Λίγο καιρό πριν σας είχαμε παρουσιάσει το project Afriquest. Εδώ και λίγες εβδομάδες η Δώρα και ο Ελπιδοφόρος -οι νεαροί ταξιδιώτες που διέσχισαν την Αφρική από άκρη σε άκρη- επέστρεψαν στην Ελλάδα. Γεμάτοι εμπειρίες και φυσικά πλουσιότεροι σε συναισθήματα, καθώς το ταξίδι αυτό ήταν γεμάτο γνώση, περιπέτεια και ένας πολύ σημαντικός σταθμός στη ζωή τους.

Dream Travel Live

Με τον ερχομό τους δε σκέφτηκαν να κάτσουν ούτε λεπτό. Ήδη ακόμα από πριν επιστρέψουν, ετοίμαζαν τη νέα τους σελίδα από την οποία θα μπορούν πολύ ευκολότερα να διαδίδουν τα νέα τους!

Οι ίδιοι μοιράζονται κάποιες σκέψεις μαζί μας για όλο αυτό το ταξίδι:

Πάει κοντά ένας μήνας από τη στιγμή που αφήσαμε το χώμα της Αφρικής.. το χώμα στο οποίο περάσαμε 3 μοναδικά χρόνια, ζώντας εμπειρίες ζωής. Εμπειρίες που μας διδάξανε αρκετά, και αλλάξανε την αντίληψη μας για πολλά πράγματα.. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είδαμε μια διαφορετική ήπειρο από αυτή που μας παρουσιάζουν.. μπορεί σε κάποια μέρη να υπάρχουν φτώχεια και αρρώστιες, όμως τα όμορφα τοπία και οι υπέροχοι άνθρωποι κάνανε την εμπειρία μας μοναδική! Γεμίσαμε με αγάπη, χαμόγελο και αισιοδοξία!

Η νέα χρονιά τους βρίσκει με νέο logo και νέο site όπου θα βρείτε όλες τους τις ταξιδιωτικές ιστορίες καθώς και τις εθελοντικές τους δράσεις στην Αφρική, αλλά και ένα πραγματικά υπέροχο ντοκιμαντέρ το οποίο θα προβληθεί συντομα.

Dream Travel Live

Επισκεφτείτε το και εσείς και γνωρίστε το σαγηνευτικό μυστήριο της Αφρικής!

Σχόλια