Θα κυκλοφορήσει αρχές Μαΐου, όπως ανακοινώθηκε, το νέο άλμπουμ των eMC με τίτλο “The Tonite Show”. Οι eMC είναι ένα χιπ χοπ γκρουπ στο οποίο το πιο γνωστό μέλος είναι ο αγαπημένος Masta Ace, μαζί με δύο λιγότερο γνωστούς ράπερ τον Wordsworth και τον Stricklin, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και σε solo album του Ace παλιότερα. Το 2008 η παρέα αυτή μαζί με ένα ακόμα μέλος που δε συμμετέχει σε αυτό το δίσκο, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους ως eMC, λαμβάνοντας καλές κριτικές και κάνοντας φυσικά και διάφορα live από τότε μέχρι τώρα σε Ευρώπη και Αμερική.

 

Στο καινούριο άλμπουμ “The Tonite Show” λοιπόν, θα υπάρχουν και αρκετές δυνατές συμμετοχές, όπως B-Real (Cypress Hill), Xzibit, Diamond D (D.I.T.C), Sadat X (Brand Nubian) και άλλοι. Ο δίσκος αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού το όνομα του Masta Ace από μόνο του είναι εγγύηση και με αρκετές πιθανότητες να είναι από τους καλύτερους χιπ χοπ δίσκους της χρονιάς, αν και για να είμαι ειλικρινής το μοναδικό κομμάτι που έχει ανέβει youtube από την αναμενόμενη κυκλοφορία, το “Triple Threat”, δε με ενθουσίασε.

 

Το άλμπουμ θα βγει και σε βινύλιο αποκλειστικά από το Βερολινέζικο label/κατάστημα hhv.de, σε δύο μάλιστα εκδόσεις: Μια κανονική και μια δεύτερη με χρωματιστό βινύλιο  μπλε αποχρώσεων (όπως της εικόνας στο κείμενο). Στην Αμερική θα κυκλοφορήσει σε CD από τις 5 Μαΐου.

 

Προπαραγγελίες για το CD και το βινύλιο μπορούν να γίνουν στο www.hhv.de .

Τσεκάρετε δύο παλιότερα κομμάτια καθώς και τo video προώθησης του νέου album :

 

Σχόλια