Ψάχνουμε αρθρογράφους για τις κατηγορίες :

  • Πολιτισμός (Γενικότερα για όλες τις υποκατηγορίες της στήλης, κυρίως για Θέατρο
  • Επικαιρότητα
  • Μουσική
  • Τεχνολογία και Επιστήμη
  • Εκπαίδευση (Ο αρθρογράφος θα πρέπει ν’ αναζητά σεμινάρια, ημερίδες, εκδηλώσεις, πληροφορίες για μεταπτυχιακά εντός και εκτός Ελλάδας)
  • Κινηματογράφος (Σχολιασμός ταινιών που βγαίνουν τώρα αλλά και γενικότερα αφιερώματα)
  • Φτιάξ’ το μόνος σου (ιδέες για κατασκευές και διακόσμηση γενικότερα

Δε χρειάζεται προϋπηρεσία. Η εργασία στο Frapress είναι εθελοντική.

Ζητάμε τρία άρθρα τον μήνα από τους αρθρογράφους.

Το Frapress είναι μια ομάδα που αποτελείται κυρίως από φοιτητές. Ο καθένας μπορεί να γράψει για ότι τον απασχολεί, τον ενδιαφέρει. Προτεραιότητα μας είναι να καλυφθούν θέσεις σε αυτές τις στήλες του site ωστόσο δε περιορίζουμε κανένα, μπορείτε να γράφετε και για άλλα θέματα που σας απασχολούν και ανήκουν φυσικά στη κουλτούρα του Frapress.

Ψάχνουμε επίσης για Graphic Designers και άτομα που ασχολούνται γενικότερα με το σχέδιο photoshop κλπ

Αυτό που θέλουμε από αυτούς είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα η οποία να έχει ως κύριο στόχο την οπτικοποίηση του Frapress και να δουλεύει σε συνεργασία με τον φωτογράφο μας. Θα παίρνουν για παράδειγμα τα άρθρα και θα φτιάχνουν customized εικόνες για κάθε ένα από αυτά. Κάποιες από αυτές θα είναι τύπου κόμικ, σε ότι αφορά τεχνολογία θα είναι με χρήση photoshop ( γενικά θα αποφασίζουν αυτοί σε αυτό το κομμάτι ως ομάδα). Θα έχουν δηλαδή λόγο και θα κάνουν πράγματα που σχετίζονται με την οπτικοποίηση του site. Όπως τα posts που γίνονται στο Facebook fanpage. Κάθε ιδέα που θα προωθήσει την πρωτοτυπία και τη μοναδικότητα του Frapress είναι ευπρόσδεκτη.Όσα παρατέθηκαν παραπάνω είναι απλά κάποιες σκέψεις τις οποίες θέλουμε να εξελίξουμε με όσους θέλουν ν’ασχοληθούν.

Μπορεί η εργασία στο Frapress να είναι εθελοντική αλλά είμαστε μια ομάδα. Κάθε ομάδα έχει κάποιες υποχρεώσεις. Εμείς αυτό που ζητάμε από τους αρθρογράφους μας είναι να συμμετέχουν ενεργά ,να δίνουν συνεχώς ιδέες και φυσικά να είναι συνεπείς!

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται  όταν επικοινωνήσουν μαζί μας να γράψουν ένα άρθρο (το λιγότερο 200 λέξεις) ώστε να δούμε τον τρόπο γραφής,ν’αναφέρουν για ποια/ποιες στήλες ενδιαφέρονται.Για περαιτέρω πληροφορίες ή απορίες θα ενημερωθούν από την Αρχισυντάκτρια.

Οι αρθρογράφοι που θα συμπεριληφθούν στην ομάδα θα ξεκινήσουν ουσιαστικά να γράφουν από Σεπτέμβρη αφού τον Αύγουστο στο site δε θα υπάρχουν καινούργια άρθρα (μόνο αναδημοσιεύσεις).Όσοι εκδηλώσουν νωρίς ενδιαφέρον και συμπεριληφθούν στην ομάδα μπορούν να ξεκινήσουν τον Ιούλιο με το πρώτο τους άρθρο.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει message στο Fanpage μας στο  Facebook

ή να στείλει message στο Facebook στην Αρχισυντάκτρια του Frapress, Εβίτα Γοργορίνη

Σχόλια