Μερικά συμπεράσματα που βγάλαμε για το τέλειο φιλί!

Ωραία! Βρήκες κάποιον που σου αρέσει. Που σου αρέσει πολύ. Αυτό είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! Οκ, εντάξει, συμβαίνει συχνά, αλλά αυτή τη φορά είναι διαφορετικό: αυτή τη φορά, το άτομο με το οποίο μυστικά έχεις απορροφηθεί εδώ και… πάντα και που είναι τόσο γλυκούλι και χαριτωμένο και καλό και αστείο και μυρίζει όμορφα και είναι ωωω-τόσο-τέλειο… σε αυτό το άτομο ΑΡΕΣΕΙΣ κι εσύ! Αρέσετε ο ένας στον άλλο και αυτό είναι υπέροχο, όπως ένα μια-βελόνα-στα-άχυρα, κανείς-δεν-έχει-ξανανιώσει-έτσι-ποτέ-πριν, δεν-μπορώ-να-πιστέψω-πώς-βρήκαμε-ο-ένας-τον-άλλον συναίσθημα!

Βγαίνετε πιο συχνά. Ίσως να βγαίνετε λίγο πιο επίσημα ραντεβού. Και τότε θες να τον/την φιλήσεις.

Αυτή η ιδέα του φιλιού ανησυχεί τις σκέψεις σου. Το σκέφτεσαι όλη την ώρα, και κάθε στιγμή που ο πανέμορφος αξιαγάπητος έρωτάς σου μιλάει, δεν μπορείς να αποσύρεις το βλέμμα σου από τα χείλη του. Και κοιτάς ανατριχιαστικά έντονα τα χείλη του.

Το story:

Μια μέρα, λοιπόν, ο έρωτάς σου έρχεται σπίτι σου και εσύ παίζεις βιντεοπαιχνίδια στον καναπέ (εεμ, βασικά, αυτός παίζει κι εσύ βλέπεις την αντανάκλαση των φώτων από την οθόνη στο πρόσωπό του με την άκρη του ματιού σου) και … σιγά-σιγά τον πλησιάζεις.

Ο έρωτάς σου σταματά να παίζει και γυρνά να σε κοιτάξει. Τα μάτια κλειδώνουν στα μάτια. Εκεί ξέρεις: ήρθε η στιγμή! Το Πρώτο Φιλί! Σκύβεις και εισβάλεις στον προσωπικό του χώρο, αναπνέεις τη ζεστή του ανάσα και μετά, απαλά, πολύ απαλά αγγίζεις τα χείλη σου στα δικά του και μετά νιώθεις ένα φράγμα να σπάει και το θέλετε και οι δύο τόοοοσο πολύ και ο έρωτάς σου σε αρπάζει και ξαφνικά σε φιλάει έντονα και είναι τόσο εύκολο και διασκεδαστικό και τέλειο και η μουσική (κάποια μουσική) συνεχίζει να παίζει και, περνάς τα δάχτυλά σου από τα δάχτυλά του και μπορείς να αισθανθείς ότι αυτό είναι τόσο σωστό και ότι το πρώτο σου φιλί ήταν καλύτερο απ’ ότι περίμενες.

Έτσι θα ήταν κάθε φιλί, αν η ζωή ήταν τέλεια.

Όλοι γνωρίζουμε πώς είναι η ζωή και, ενώ η πρώτη φορά που θα φιλήσεις κάποιον/-α, θα μπορούσε να είναι απόλυτα υπέροχη και πανέμορφη και καταπληκτική, στην πραγματικότητα μπορεί να είναι αμήχανη, αστεία, απαίσια, αηδιαστική και, ίσως, αληθινά και πραγματικά φρικτή!

Γι’ αυτό το λόγο, αναρωτήθηκα πώς θα ήταν το τέλειο ιδανικό φιλί. Μάλιστα είχα και πολλές ερωτήσεις. Ευτυχώς, 67 έμπειρα άτομα μού απάντησαν και καταλήξαμε σε συμπεράσματα που αξίζει να διαβάσετε κι εσείς!

Το σωστό timing:

Ένα ήσυχο μέρος, η πρωτοβουλία του άνδρα και, φυσικά, το πανέμορφο σκηνικό μετράει πολύ για τις γυναίκες. Το ίδιο, ξεκάθαρα, ισχύει και για τους άντρες.

τέλειο φιλί τέλειο φιλί
«Κάθε φορά, η χημεία εκπέμπει κάτι σαν αύρα. Όποιος και να το κάνει, το ζητούμενο είναι να νιώθουν και οι δυο την αύρα αυτή. Τότε είναι Φιλί», απάντησε μία κοπέλα.

Δε θα φιλούσες ποτέ αν…:

Είναι πολύ σημαντική η στοματική υγιεινή για τις γυναίκες (48%), ενώ για τους άντρες είναι ακόμα μεγαλύτερη (55%). Ταυτόχρονα, σημαντικό είναι να υπάρχει και συναίσθημα, όχι μόνο ο απώτερος στόχος του σεξ.

Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο στο φιλί είναι: Η ένταση για τις γυναίκες, η στενή επαφή των σωμάτων για τους άντρες, το συναίσθημα και για τους δύο.

τέλειο φιλί τέλειο φιλί

τέλειο φιλί τέλειο φιλί

 

 

Σίγουρα θέλουμε να… μπορούμε ν’ αναπνέουμε!

τέλειο φιλί

 

Οι άντρες δε θέλουν η γυναίκα να φιλάει με ανοιχτά τα μάτια, να φοράει έντονο κραγιόν ή να είναι συγκρατημένη.

 

τέλειο φιλί

Και οι δύο απάντησαν ότι το φιλί είναι διάδραση και όχι μόνο δράση από τον έναν.

Πώς είναι το ιδανικό φιλί

Το ιδανικό φιλί ξεχειλίζει από πάθος. Το ιδανικό φιλί περιλαμβάνει και το σώμα. Τη στενή επαφή των σωμάτων, τα χάδια, την ένταση, την ασυγκράτητη έλξη κρυφών κινήτρων.

τέλειο φιλί τέλειο φιλί

 

Πάνω από όλα, όμως, το ιδανικό φιλί δεν περιγράφεται…

Και πράγματι, τι είναι ένα φιλί;

Είναι η αξιολάτρευτη συνειδητοποίηση ότι έχουμε κάποιο θαυμαστή. Κάποιες φορές μας βρίσκει τελείως απροετοίμαστους. Η καρδιά μας ξαφνικά ξυπνά. Το μόνο προβλέψιμο με τη ζωή είναι ότι είναι απρόβλεπτη. Εκτός, αν το περιμένεις. Τότε κοκκινίζεις λίγο. Είσαι έτοιμος να λιποθυμήσεις, όταν καταλαβαίνεις πόσο όμορφη ένδειξη στοργής είναι το φιλί. Πόσο γλυκιά και μοναδική στιγμή είναι.

τέλειο φιλί

Γραφικά: Μαρία Καιρίδου

Σχόλια