Η Αλαμουντίν προσφάτως παντρεύτηκε τον Κλούνεϊ. 1-0. Η Αλαμουντίν προΐσταται της «εθνικής προσπάθειας» επαναπατρισμού των Ελγινείων Μαρμάρων. 2-0. Η Αλαμουντίν είναι η μόνη γυναίκα στον κόσμο που συνάντησε την Ελένη Λουκά και στα καπάκια τον πρωθυπουργό. Χατ τρικ!

Μας πήρε μονότερμα. Κιχ δεν προλάβαμε να βγάλουμε! Με το τι φορούσε ξυπνούσαμε, με τα νυχτοπερπατήματά της κοιμόμασταν. Παράλληλα κατέρρεε ο κόσμος στις αγορές, αλλά ουδενός τ’ αυτάκι ίδρωνε, μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας η κυρία Κλούνεϊ.

Η Αμάλ Αλαμουντίν, λοιπόν, είναι η τύπισσα που θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της χώρας μας στο δικαστικό αγώνα για τη διεκδίκηση των Μαρμάρων του Παρθενώνα που διακοσμούν το Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου καμιά διακοσαριά χρόνια.

Ξένος να ‘ναι κι ό,τι να ‘ναι!

Ήθελα να ‘ξερα, οι χιλιάδες δικηγόροι που βαράνε μύγες στο Λεκανοπέδιο Αττικής (σ.σ εκτός του Αλέξη), δεν επαρκούσαν; Δηλαδή αν έμπαινε επικεφαλής του εγχειρήματος ένας πετυχημένος Έλληνας δικηγόρος, δεν θα είχαμε πιθανότητες; Με τη ξενομανία που μας κατατρέχει, προβλέπω τα κατοχικά δάνεια να τα διεκδικεί η Lady Gaga. Γιατί τέτοιοι είμαστε… Gaga!

Φαν της Αμάλ, η Λουκά

Και μιας και αναφέρθηκα στη Λαίδη, θυμήθηκα το καραούλι που είχε στήσει η Ελένη Λουκά έξω από τη Μεγάλη Βρεταννία, ώστε να υπενθυμίσει στον πάνδημο ελληνισμό πως «η Lady Gaga είναι όργανο του Σατανά»! Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και με το «όργανο του Σαμαρά», την Αμάλ! Μόνο που αυτή τη φορά, η δημοφιλέστερη ορθόλοξη θρησκόληπτη, καραδοκούσε στις πύλες του ξενοδοχείου για να επιτεθεί με φιλιά κι αγάπες στην Αλαμουντίν.
Πρώτα παγίδευσε στον ιστό της τον Κλούνεϊ, τώρα την Ελένη Λουκά και ποιος ξέρει πόσοι θα ακολουθήσουν ακόμα… Εμείς δεν φέραμε δικηγόρο, αλλά τη γκόμενα αράχνη!

Η σάρα, η μάρα και το κακό συναπάντημα

Μη πατήσει το πόδι του κάνα διάσημο μαργαριτάρι του διεθνούς τζετ σετ, αμέσως θα πλακώσει να τον υποδεχτεί η «εγχώρια αφρόκρεμα» με τη γνωστή κουστωδία που σέρνει ξοπίσω της.
Παρεκάθησε σε δείπνο με εφοπλιστές στη Γλυφάδα, λέει, μετά εμφανίστηκε και ο πρωθυπουργός, λέει, το παρών έδωσε και ο Υπουργός Πολιτισμού (Τασούλας), λέει…… Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή! Μία μέρα μετά, επισκέφτηκε το εστιατόριο του Λαζάρου, στο Μικρολίμανο. Ξέρεις, του Master Chef. Παρήγγειλε αχινοσαλάτα, λέει, λαυράκι, μπαρμπούνι και γαρίδες. Λέει… Άφησε και σημείωμα, μάλιστα, επικροτώντας το προσωπικό του καταστήματος, ενώ φρόντισε να συναντήσει και κατ’ ιδίαν τον Λαζάρου για να τον συγχαρεί. Μολαταύτα, η κοσμική τουρνέ της Αλαμουντίν δεν είχε ολοκληρωθεί. Και πως θα μπορούσε, άλλωστε, αν δεν δειπνούσε μαζί με… τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη! Ε, πως; Όλοι μαζί και η ψωριάρα χώρια; Είναι και «ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΗΣ UNESCO», αλίμονο…

Η πλάκα είναι ότι ο λόγος της επισκέψεώς της ήταν για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, αλλά μια φορά στον Παρθενώνα δεν φιλοτιμήθηκε να πάει. Μάλλον η Γλυφάδα είναι πιο κοντά στη Μεγάλη Βρεταννία από την Ακρόπολη…

Ψηφίστε Μάρμαρα

Κάπου διάβαζα στις εφημερίδες ότι τα ρούχα που φορούσε η περιλάλητη Αλαμουντίν κατά την άφιξή της στο Ελ. Βενιζέλος, πλησίαζαν τα 10.000 ευρώ. Συν 650.000 ευρώ η διαμαντένια κοτρόνα που πλούμιζε το δάχτυλο της Αντουανέτας!  Αυτά τα πράγματα κύριε Σαμαρά, δεν γίνονται με ζάμπλουτες μη μου άπτου αρσακειάδες που θεοποίησαν τα γαλλικά και το πιάνο. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται μαγκιά! Και τέτοια «μαγκιά» μόνο ο λαός μπορεί να προσδώσει. Με τη συγκατάθεσή του και την ομοψυχία του. Τα Μάρμαρα είναι η εθνική μας κληρονομιά και σ’ αυτή τη βάση θα πρέπει να διεκδικηθούν. Όχι για να αυξήσουν τα εκλογικά σας ποσοστά με τσόντες (τύπου Αλαμουντίν) παγκόσμιας αναγνώρισης και αμφιβόλου προθέσεων…

Αλήθεια πόσο τυχαίο είναι ότι ξεθάψαμε τα Ελγίνεια 4 μήνες πριν γίνουν εκλογές;

Σχόλια