Τα χρόνια και το χορευτικό είδος δεν έχουν σημασία…Όλοι όσοι ασχολούνται με το χορό, σίγουρα θα ταυτιστούν με αυτές τις 15 αλήθειες!

1. Κάθε φορά που ακούς ένα τραγούδι, αδυνατείς να μη φανταστείς αμέσως μια χορογραφία που να ταιριάζει.χορό2.   Κάθε φορά που ακούς ένα τραγούδι που έχεις χορέψει, νιώθεις την αδρεναλίνη να επιστρέφει… και ξεκινάς το σόου!χορό3. Πλέον μετράς μέχρι το 8.
5, 6, 7, 8 και boom, boom, boom-ka-ka, boom hit, turn, turn, booοοοm!
χορό4. Κρατάς την αναπνοή σου ακόμα και όταν ξεκινήσεις να περπατάς.χορό5. Η φυσική σου στάση περιλαμβάνει το ένα πόδι σταθερό και το άλλο 200° γωνία!

6. Έχεις συνηθίσει τις κραυγές εντυπωσιασμού των φίλων σου κάθε φορά που τεντώνεις το πόδι σου
ή κάνεις ένα ψηλό άλμα.χορό7. Μαρκάρεις χορογραφίες, όταν κάθεσαι στο θρανίο κατά τη διάρκεια του μαθήματος, με τα πόδια και τα χέρια.χορό8. Δεν πιστεύεις πια στο ψέμα «μία φορά ακόμα»!χορό9. Όσο και να παραπονιέσαι για το πόσο πιασμένος είσαι, στην πραγματικότητα δε σε νοιάζει.χορό10. Η καρδιά σου σκιρτά κάθε φορά που ξεκινά η μουσική.χορό11. Νιώθεις μεγαλύτερη χαρά με μια ήσυχη προσγείωση ή με ένα ισορροπημένο τελείωμα στην πιρουέτα, παρά στο να σου δίνουν δώρα. Ή λεφτά.χορό12. Πλέον η συλλογή με τα κοστούμια σου, δε χωράει στην ντουλάπα.

13. Η δασκάλα σου ( ή ο δάσκαλός σου ) φωνάζει «Ναι!» όσο χορεύεις.χορό14. Δεν αντέχεις κάποιου άλλου είδους άθλημα , αλλά μόνο το χορό!

15. Κλείνεις τα μάτια, εισπνέεις και ξεκινάς απλά… να χορεύεις.

 

Σχόλια