Τύπος: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα (training course).

Πού: Canakkale, Τουρκία.

Πόσοι: Ζητούνται 3 άτομα 22-35 ετών.

Πότε: 11-18/11/2014

Τίτλος: “Be the best citizen”

Προθεσμία 10/10!

Περιεχόμενο:
Στόχος του προγράμματος είναι να προωθήσει την ενεργό συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να συζητήσουν για τις ευρωπαϊκές αξίες του πολίτη, τα δικαιώματα, τις πολιτικές και την τόνωση της δημιουργικότητας και του πνεύματος πρωτοβουλίας.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να συζητήσουν και να σχεδιάσουν μαζί, ανακαλύπτοντας τις ανάγκες των κοινοτήτων τους: θα εργαστούν σε προσομοιώσεις, ενεργώντας σε ένα άνετο περιβάλλον που θα διευκολύνει τη διαπολιτισμική μάθηση μέσω της δημιουργικής σκέψης και της μη τυπικής μεθόδου σύμφωνα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων και των οργανώσεων νεολαίας που συμμετέχουν.

Ως εκ τούτου, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την προώθηση του προγράμματος Erasmus Plus για να δώσει μια ευκαιρία σε οργάνωση νεολαίας να ξεκινήσει την ανάπτυξη μελλοντικών σχεδίων.

Γλώσσα εργασίας: Αγγλικά

Καλύπτονται : 100% διαμονή και διατροφή καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος και επιστρέφεται το 100% των εισιτηρίων, μέχρι το ύψος των 275 ευρώ, στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Στους συμμετέχοντες μετά το τέλος του προγράμματος, θα δοθεί το πιστοποιητικό Youthpass που είναι αναγνωρισμένο σε όλη την Ε.Ε.

Για αιτήσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο Facebook Page: Hellenic Youth Participation

Σχόλια