μαστερ εξωτερικου

  • Κατανόηση σημαντικών εικαστικών καλλιτεχνών και διάλογος με το έργο τους, μέσα από βιογραφικά στοιχεία, προβολή βίντεο, κείμενα και εικαστικό αυτοσχεδιασμό.

Τα βιωματικά εργαστήρια του Μουσείου Ηρακλειδών διοργανώνονται από την ομάδα Art Acts και περιλαμβάνουν:

Α΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Rene Magritte
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11 & ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11
ΩΡΑ: 17:00 -19:00
Β΄ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ: Pablo Picasso
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 7/12 & ΣΑΒΒΑΤΟ 14/12
ΩΡΑ: 17:00 -19:00
ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 20 ευρώ (και για τις δύο συναντήσεις)

(Ηρακλειδών 16, Θησείο)

Πηγή: http://www.news.gr

 

  • Το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΙΟΒΕ, η Kantor, η Κίνηση Πολιτών και η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς, σε συνεργασία με το Megaron Plus διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Πολιτικό Σύνταγμα και Συνταγματική Αναθεώρηση».

Ομιλητές θα είναι οι: Γεώργιος Δελλής (Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, «Τα Κόμματα στο Πολιτικό Σύστημα»), Ανδρέας Δρυμιώτης (Πολιτικός Μηχανικός– Σύμβουλος Επιχειρήσεων, «Πολιτικό Σύστημα και Πελατειακό Κράτος»), Ηλίας Νικολακόπουλος (Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, «Το Εκλογικό Σύστημα – Βουλευτές και Υπουργοί ») και Φίλιππος Σπυρόπουλος (Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών,«Τα Όργανα της Πολιτείας και ο Έλεγχος Λειτουργίας του Πολιτεύματος»).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Παναγιώτης Πικραμμένος (Πρόεδρος Συμβουλίου Επικρατείας ε.τ., πρ. Πρωθυπουργός, Αντιπρόεδρος της Κίνησης Πολιτών.)

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθει την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος.

Πηγή: http://www.eliamep.gr

 

  • Το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει το Γ΄ Επιστημονικό Συμπόσιο Νεοελληνικής Εκκλησιαστικής Τέχνης, από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου 2013. Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 22, Αθήνα).

Πηγή: http://www.greek-language.gr

 

 

Σχόλια