Έπιασαν τον Ξηρό… Τα μάθατε;… Δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές… Τον ισοβίτη «αρχιτρομοκράτη» που πήρε σ’ ένα μήνα 8 άδειες!.. Εγώ σε 9 μήνες στρατιωτικής θητείας πήρα 3 άδειες!.. Και ο Ξηρός 9!.. Στην Ανάβυσσο τον μπαγλάρωσαν… Σε πολυτελή κατοικία που είχε μετατρέψει σε «γιάφκα»… Πήρε το ποδήλατό του να βολτάρει και τον τσάκωσαν αμέσως τα λαγωνικά της ΕΛΑΣ!.. Ομολόγησε απευθείας μόλις τον έπιασαν: «εγώ είμαι ο Χριστόδουλος Ξηρός»!.. Το είπε μη τυχόν και μπερδευτούν οι άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής, επειδή είχε βάψει την περούκα στο ξανθό… Μάλιστα.

Σήφη… έρχονται!

Πάει κι αυτός. Ευτυχώς! Εξουδετερώθηκαν οι «τρομοκρατικοί κίνδυνοι». Συνελήφθη ο Μαζιώτης, συνελήφθη κι ο Ξηρός, μόνο ο Σήφης ο Κροκόδειλος βαστάει γερά ακόμα! Κρατήσου Σηφαλιό, η δική σου σύλληψη είναι προγραμματισμένη μεταξύ 17 και 23 του Γενάρη! Εκεί στο παρά πέντε των εκλογών…

Η «Οκτωβριανή Επανάσταση» σε Summer Edition

Άγιο είχαμε που γλιτώσαμε όλους αυτούς τους μήνες απ’ το «45άρι» της 17 Νοέμβρη που παραθέριζε στην Ανάβυσσο. «Γιάφκα» στην Ανάβυσσο… Πάλι καλά που δεν έστησε τη «γιάφκα» στη Μύκονο! Για σκεφτείτε, όμως, ε; Να ξεκινούσε η επανάσταση από την Ανάβυσσο, να προχωρούσε στη Βάρκιζα, μετά στη Βουλιαγμένη κι αργότερα στη Γλυφάδα. Η εξέγερση των λουόμενων που αντί για όπλα θα κράδαιναν ρακέτες και τα ΜΑΤ αντί για δακρυγόνα θα τους έριχναν αντηλιακά!

Γείτονες, τα πρακτοράκια του συστήματος

Σ’ έδωσαν οι γείτονες κομαντάντε! Τους φάνηκε περίεργο που σε είδαν να τηλεφωνείς από καρτοτηλέφωνο της περιοχής και σκέφτηκαν «για στάσου ρε, αυτός νοικιάζει ακριβό σπίτι και δεν έχει ένα άι-φον να παίρνει τηλέφωνα; Κάτι δεν πάει καλά…». Κάλεσαν, λοιπόν, οι γειτνιάζουσες «ταβανόπροκες» το 100 και το «100» έπραξε τα δέοντα, όπως πάντοτε συμβαίνει σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Επιχείρηση – Η αλεπού της Αναβύσσου με επικεφαλή τον «Ακουαφόρτε»!

Πηγαίνουν τα τσακάλια της ΕΛΑΣ στην εξοχική τοποθεσία και στήνουν την εξής παγίδα: σκηνοθετούν τροχαίο ατύχημα με «θύμα» αστυνομικό. Πςςς! Μόλις ο Χριστόδουλος τσέκαρε το μαϊμού τρακάρισμα, έτρεξε ο δόλιος να βοηθήσει την κατάσταση. Όταν έφτασε λαχανιασμένος στο σημείο της κομπίνας, όμως, τον μπαγλάρωσαν οι αστυνομικοί και το πάρτυ έλαβε τέλος. Του πέρασαν «γρήγορα» τις χειροπέδες (σ.σ έχει σημασία η ταχύτητα που περάστηκαν οι χειροπέδες) και εκείνος αμέσως τα ξέρασε: «εγώ είμαι ο Χριστόδουλος Ξηρός»! Έφυγε ένα βάρος από πάνω του, αφού στο τέλος είχε αγανακτήσει τόσο πολύ που θα πήγαινε ο καψερός μόνος του να παραδοθεί. Λύγισε ο “αντάρτης πόλεων”, ήξερε πως δεν έχει και πολύ χρόνο μπροστά του αφού «η πλειοψηφία των βουλευτών δεν σεβάστηκε την επιθυμία του λαού» στην κρίσιμη ψηφοφορία, οπότε στράβωσε η δουλειά…

 Αντιμνημονιακό τρολάρισμα

Φαντάζεστε ο τάδε «Χαϊκάλης» να έβγαζε βίντεο στη φόρα με τον δείνα «Αποστολόπουλο» να προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Ξηρό, ώστε να συλλάβουν τον τελευταίο και να καρπωθεί η κυβέρνηση την επιτυχία ενόψει των εκλογών; Κλάμα! Κι ο «Χαϊκάλης» που ψάχναμε, βέβαια, βρέθηκε… αλλά ως εκεί. Ο φάκελος μπήκε στο συρτάρι, η ιστορία έκλεισε. Άρα, ό,τι κι αποδείξεις να έλθουν στο φως, είναι ήσσονος σημασίας. Το μόνο που μπορούσε να κάνουμε σαν φιλήσυχοι (σ.σ και το «αδρανείς/άβουλοι/δουλοπρεπείς» ταιριάζουν επίσης) πολίτες που είμαστε, είναι να αντιμετωπίζουμε με χιούμορ τα ευτράπελα που μας συμβαίνουν και να περιμένουμε καθηλωμένοι στους δέκτες μας την 25η του μηνός.

Να ανανεωθεί και η ιδεολογική γκαρνταρόμπα των ευτράπελων, να βρούμε και νέους τρόπους να γελάμε…

Γελάει καλύτερα, όμως, όποιος γελάει τελευταίος! Καλή χρονιά, μπουαχαχαχα!

mitsotakis2

Σχόλια