Εσύ τι θα κάνεις αυτό το καλοκαίρι;

Θες να γνωρίσεις νέες κουλτούρες, να αλληλεπιδράσεις με φοιτητές απ’όλο τον κόσμο και να δραστηριοποιηθείς πάνω σε κοινωνικά θέματα που σε ενδιαφέρουν όπως το Cultural Understanding, Career Development και Social Entrepreneurship;

Αυτά είναι τα διιαθέσιμα προγράμματα για τον τρίτον γύρο:

1) Cultural Understanding

Τι θα κάνεις: Θα διοργανώνεις σεμινάρια και workshop σε σχολεία ή κατασκηνώσεις με στόχο την προβολή της ελληνικής κουλτούρας & παραδόσεων, την αντιμετώπιση πολιτισμικών στερεοτύπων και τέλος την υποστήριξη & την ενθάρρυνση των τοπικών κοινωνιών να διατηρήσουν και να προβάλουν την τοπική κουλτούρα.

Προτεινόμενες χώρες: Ιταλία, Πολωνία, Σερβία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αίγυπτος, Βραζιλία, Τουρκία, Κένυα, Τυνησία, Τσεχία

Πότε ξεκινάνε: Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο

2) Career Development

Τι θα κάνεις: Θα διοργανώνεις σεμινάρια και θα κάνεις παρουσιάσεις σχετικά με ικανότητες, γνώσεις και συμπεριφορές που δημιουργούν σχετική πρακτική εμπειρία σε μαθητές & νέους. Επίσης, θα έχεις την ευκαιρία να καθοδηγείς τους μαθητές στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό και την σύνδεση με την πραγματικότητα της αγοράς εργασίας, τις απαιτήσεις των εργοδοτών & την παρουσίαση διαθέσιμων ευκαιριών καριέρας για νέους.

Προτεινόμενες χώρες: Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Αϊγυπτος, Βραζιλία, Τουρκία, Ρωσία

Πότε ξεκινάνε: Ιούνιο, Ιούλιο

3) Social Entrepreneurship

Τι θα κάνεις: Θα ασχολείσαι σε τομείς όπως το Marketing, HR, Management etc. ιδρυμάτων ή Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών με στόχο την υγιή και βιώσιμη ανάπτυξή τους ή σε projects με στόχο την προώθηση της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στους νέους.

Προτεινόμενες χώρες: Πολωνία, Βραζιλία, Τουρκία, Ρωσία

Πότε ξεκινάνε: Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο

Πάνω από 150 φοιτητές από την Ελλάδα αποφάσισαν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι!

Αν θέλεις κι εσύ να κάνεις κάτι εναλλακτικό και να ζήσεις την πιο αναπτυξιακή εμπειρία της ζωής σου, τσέκαρε τα καλοκαιρινά προγράμματα Global Citizen της AIESEC εδώ και κάνε την αίτησή σου εδώ μέχρι 30/4/2015.

Αυτό το καλοκαίρι, become a #GlobalCitizen !

Σχόλια