Η πέμπτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Step Up” ενώνει ξανά αρκετους χαρακτήρες από τα προηγούμενα sequel όπως την Brianna Evigan από το Step Up  2: Τhe Streets και τον Ryan Guzman από το Step Up 4: Revolution καθώς φυσικά και τον μόνιμο συντελεστή της σειράς ταινιών Αdam G.Sevani.

Έτσι λοιπόν μετα την διάλυση της ομάδας του Σον (Ryan Guzman) η οποία αναχωρεί για το Μαιάμι και όντας αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον παραμένει στο Λος Άντζελες. Όταν όμως μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας θα συνεργαστεί με ορισμένους εξαιρετικούς χορευτές, για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού τους LMNTRIX, ένα χορευτικό γκρουπ, με τους πιο ταλαντούχους χορευτές της περιοχής (μήπως το σενάριο σας θυμίζει λίγο-πολύ το Step Up 3;). Παρακολουθώντας τις σκληρές προπονήσεις της ομάδας (εντυπωσιακά χορευτικά ομολογουμένως χωρίς εφέ) την βλέπουμε να λαμβάνει μέρος στους τελικούς του πρωταθλήματος, (αναμενόμενο θα έλεγε κανείς) αντιμετωπίζοντας ισχυρές αντίπαλες ομάδες από το Λος Άντζελες. Η συνέχεια στους κινηματογράφους.

Στην πέμπτη συνέχεια του Step Up δεν θα δειτε κατι διαφορετικο όσον αφορά το σενάριο παρα μόνο όσον αφορά το κομμάτι των χορογραφιών. Όπως δηλώνει και η σκηνοθέτης «Χωρίς αμφιβολία οι χορογράφοι, σε αυτή την ταινία, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας. Δημιούργησαν χορευτικά νούμερα που είναι τόσο εντυπωσιακά, περίπλοκα και πρωτοποριακά που μπορεί να είναι δύσκολο για το κοινό να πιστέψει ότι είναι αληθινά.»,

 

Λίγα λόγια για του πρωταγωνιστές
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ryan Guzman γεννηθηκε το 1987 στο Sacramento της Καλιφόρνια όπου και έζησε μεχρι τα 23 του χρονια. Από τα 7 του χρόνια ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, και στα 10 του είχε ήδη κερδίσει την πρώτη του μαύρη ζώνη στο τάε-κβο-ντο.Η αγάπη του για τις πολεμικές τέχνες δεν σταματά εδώ αφου εν συνεχεία  ασχολείται με το ΜΜΑ (Mixed Martial Arts) και το fastball. Το πάθος του για το MMA θα διακοπεί ύστερα από ένα ατύχημα στις προπονήσεις και έτσι του ανοίγεται ο δρόμος στο modeling με πρωταγωνιστικό ρόλο σε καμπάνιες όπως της Reebok και της Α&F.

Η Βrianna Evigan γεννήθηκε το 1986 στο Λος Άντζελες και έκανε το ντεμπούτο της στην επιτυχημένη ταινία “ Step Up 2: The Streets” το 2008, κέρδίζοντας το 2009 το βραβείο Best Kiss στα βραβεία MTV. Συνέχισε την καριέρα της συμμετέχοντας σε εξίσου επιτυχημένες ταινίες όπως: “Subject: I Love You” (2011) και “S. Darko”(2009) ενώ σήμερα την βλεπουμε να επιστρέφει και πάλι στον ‘τόπο του εγκλήματος΄ στην παραγωγή που την ανέδειξε.

Ο Αdam Sevani o παλαιότερος στην σειρά ταινιών Step Up γεννήθηκε το 1992 στο Λος Άντζελες. Είναι μόλις 22 χρονών αλλα αυτό δεν τον αποτρέπει με το να ασχολείται με την υποκριτική, το τραγούδι και τον χορό. Όπως λενε βέβαια ‘το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει’, αφού ο πατέρας του είναι ο διεθνής χορογράφος και η μητέρα του μουσικός, οι οποίοι ίδρυσαν το Synthesis Dance Center στο Universal City. Έτσι ο Sevani οδηγήθηκε στους υπεύθυνους κάστινγκ της Touchstone Pictures οι οποίοι και τον επέλεξαν για τον ρόλο του Μοοse στο “Step Up 2.”.

Με ένα πολύ αξιόλογο cast λοιπόν το ‘Step Up 5: All In’ θα προσπαθήσει να κερδίσει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις, να διευρύνει το target group στο οποίο απευθύνεται αλλα και να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Box Office όπως οι προηγούμενες ταινίες. Θα το καταφέρει;

H συνέχεια επι της οθόνης.

Step Up 5 : All In
53%Βαθμολογία
Υπόθεση30%
Σκηνοθεσία80%
Ερμηνείες30%
Οπτικά Εφέ73%

Σχόλια