Πρόκειται για τις ταινίες που ήδη έχουν προκαλέσει την αγωνία του κοινού. Για τις ταινίες που ήδη έχουμε σχεδιάσει με ποιους θα τις δούμε και πού.  Για τις ταινίες, των οποίων τα τρέιλερ σίγουρα θα δούμε πολλές ακόμα φορές!

 

1) 50 SHADES OF GREY

Το παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο «50 αποχρώσεις του γκρι» παίρνει σάρκα και οστά, καθώς είναι έτοιμη η κινηματογραφική μεταφορά του και θα βγει στους κινηματογράφους στις 12 Φεβρουαρίου. Το βιβλίο έχει πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε 51 γλώσσες. Τους ρόλους του γοητευτικού επιχειρηματία, Christian Grey, ερμηνεύει ο Jamie Dornan και της αθώας και δέσμιας του έρωτα, Anastasia Steele, η Dakota Johnson.

2) TAKEN 3

O Λίαμ Νίσον επιστρέφει στον ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα, Μπράιν Μιλς, η προσπάθεια του οποίου για επανένωση με την πρώην σύζυγό του διεκόπη βίαια, μετά τη στυγερή δολοφονία της. Γεμάτος οργή, και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει τη δικαιοσύνη με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο και να προστατεύσει την κόρη του. «Η Αρπαγή 3» (Taken 3), αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Odeon, στις 8 Ιανουαρίου του 2015.

3) ΤHE BOY NEXT DOOR

H Jennifer Lopez, που πρωταγωνιστεί στην συγκεκριμένη ταινία, έχει το ρόλο μιας χωρισμένης γυναίκας, της οποίας ο δεσμός με τον έφηβο γείτονά της πάει κάπως….στραβά.

4) FAST & FURIOUS 7

Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για το αν έπρεπε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και να προβληθεί η ταινία Fast & Furious 7 μετά τον άδικο χαμό του πρωταγωνιστή Paul Walker.

Η Universal πλέον «κλείνει» τα στόματα που έλεγαν ότι οι παραγωγοί με το να συνεχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας εκμεταλλεύονται εμπορικά το θάνατο του ηθοποιού, βάζοντας τα αδέλφια του αείμνηστου Paul Walker να ντουμπλάρουν στις σκηνές που απομένουν τον ηθοποιό. Ο Paul Walker έχει ήδη γυρίσει τις κυριότερες σκηνές του και το μεγαλύτερο μέρος της δράσης του στην ταινία και πλέον επιστρατεύονται τα αδέλφια του 36χρονου, Caleb και Cody, για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2015.

 

5) AVENGERS: AGE OF ULTRON

Όταν ο Τόνι Σταρκ προσπαθεί να ενεργοποιήσει ένα αδρανές πρόγραμμα για τη διατήρηση της ειρήνης, αλλά τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζει. Οι Avengers μόνο μπορούν να σταματήσουν τον απαίσιο Ultron από το να βάλει μπροστά τα σατανικά του σχέδια.

Η Black Widow (Scarlet Johansson), ο Thor (Chris Hemsworth), o Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson), η Peggy Carter (Hayley Atwell), o Captain America (Chris Evans),  o Iron Man (Robert Downey Jr.), o Loki (Tom Hiddleston), o Hulk (Mark Ruffalo), η Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) και  ο  Ultron με τη φωνή του James Spader θα είναι στις οθόνες μας στις 30 Απριλίου.

6) FOCUS
Το Focus, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι Margot Robbie, Will Smith  και  Rodrigo Santoro, ακολουθεί ένα ειδύλλιο μεταξύ ενός επαγγελματία απατεώνα (Smith) και μιας κοπέλας που βρίσκεται στα πρώτα της βήματα στον κόσμο των κλεφτών (Robbie), και επικεντρώνεται στο πώς η σχέση τους στο παρελθόν μπαίνει στη μέση όταν ξαναβρίσκονται μετά από χρόνια. Σενάριο και σκηνοθεσία έχει αναλάβει το δίδυμο του Crazy Stupid Love, Glenn Ficarra και John Requa.

Η ταινία θα κυκλοφορίσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2015.

7) MINIONS

Επιτέλους! Τα πολυαγαπημένα Minions επιστρέφουν!
Η ιστορία έχει ως εξής: Ο Gru στρατολογείται από έναν οργανισμό για να σταματήσει την Scarlet Overkill, μια super κακιά που μαζί με τον τρελό επιστήμονα και άντρα της Herb, καταστρώνουν ένα σχέδιο για να κυριεύσουν τον κόσμο! Οπότε, ποιος μένει να σώσει τον κόσμο; Καλά καταλάβατε, τα πολυαγαπημένα μας Minions!

Στην ταινία θα παρελάσουν αστέρια του Hollywood όπως η Sandra Bullock, ο Steve Carell και ο Jon Hamm. Δυστυχώς όμως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό καθώς η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο του 2015!

8) EX MACHINA

To Ex Machina είναι ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας το οποίο γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Alex Garland με πρωταγωνιστές τους Domhnall Gleeson, Oscar Isaac και Alicia Vikander. H ταινία αφηγείται την ιστορίαενός νέου προγραμματιστή, ο οποίος επιλέχθηκε να συμμετέχει σ’ ένα μεγάλο πείραμα τεχνητής νοημοσύνης βαθμολογώντας τις ανθρώπινες αξίες μιας κοπέλας με τεχνητή νοημοσύνη που κόβει την ανάσα!

