Αγαπημένε μου αναγνώστη, πόσες φορές  γυρίζοντας   σπίτι σου το μεσημέρι , έχεις συνειδητοποιήσει  ότι δεν έχεις τίποτα να κάνεις όλη την υπόλοιπη μέρα, παρά μόνο να λιώσεις μπροστά από την οθόνη  του υπολογιστή σου. Το απόγευμα σου περνάει βαρετά και εκτός από αυτό, έχεις τελειώσει όλες τις σειρές που θα μπορούσες να δεις. Εκείνη ακριβώς την στιγμή είναι η ώρα που σου περνάει από το μυαλό να πληκτρολογήσεις στην μπάρα αναζήτησης την λέξη pornhub ή youjizz. Μην νιώθεις άσχημα φίλε μου, δεν είναι κακό και μην κοκκινίζεις από ντροπή. Όπως μ’ αρέσει να λέω σε τέτοιες περιπτώσεις, το κάνω εγώ, το κάνεις εσύ, το κάνουμε όλοι μας. Τίποτα σε τούτο τον πλανήτη δεν συγκρίνεται με την θέαση μίας πετυχημένης παραγωγής από τον κόσμο του <<ροζ>> σινεμά. Μην πηγαίνεις στα τυφλά όμως και ότι βγει αλλά βρες την κατηγορία που σου ταιριάζει. Δεν χρειάζεται άγχος, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω. Νιώθω όμως πως άρχισα το ανούσιο μπλα μπλα μου πάλι και ήδη οι περισσότεροι από εσάς, έχουν αρχίσει να χαιδεύουν το πάνω μέρος του παντελονιού τους, περιμένοντας την αρχή του κειμένου κόλαφος, με αγωνία. Είμαι ο Αυστραλοπίθηκος λοιπόν και σήμερα θα μιλήσουμε για κατηγορίες  στις τσόντες.

Αναγνώστριες, μην νομίζετε ότι επειδή στην πρώτη παράγραφο δεν χρησιμοποίησα θηλυκό, σας βγάζω αυτόματα και απ’ έξω. Το ότι μας λέτε επανειλημμένα ότι δεν βλέπετε, δεν πάει να πει πως σας πιστεύουμε κιόλας. Σταματήστε να μας κοιτάτε  με αυτό κλασσικό γυναικείο απαξιωτικό βλέμμα όταν σας λέμε πως είναι είδωλο μας ο Peter North. Δώστε προσοχή, ώστε να αλιεύσετε και εσείς κάτι από τούτο το κείμενο. Ξεκινάμε.

1 VS 1: Η πιο συνηθισμένη κατηγορία πορνό είναι το 1 VS 1. Ένας άντρας και μία γυναίκα σε ένα κρεβάτι, τζακούζι, γκαράζ, καναπέ, ντιβανοκασέλα, αυτοκίνητο.. εεε και σε πολλά άλλα μέρη. Το κόνσεπτ κάτι παραπάνω από απλό. Οι συνεχείς λάγνες και σέξυ ματιές ανάμεσα σε έναν καλογυμνασμένο τύπο, σχεδόν κλαρινογαμπρό και μία πανέμορφη, ψηλή γαζέλα, οδηγούν σε ένα άγριο και ανελέητο ξέσκισμα. Μερικές φορές θα είναι παθιάρικο, άλλες πάλι απλά αδιάφορο και θα ψάχνεις με θέρμη το επόμενο βίντεο που θα σου κρατήσει συντροφιά, εκέινες τις δύσκολες κρύες νύχτες. Παλιές καραβάνες του είδους ο Peter North και η Madison Ivy.

Threesome: Ω ναι φίλες και φίλοι, η κατηγορία που όχι μόνο δεν γινόταν να λείπει από το κείμενο τούτο άλλα του έδωσε και τίτλο. Νομίζω πως μόνο εγώ μέσα σε επτά λέξεις, μπορώ να χωρέσω τον Γουίλιαμ Σαίξπηρ και τις ροζ ταινίες. Δεν μ’ αρέσει να περιαυτολογώ, όπως ξερετε όμως. Εδώ έχουμε να κάνουμε με τρία άτομα και όχι με δύο όπως στο 1v1. Ένας άντρας, προσπαθεί να αντιμετωπίσει και κυρίως να ικανοποιήσει 2 αγριεμένα και πολλά υποσχόμενα θηλυκά σε έναν περιορισμένο χώρο. Αποστολή που είναι δύσκολη, ενώ πολλές φορές η προσπάθεια του ανδρός μπορεί να χαρακτηριστεί από τους γνώστες του είδους ως και συγκινητική. Υποκατηγορία του threesome είναι το double penetration, με σημαντική διαφορά πως εκεί έχουμε να κάνουμε με 2 άντρες.  Κάποιο μεγάλο όνομα, που να εκπροσωπεί την κατηγορία δεν υπάρχει, καθώς κάθε πορνοσταρ που σέβεται τον ευατό του συμμετέχει συχνά πυκνά σε τριολέ όλε ολέ. Λίγο παραπάνω από όλους όμως, η πολυαγαπημένη και θαυμάστρια του Αυστραλοπιθήκου Asa Akira.

