qmD4yrroCWg

Πού;

Στο The ΗUB Events: Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

http://www.thehubevents.gr/

To The Hub Events βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της οδού Πειραιώς και από όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Αναλυτικά:

ΜΜΜ

  • Σταθμός ΜΕΤΡΟ ΄Κεραμεικός΄ (650m)
  • Σταθμός ΗΣΑΠ ‘Θησείο’ (1000m)
  • Σταθμός ΗΣΑΠ ‘ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ’ (730m)
  • Στάση ΕΘΕΛ, οδός Αλκμήνης (Νο. 035)
  • Στάσεις ΕΘΕΛ, οδός Πειραιώς (Νο. Β18, 914, 838, 049, 815)

Μια πεταλούδα φτερουγίζει στην Κίνα και ένας κυκλώνας εγείρεται στην Αμερική. Πολύ απίθανο, αν και δύσκολα κανείς παραβλέπει την ευαίσθητη αλληλεξάρτηση μεταξύ μικρών δράσεων και μεγάλων επιτευγμάτων.

Το TEDxNTUA θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας δυναμικής πλατφόρμας ανταλλαγής ιδεών πάνω σε ζητήματα που αφορούν την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική πρόοδο. Πρόκειται για μια μεγάλη δεξαμενή σκέψης, η οποία αναδεικνύει την πληθώρα, αλλά και τη δυναμικότητα των ιδεών που αξίζει να διαδοθούν. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτει τη διάθεση για έρευνα και δημιουργικότητα που βρίθει στον ελληνικό χώρο. Το TEDxNTUA, συνδυάζοντας την διεπιστημονικότητα, την καινοτομία και της αλληλεγγύη, παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε συμμετέχοντα, ομιλητή, ακροατή, διοργανωτή και εν γένει εμπλεκόμενο, να διατρέξει όλα τα στάδια μιας αντίδρασης και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας να βιώσει το γόνιμο προβληματισμό, να αναθεωρήσει τη θέση του στο κοινωνικό σύνολο και τελικά να αποτελέσει μία ύπαρξη ικανή να παράγει νέες ιδέες, με κατεύθυνση την εξέλιξη και την πρωτοπορία.

Τα εισιτήρια τόσο για το main event, όσο και για το livestreaming στο χώρο του Hub events έχουν εξαντληθεί, αλλά μπορείτε να επισκεφτείτε το site του TEDxNTUA και να παρακολουθήσετε τις ομιλίες online:

http://tedxntua.com/

Σχόλια