9) TOMORROWLAND

Το Tomorrowland είναι μια αμερικανική επιστημονικής φαντασίας περιπέτεια με μυστήριο σε σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ , ενώ συν-γράφτηκε και παρήχθη από τους Bird και Damon Lindelof . Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι George Clooney , Britt Robertson , Hugh Laurie , Raffey Cassidy, Thomas Robinson , Kathryn Hahn , Tim McGraw , Keegan-Michael Key και Judy Greer.

Ο Φρανκ  και ο Casey ταξιδεύουν σε ένα μέρος κάπου στο χώρο και το χρόνο, γνωστό ως Tomorrowland, όπου οι ενέργειές τους επηρεάζουν άμεσα τον κόσμο και τον εαυτό τους. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου.

10) JURASSIC WORLD

To Jurassic World είναι μια επερχόμενη αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι η τέταρτη δόση της σειράς ταινιών Jurassic Park . Η ταινία είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2005. Η ημερομηνία κυκλοφορίας ωθήθηκε πίσω αρκετές φορές, ενώ το σενάριο πέρασε από αναθεωρήσεις. Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park , ο Isla Nublar διαθέτει πλέον ένα πλήρως λειτουργικό  θεματικό πάρκο με δεινοσαύρους , το Jurassic World, όπως είχε αρχικά οραματιστεί ο Τζον Χάμοντ . Το νέο πάρκο ανήκει στην Masrani Corporation.  Τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, όταν η ερευνητική ομάδα εξαπολύει κατά λάθος ένα γενετικά τροποποιημένο υβριδικό δεινόσαυρο στο πάρκο και πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να το σταματήσει. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 12 Ιουνίου 2015.

11) CINDERELLA

Η Σταχτοπούτα είναι μια αμερικανική  ρομαντική  ταινία φαντασίας σε σκηνοθεσία Κένεθ Μπράνα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Lily James ως Ella («Σταχτοπούτα») , με την Cate Blanchett ως Lady Tremaine (Η Κακιά Μητριά), Richard Madden ως Kit , Sophie McShera ως Drizella , Holliday Grainger ως Αναστασία και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ως νεράιδα .

Η ιστορία ακολουθεί τις τύχες της νεαρής Ella, της οποίας ο πατέρας έμπορος έχει ξαναπαντρευτεί μετά από τον τραγικό θάνατο της μητέρας της. Πρόθυμη να τη στηρίξει ο στοργικός πατέρας της, η Ella αποδέχεται τη νέα θετή μητέρα της, Lady Tremaine, και τις κόρες της, Αναστασία και Drizella, στο σπίτι της οικογένειας. Αλλά όταν ο πατέρας της Ella ξαφνικά και απροσδόκητα πάει μακριά σε ένα ταξίδι, βρίσκει τον εαυτό της στο έλεος μιας ζηλιάρας και υποβιβάζεται σε τίποτα περισσότερο από μια υπηρέτρια που καλύπτεται σε στάχτες. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 13 Μαρτίου 2015.

12) PAN

Η ιστορία ενός ορφανού το οποίο απαγάγουν σε ένα μακρινό μαγικό κόσμο, τη Χώρα του Ποτέ. Εκεί συναντά κινδύνους και διασκέδαση, αλλά κυρίως ανακαλύπτει το πεπρωμένο του: να γίνει ο ήρωας που όλοι γνωρίζουμε ως Πήτερ Παν.

Το καστ συμπληρώνουν οι Hugh Jackman, Amanda Seyfried, Garrett Hedlund, Rooney Mara.

13) INTO THE WOODS

Βασισμένο πάνω σε παραμύθια των Αδερφών Γκριμ («Κοκκινοσκουφίτσα», «Ο Τζακ και η Φασολία», «Ραπουνζέλ», «Χιονάτη») το «Into the Woods» αφηγείται την ιστορία ενός φούρναρη και της γυναίκας του που ξεκινούν ένα ταξίδι μέσα στο δάσος προκειμένου να ανακαλύψουν τη μάγισσα που τους έχει καταραστεί και έτσι να μπορέσουν να λύσουν τα μάγια που δεν τους επιτρέπουν να κάνουν παιδιά.
Όταν το cast περιλαμβάνει τους Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt, Anna Kendrick, Chris Pine, and James Corden, δεν αμφιβάλλουμε ότι η επιτυχία είναι εγγυημένη!

14) INSURGENT

H συνέχεια του Divergent επιστρέφει!

Η Beatrice Prior πρέπει να καταπιέσει και ν’ αποδεσμευτεί από τους εσωτερικούς δαίμονές της και να συνεχίσει να πολεμά εναντίον μιας μεγάλης συμμαχίας που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο της.

Πρωταγωνιστούν: Shailene Woodley, Theo James, Ansel Elgort και η Kate Winslet.

 

15) KINGSMAN: THE SECRET SERVICE

Ένας βετεράνος μυστικός πράκτορας παίρνει υπό την προστασία του έναν μικρό δοκιμαζόμενο. Με δυνατό και… απρόσμενο, θα έλεγαν πολλοί, cast οι κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας θα κυκλοφορήσουν την ταινία Kingsman στις 12 Φεβρουαρίου. Michael Caine, Samuel L. Jackson, Colin Firth, Mark Hamill και πολλοί άλλοι γυρίζουν μια ταινία δράσης και αγωνίας υπό τη σκηνοθεσία του Matthew Vaughn.

 

 

 

 

 

 

Σχόλια