Ξενόγλωσσες: Voulez vous coucher avec moi ce soir,  ich mochte dich ficken, te queiro cojer και ti voglio scopare tutta la notte, είναι μερικές από τις στάνταρ ατάκες που δίνουν και παίρνουν σε ξενόγλωσσες ροζ ταινίες.Ξεφεύγουμε από τα συνηθισμένα, βαρετά και ξενέρωτα Αμερικανοαγγλικά και πάμε σε κάτι πιο Ευρωπαικό  και εξωτικό. Από την μακρά εμπειρία μου , τολμώ να ομολογήσω, πως με το συγκεκριμένο είδος ταινίων, αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Κάθε χώρα προέλευσης έχει και τα δικά της χαρακτηριστικά. Οι Ιταλικές ξεχωρίζουν με το υπέρμετρο πάθος του σε κάθε σκηνή και το συνεχώς σηκωμένο κα..εεε ηθικό του Steve Holmes. Οι Γερμανικές έχουν πολύ καλές και δουλεμένες παραγωγές, όμως μερικές φορες γίνονται λίγο ξενερουά λόγω της αντιαισθητικής, κατά την γνώμη μου, Γερμανικής γλώσσας. Οι Γαλλικές έχουν να μας παρουσιάσουν ενδιαφέροντα σενάρια αλλα και εξαιρετικά ταλαντούχες ηθοποιούς. Τέλος οι Ισπανικές, εξελίσσονται σταθερά με μικρά βήματα, έχοντας αρχίσει να βγαίνουν απο την αφάνεια, ποντάροντας στις πανέμορφες ηρωίδες τους.

Hair porn: Το όνομα της κατηγορίας το σκέφτηκα μόλις τώρα και έχοντας ως έμπνευση το hair metal, που αποτελεί και ένα από τα είδη της. Μ’ αρέσει όταν μεγάλες προσωπικότητες, όπως εγώ, αυτοσχεδιάζουν και παράγουν έξυπνα πράγματα.Πάλι μιλάω για εμένα όμως και δεν είναι σωστό για εσάς που διαβάζετε το άρθρο. Hair porn λοιπόν και σημείο αναφοράς το μαλλί της καλλιτέχνιδος. Με λίγα λόγια, αν θέλεις κάτι εντυπωσιακό και συνάμα σέξυ, επικεντρώνεις στις ξανθιές. Σε περίπτωση όμως που θέλεις κάτι αγριωπό, τα καστανομελαχρινάκια σου ταιριάζουν περισσότερο. Πέρα από τα συνηθισμένα μπορούν να υπάρξουν και οι πιο σπάνιες αναζητήσεις, όπως οι αγαπημένες κοκκινομάλλες αλλά και οι καραφλές μας.

Teen: Κοτσιδάκια, σχολικά φορεματάκια, γλυφιτζούρια σε hardcore περιπτώσεις και αθώα βλέμματα, είναι αυτά που μπορείς να συναντήσεις κατά κύριο λόγο σε αυτή την κατηγορία.  Κοπέλες που δηλώνουν 18 με 20 το πολύ, γιατί ειναι και αγένεια να ρωτάς την ηλικία μίας γυναίκας, με αγγελικά πρόσωπα έρχονται να μας δείξουν ότι τα μαθητικά χρόνια δεν είναι τελικά τόσο αθώα όσο δείχνουν. Πηγή εκτόνωσης μας στο γυμνάσιο και το λύκειο, όταν είμασταν αναγκασμένοι να βλέπουμε στις 8 το πρωί , τις συμμαθήτριες μας με στενά εφαρμοστά κολάν και στις καλοκαιρινές περιόδους αυτό τον φοβερό συνδυασμό άσπρο μλουζάκι με μαύρο σουτιέν. Αν έχεις αρχίσει να διαβαίνεις την τρίτη ηλικία η κατηγορία αυτή είναι ιδανική για εσένα. Σε αντίθετη περίπτωση μετά το τρίτο βιντεάκι θα έχεις βαρεθεί. Άξια εκπρόσωπος του είδους η κάθε φορά και πιο νέα, Amia Morreti.

M.I.L.F: Ρίγη, συγκίνηση και δέος. Μόνο αυτές οι τρεις λέξεις, νομίζω μπορούν να περιγράψουν αυτή την κατηγορία. Σαραντάχρονες, καλοδιατηρημένες και καλοστεκούμενες μαμάδες, προσπαθούν να κατασπαράξουν συνήθως έφηβα αγόρια. Τις ταινιούλες αυτές, τις ακολουθεί όλο και περισσότερος λαός. Πιστεύω πως αυτό γίνεται ξεκάθαρα, επειδή όλοι μέσα μας έχουμε την πίστη πως κάποια μέρα, ενώ πάμε επίσκεψη στον κολλητό μας και την πανέμορφη, χωρισμένη μαμά του, αυτή θα μας κοιτάξει με λάγνο βλέμμα και θα προσπαθήσει εν ολίγοις να μας βιάσει. Την κατηγορία εκπροσωπεί επάξια η πληθωρική Lisa Ann.  Ααααχ, κακές σκέψεις, πάω λίγο στο μπάνιο και επιστρέφω.

