Επιμέλεια: Θανάσης Ξάνθος

Ένα κωμικό show για τον έρωτα και τον χωρισμό που θα σου θυμίσει τα κρασιά με φίλους αργά το βράδυ, τις καληνύχτες στο αμάξι στις 6 το πρωί και τα κολοκυθάκια αυγολέμονο. Τι; Δεν βγάζεις άκρη; Φυσικά κι όχι. Έβγαλες ποτέ άκρη με τον έρωτα;

Mια παράσταση που έγραψε ο Κυριάκος Βλάχος, ο δικός μας αρθρογράφος, και φέρει τον τίτλο : ”Ο χωρισμός σου αγάπη μου”.

Όπως μας είπε ο ίδιος, την έγραψε πριν από μισό περίπου χρόνο, με αφορμή ένα φεστιβάλ στην οποία αποφάσισε τελικά  να μην την “πάει” γιατί δεν τη θεωρούσε ολοκληρωμένη ακόμη. Να όμως που η κατάλληλη στιγμή έφτασε. Πρόκειται για μια νεανική, interactive παράσταση, που παίζεται σε μπαρ γιατί οι 4 χαρακτήρες της, είναι απλοί ερωτευμένοι-χωρισμένοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να πίνουν το ποτό τους σ’ενα οποιοδήποτε μπαρ της πόλης.

xorismos_agapi_mou

Υπόθεση:

Eίναι 4 ή 2 ή 8. Δεν ξέρουν. Όχι εντάξει 4 είναι απλά έτσι έδειχνε πιο ποιητικό. Τους χώρισαν, οπότε θα τους δείτε κάπου στην νυχτερινή ζωή της πόλης να ψάχνουν την Τασιέλα, τον άνδρα σούπερ-ήρωα που περνάει τα φανάρια με κόκκινο, τη Νάντια που κάνει ροντέο σε διαμερίσματα και τον Ανέστη που την έχει μικρή.

Πρωταγωνιστούν: Κυριάκος Βλάχος, Κορνηλία Προκοπίου, Χρύσα Τσιτάκη, Γιάννης Μαστρογεωργίου

Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει η Μαρία Λαφτσίδου, που έδειξε τεράστια εμπιστοσύνη στο θεατρικό έργο, δίνοντας όμορφες συμβουλές σε όλους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο σχεδιασμός της αφίσας, ανήκει στον Ανδρέα Μαυρίδη, οι φωτογραφίες στην Ειρήνη Λογγινίδου και τα instrumental κομμάτια της παράστασης ανέλαβε ο Ορέστης Παπαϊωάννου.

Παραστάσεις:

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Νοεμβρίου στο Μικρό Λονδίνο, Φιλίππου 9 στη Θεσσαλονίκη στις 21.00.

Την 1 Δεκεμβρίου θα παίξει στο Ηλιοτρόπιο, Δεσπεραί 23,

στις 2 Δεκεμβρίου στο Art House, Βέροιας 3 (περιοχή Βαλαωρίτου) και

14 Δεκεμβρίου στο Μικρό Λονδίνο, Φιλίππου 9.

(τηλ. κρατ. 2310221017)

 

Για περισσότερες πληροφορίες και updates,

επισκεφτείτε τη σελίδα της παράστασης στο Facebook.

 

Σχόλια