Επιμέλεια: Σάββας Χρυσικόπουλος

4 Δεκεμβρίου

ΑΠΟ ΕΡΩΤΑ

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης

Παίζουν: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης

Δυο ημέρες πριν από τον γάμο του Αντώνη με τη Νατάσα, τον επισκέπτεται στο σπίτι του η Άννα, μια δημοσιογράφος με την οποία είχε σχέση παλαιότερα. Ο Αντώνης θα παντρευτεί με τη Νατάσα παρότι η Άννα νιώθει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης… Αλλά τα πράγματα μετά θα μπλέξουν – μαζί με τις επιλογές του Αντώνη.

 

Dumb And Dumber To – Ηλίθιος Και Πανηλίθιος 2

Σκηνοθεσία: Bobby Farrelly, Peter Farrelly

Παίζουν: Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle

Μετά από 20 χρόνια επέστρεψαν! Οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες Χάρι και ο Λόιντ θα τολμήσουν ένα ξεκαρδιστικό roadtrip για να βρουν την κόρη του Λόιντ, ο οποίος δε γνώριζε μέχρι τώρα για την ύπαρξή της. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνουν και πάλι οι αδελφοί Φαρέλι, οι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΙ πρωταγωνιστές και πάλι ίδιοι, και το καστ συμπληρώνει η μοιραία Κάθλιν Τέρνερ.

11 Δεκεμβρίου

Exodus: Gods and Kings – Η Έξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες

Σκηνοθεσία: Ridley Scott

Παίζουν: Christian Bale, Joel Edgerton, Ben Kingsley

H ταινία πραγματεύεται τη βιβλική ιστορία του Μωυσή (Κρίστιαν Μπέιλ), ο οποίος μάχεται ενάντια στον Φαραώ Ραμσή, ξεκινώντας με 600.000 σκλάβους ένα τεράστιο ταξίδι διαφυγής από την ετοιμοθάνατη Αίγυπτο. Η ιστορία ζωντανεύει με εντυπωσιακά σκηνικά και εφέ από τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, γνωστό για τα «Ο Μονομάχος» και «Προμηθέας».

Paddington

Σκηνοθεσία: Paul King

Παίζουν: Hugh Bonneville, Sally Hawkins, Julie Walters

Ένα μικρό αγόρι γίνεται φίλος με μία αρκούδα που μιλάει. Τη συνάντησε τυχαία στη στάση του μετρό στο Λονδίνο. Τι μπορεί να πάει στραβά βάζοντάς τη στο σπίτι του; Βασισμένο στην παιδική σειρά βιβλίων του Michael Bond, η ταινία σίγουρα θα μας διασκεδάσει.

18 Δεκεμβρίου

SERENA

Σκηνοθεσία: Susanne Bier

Παίζουν: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Rhys Ifans

Βρισκόμαστε στη δεκαετία του 1920. Η Σερίνα, δυναμική και φιλόδοξη γυναίκα, ανακαλύπτει ότι ο άντρας της έχει ένα εξώγαμο διάδοχο. ’Οταν η Σερίνα μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά, το μέλλον της αυτοκρατορίας των Πέμπερτον απειλείται μιας και η γυναίκα εξαπολύει το μίσος της με ακραίο τρόπο…

The Hobbit: The Battle of the Five Armies – Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών

Σκηνοθεσία: Peter Jackson

Παίζουν: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage

Συγνώμη SERENA αλλά… την ίδια μέρα με σένα προβάλλεται το Hobbit. Το τρίτο και τελευταίο μέρος της επικής περιπέτειας του αγαπητού σε όλους Μπίλμπο Μπάγκινς. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής, ο δράκος που φυλάει τον θησαυρό, επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν βάζει τον πλούτο πάνω από την τιμή και τους φίλους του. Παραμονεύουν όμως ακόμα μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…

25 Δεκεμβρίου

Seventh Son- ΕΒΔΟΜΟΣ ΓΙΟΣ

Σκηνοθεσία: Sergey Bodrov

Παίζουν: Ben Barnes, Julianne Moore, Jeff Bridges

Η νέα υπερπαραγωγή βασίζεται στα σκοτεινά παραμύθια του Τζόζεφ Ντιλέινι, SPOOK’S APPRENTICE και μας μιλάει για έναν νεαρό με μαγικές ικανότητες που πρέπει να πολεμήσει το κακό που εξαπλώνεται. Είναι ο μόνος που μπορεί να νικήσει την πανίσχυρη κακιά μάγισσα που ενσαρκώνει η Τζούλιαν Μουρ.

Σχόλια