B.B.W: Αφού επέστρεψα από το μπάνιο ξαλαφρωμένος, θα κλείσω εντυπωσιακά. B.B.W λοιπόν, ή κατά κόσμον, Big Beautiful Women. Απλό το κόνσεπτ, όπως φανερώνει και ο τίτλος του. Έχουμε να κάνουμε με μεγάλες γυναίκες πάλι, όμως αυτή την φορά όχι στην ηλικία αλλά στα κιλά. Τα βιντεάκια αυτής της κατηγορίας, είναι τουλάχτιστον αστεία , γιατί συνήθως γεματούλες γυναίκες, βρίσκονται να καταπλακώνουν στην κυριολεξία κάτι κακομοίρηδες, κοκκαλιάρηδες τύπους. Πέρα από το αστείο της υπόθεσης μην περιμένετε κανένα φοβερό ρεπερτόριο κινήσεων, με μοναδική σχεδόν στάση το ιεραποστολικό, όπως φαντάζει λογικό.

Αυτές ήταν φίλοι μου οι πιο αξιοσημείωτες κατά την γνώμη μου κατηγορίες ροζ ταινιών. Στα σχόλια ακριβώς από κάτω περιμένω και τις δικές σας προτάσεις, όπως πάντα άλλωστε.  Πριν ολοκληρώσω  οφέιλω να πω μερικά ευχαριστώ σε τρία ξεχωριστά άτομα που βοήθησαν στην πραγμάτωση του άρθρου. Κατ’ αρχήν στον Θάνο που μου έδωσε την έμπνευση και τις Ιωάννα και Ραφαέλλα που με βοήθησαν με τις γνώσεις τους στις ξένες γλώσσες. Πραγματικά θα ήθελα να είμαι από μια μεριά και να δω τις φάτσες των κοριτσιών που προανέφερα, όταν καταλάβουν πως ήθελα την βοήθεια τους, για  να γράψω ένα κείμενο που μιλάει για ροζ ταινίες. Τα φιλιά μου.

Αυστραλοπίθηκος

Περίεργο πράγμα αυτή η ζωή. Δύο ολόκληρες εβδομάδες προετοιμαζόμουν για να γράψω στην σοβαρή γωνιά του άρθρου για το τέλος του How I Met Your Mother, όμως έπειτα από κάποια περιστατικά, θα αναφερθώ σε κάτι εκ διαμέτρου διαφορετικό.

Όσο μεγαλώνω, βλέπω άτομα που νοιάζομαι, να χάνουν αγαπημένα τους πρόσωπα. Μία κατάσταση που είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλους μας αναμφίβολα. Γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, γιατί δεν μπορείς, τουλάχιστον για λίγο καιρό, να κάνεις κάτι για να τους βοηθήσεις να το ξεχάσουν. Ειναι βυθισμένοι στην θλίψη τους και σίγουρα για λίγες μέρες δεν έχουν και την όρεξη σου.

Τα άτομα που χάνουμε , φεύγουν από τον κόσμο αυτό και το πραγματικά δυσάρεστο , είναι πως το κουπί το τραβάνε αυτοί που μένουν πίσω. Δυσάρεστο γιατί πρέπει να συνεχίσουν την καθημερινότητα τους, νιώθοντας κενοί στο εσωτερικό τους και ότι δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό κίνητρο να συνεχίσουν. Όμως πρέπει να προσπαθούμε να δείχνουμε δυνατοί, να το παλεύουμε γιατί το ποτάμι, όντως πηγαίνει μπροστά. Δυνατοί όχι τόσο για εμάς αλλα κυρίως για εκείνους που αγαπάμε και χρειάζονται μια παραπάνω βοήθεια να ξεπεράσουν μία δύσκολη κατάσταση. Όλο και κάτι θα σε κάνει να χαμογελάς, ακόμα κι αν μέσα σου νιώθεις πως κατρακυλάς.

Όλα αυτά που αναφέρω, ίσως δεν βρίσκουν σύμφωνους κάποιους αλλά είναι η οπτική γωνία που βλέπω το συγκεκριμένο θέμα. Το να παλεύεις στα δύσκολα, αποτελεί ένα από τα πιο αξιέπαινα πράγματα, για εμένα. Και όπως λέει και μια ψυχή πολύ εύστοχα, <<Fall seven times and stand up eight.>>.

ΥΓ1: Είναι ένα δέντρο που βγάζει μάγκο. Η λεγόμενη μαγκιά.

Υγ2: Όταν είπα στην μητέρα μου το θέμα του κειμένου, διαφώνησε και είπε με στόμφο <<Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά αγόρι μου>>. Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μία μαμά, που όχι μόνο να σας φτιάχνει τα φαγητά που θέλετε αλλά προσέχει κιόλας τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

Υγ3: Την Κυριακή γερά

Σχόλια