απόλλωνα, τον Δία και τα έχει ταυτόχρονα καλά και με το Άγιο Όρος.

16. Γιατί πιστεύετε υπάρχουν επικριτές σας ακόμα μέσα στη Ρωσία; Τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτούς;

Αρχικά σκοπεύω να τους βάλω να διαβάζουνε Λιακόπουλο πρωί-μεσημέρι-βράδυ, πριν ή μετά το φαγητό. Όσοι δεν συμμορφώνονται με αυτόν τον τρόπο, τότε θα τους στέλνω για εξερευνήσεις στο διάστημα να συνοδεύουν την Hathaway (του Interstellar) με την Bullock (του Gravity)… Πόσες πιθανότητες έχουν να επιστρέψουν πίσω ζωντανοί;

Σε ότι αφορά το 1ο σκέλος της ερώτησης θα απαντήσω λακωνικά:

”Με κράζεις; Mε θαυμάζεις!”

Ντασβιντάνια!

Κύριε Putin ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη συζήτηση μας, απαντήσατε σε όλες τις ερωτήσεις μας- ή τέλος πάντων σχεδόν σε όλες- και αυτό σας τιμά! Εύχομαι να ξανά συναντηθούμε κάποια στιγμή και να μιλήσουμε για ακόμα πιο ενδιαφέροντα θέματα!

Να είσαι καλά Νταβάριτς. Έννοια σου και την επόμενη φορά που θα ξανασμίξουμε θα έχουμε πάρα πολλά να πούμε. Δεν ξέρω μόνο πως θα καταφέρεις να τα γράψεις…

Ιβάν συνόδεψε τα παιδιά μέχρι ξέρεις που εεεε μέχρι την έξοδο ήθελα να πω!

Πληροφορίες

Επιμέλεια συνέντευξης: Πολέμαρχος

Μακιγιέζ – Συμβουλος Πολέμαρχου: Κατερίνα Αδαμοπούλου

Φωτογράφος – Οπερατέρ – Μίξη ήχου – Σκίτσα: Ιάσονας Γρηγορόπουλος

Σχόλια