Είδαμε αυτό το βίντεο «Ο Chuck Norris γελάει με τα δικά του ανέκδοτα»…

… και αναρωτηθήκαμε πώς ξεκίνησαν ή μάλλον ποιος-πού-πότε τα ξεκίνησε.

Και το βρήκαμε!

Όλα ξεκίνησαν στην εκπομπή του Conan O’ Brien «Late night with Conan O’Brien» το 2004. Ο ίδιος άρχισε να σατιρίζει τη σειρά “Walker, Texas Ranger” και τον πρωταγωνιστή της, το γνωστό μας Chuck Norris.

Άλλοι βέβαια λένε ότι αυτά ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2005, ως αποτέλεσμα της εκπομπής. Στο forum SomethingAwful ο κόσμος αναρτούσε τέτοιου είδους ανέκδοτα σχετικά με τον Vin Diesel με αφορμή την ταινία «The Pacifier». Το forum αργότερα έκλεισε και ο Ian Spector ανέβασε μια δική του σελίδα με όνομα “Vin Diesel Fact Generator”, ώστε ο οποιοσδήποτε να αναρτά δικά του ανέκδοτα για τον Vin Diesel και αργότερα για όποιον άλλο ήρωα θέλει. Όλοι ήθελαν να γράφουν για τον Chuck Norris. H σελίδα «Vin Diesel Fact Generator» έγινε “Chuck Norris Fact Generator” (2005).

Παρόλο που αρχικά ο Chuck Norris απάντησε με μηνύσεις για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων και συκοφαντική δυσφήμιση, στο τέλος τα αποδέχτηκε. Σε συνεντεύξεις του πλέον φαίνεται να το διασκεδάζει. Ακόμα και στις ταινίες!

Κατά τη διάρκεια μιας σκηνής πάλης στην ταινία The Expendables 2 (2012) , όλοι οι εχθροί πεθαίνουν ξαφνικά. Ο Sylvester Stallone και η ομάδα του βρίσκονται σε αμηχανία. Εμφανίζεται μετά από λίγο ο Chuck Norris, ο οποίος υποτίθεται έχει εξαφανιστεί. Κατά τη διάρκεια του διαλόγου μεταξύ των δύο, ο Sylvester Stallone λέει στον Chuck Norris: “Άκουσα ότι σε δάγκωσε κόμπρα” .
Ο Chuck Norris απαντά: «Ναι με δάγκωσε, αλλά μετά από πέντε ημέρες αβάσταχτου πόνου, η κόμπρα πέθανε!»

Σχόλια