O Lorenzo Schoobaert είναι ένας οπαδός της βελγικής Club Brugge όπου από μικρός ήτανε πάντα δίπλα στην ομάδα του, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ήταν για αυτόν ένας τρόπος διαφυγής, από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε, τα οποία μάλιστα δεν ήταν απλής ρουτίνας και καθημερινότητας…

Ο Lorenzo είναι ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούταν από πολύ βαριά ασθένεια. Η επάρατη νόσος του είχε χτυπήσει την πόρτα για τα καλά και οι 37 εγχειρήσεις που έκανε για να μπορέσει να την καταπολεμήσει δεν βρήκαν αποτέλεσμα.

βριζ

Οι γιατροί του είπαν πως ο δρόμος που έχει πάρει δεν έχει επιστροφή και ο ήρωας της ιστορίας αποφάσισε να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση. Ευθανασία.

Όμως δήλωσε μια ”τελευταία επιθυμία”

”Αυτή είναι η τελευταία μου επιθυμία πριν πεθάνω, να δω την ομάδα μου να κερδίζει έναν ακόμα αγώνα”

Και πράγματι έτσι έγινε. Την ημέρα που όλοι μας λέγαμε καλό μήνα (1-3-2015), αυτός περπατούσε για τελευταία φορά, στο χορτάρι ενός γηπέδου που στάθηκε στις δύσκολες στιγμές του η μόνη διέξοδος (μαζί με την 7χρονη κορούλα του Ντίνα).
Είδε όλο το γήπεδο να τον χειροκροτεί και να τον στηρίζει και έπειτα ανέβηκε στην εξέδρα των επισήμων, για να παρακολουθήσει το ματς. Για την ιστορία η Club του έκανε το χατήρι και επικράτησε με 3-0(0-0).

 «Είμαι απίστευτα χαρούμενος τώρα. Αυτή θα είναι μια ξεχωριστή ανάμνηση για την κόρη μου,
η οποία μπορεί να χαρεί όλη της τη ζωή. Το τελευταίο μου όνειρο πραγματοποιήθηκε, μπορώ να πεθάνω ήσυχος τώρα. Θα πανηγυρίζω από τον παράδεισο” 

βριζ3

”Καλό ταξίδι Φίλε”

Σχόλια