Οι μέρες το επιτάσσουν, εντόνως μάλιστα. Όση ανθρωπιά και καλοσύνη και αν έχουμε μέσα μας, τα Χριστούγεννα ευνοούν ακόμα περισσότερο εκδηλώσεις αγάπης, αλτρουισμού και φιλανθρωπίας. Παρόλο που είναι αλήθεια πως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκέμβρη, όπου γίνονται δηλαδή και τα περισσότερα bazaar, έχει πλέον περάσει, αναζητώντας βρήκα ακόμα μερικά αρκετά ενδιαφέροντα, τα οποία μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε, στους μελωδικούς ρυθμούς των Χριστουγέννων.

 

  • Το Χαμόγελο του Παιδιού προσκαλεί τους φίλους του, να επισκεφτούν τα χριστουγεννιάτικα παζάρια που διοργανώνει σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και να στηρίξουν το έργο του. Γιορτινές πρωτότυπες κατασκευές, χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι άνθρωποι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού. Στην Αθήνα, μπαζάρ του «Χαμόγελου» θα βρίσκονται στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα (11-22/12), στο περίπτερο Αμαρουσίου στο σταθμό του ΗΣΑΠ (15-30/12), στα εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα, Ερεχθείου 6 στον Άλιμο (20/12), στη μαρίνα Φλοίσβου στο Π. Φάληρο (20-21/12), στο «Shopping House», Θεομήτορος 41 στον Άλιμο (20-22/12), στο «Athens Heart», Πειραιώς 180 (20-23/12), στο «The Mall Athens», στο Μαρούσι (8-31/12) και στο «Athens Metro Mall» στον Άγιο Δημήτριο (22-23/12)

 

  • 20 Δεκεμβρίου 2014, Εκπαιδευτήρια Δούκα-Tο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Αθλητικού Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα γίνεται το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, από τις 10 το πρωί, στις εγκαταστάσεις του Σχολείου και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Κέντρου Δαΐς προκειμένου να ανταλλάξουμε ευχές και να μοιραστούμε λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων.images-6

 

  • Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 έως 7 Ιανουαρίου 2015 Bazaar βιβλίων
 στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη-Μπορείτε να βρείτε εκδόσεις του Μουσείου και του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων με έκπτωση 50 έως 70 %.Τόπος: χώρος υποδοχής [φουαγιέ]

 

 

  • Ο Σύλλογος Φίλων-Εθελοντών της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί το bazaar του την Τετάρτη και Πέμπτη 17 & 18 Δεκεμβρίου 2014,στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στην αίθουσα «Ποσειδώνας», οδός Σαλαμίνος 3. Θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικα δώρα, διακοσμητικά για το σπίτι, κεριά, κεραμικά, κοσμήματα, ρούχα, παραδοσιακά γλυκά με αγνά υλικά, σημειωματάρια-λεύκωμα φιλοτεχνημένα με έργα των παιδιών από τα εργαστήρια από το 1998 έως σήμερα. Όλα τα είδη του παζαριού είναι φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι στα εργαστήρια από τα παιδιά της Ε.Π.Α.Θ. , Δενδροποτάμου, του Παπαφείου , των Δικαστικών Φυλακών Θεσσαλονίκης και του Νεανικού Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Νέων Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας «το στέκι» καθώς και από τα εργαστήρια των εθελοντριών.

 

Σχόλια