Μία ερασιτεχνική ομάδα παραγωγής ταινιών, μία no budget μεγάλου μήκους ταινίας της, ένα εθελοντικό project υπό τον τίτλο «γράψε το σενάριο» και κυρίως η φρέσκια σκηνοθετική ματιά ενός νέου ανθρώπου, το μεράκι και η αγάπη για τον κινηματογράφο: Η συνταγή της επιτυχίας!

Tη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Νοεμβρίου στην αίθουσα «Τόνια Μαρκετάκη» αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη η ταινία Dark Illusion του Μάνου Καρυστινού.

52345435345 (45)

Ο σκηνοθέτης Μάνος Καρυστινός, που υπηρετεί, μετά το τέλος των σπουδών του, τη στρατιωτική του θητεία, κατάφερε να πάρει άδεια από τη μονάδα του και να παραστεί στην πρώτη προβολή, συμμετέχοντας έτσι και μετά το πέρας της sold out προβολής, σε μία γνωριμία του κοινού με τους συντελεστές και συζήτηση.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν κατάφερε να παραστεί στην απονομή του Βραβείου Κοινού Fischer του Ελληνικού Προγράμματος – Μιχάλης Κακογιάννης του 55ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του σκηνοθέτη.

Ο συντελεστής του φιλμ Σταμάτης Παπαδόπουλος , και δικός μας αρθρογράφος, παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους του σκηνοθέτη, εκφράζοντας τη χαρά του για την απρόσμενη βράβευση και ευχαριστώντας τη Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας για τη συμβολή της στην παραγωγή.

 

Η ομάδα του Dark Illusion, Σταμάτης Παπαδόπουλος, Μάνος Καρυστινός, Θανάσης Κωνσταντόπουλος

Η ομάδα του Dark Illusion: Σταμάτης Παπαδόπουλος, Μάνος Καρυστινός, Θανάσης Κωνσταντόπουλος

 

 

Πηγή: xronos.gr

 

Σχόλια