Tο παρακάτω κείμενο έχει εκδικητικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε άπιστους συντρόφους..!

Έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, η κοπέλα σου σε έπιασε στα πράσα με hot συντροφιά ενώ είπες οτι θα έλειπες στη μανούλα σου στο νησί και η κλασική ατάκα “αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις” δεν την έπεισε, τότε κάνε το σταυρό σου και περίμενε…από την απόλυτη αδιαφορία και απαξίωση, μέχρι τον εκσφενδονισμό αναμνηστικών αντικειμένων με στόχο το κεφάλι ή ακόμη χειρότερα να σου σκάσει τα λάστιχα του αυτοκινήτου Δευτέρα πρωί -πρωί πριν πας στη δουλειά… όσο πιο hot η πέτρα του σκανδάλου τόσο πιο ανεπανόρθωτη η ζημία στα καινούργια σου λάστιχα.

Και τώρα έχεις: την πρώην σου που την έχει φοβηθεί το μάτι σου, ένα φουσκωμένο λογαριασμό από τον κύριο Μπάμπη στο βουλκανιζατέρ και τέσσερα σκασμένα λάστιχα που δεν ξέρεις τι να τα κάνεις… για το τελευταίο σου έχω λύση και είναι coffee table ωραιότατο! Εάν λοιπόν διαθέσεις λίγο από τον άπλετο χρόνο που θα έχεις από εδώ και πέρα, όντας μόνος, μπορείς πολύ εύκολα και ανέξοδα να φτιάξεις ένα όμορφο τραπεζάκι για την βεράντα σου με τριχιά και λάστιχο αφού ο πολιτισμός είναι λέξη μακρινή!

Για τη κατασκευή:

1. Υλικά: Σκασμένο λάστιχο, τριχιά περίπου 30 μέτρα, δύο κόντρα πλακάζ 8χιλ. κομμένα κυκλικά, τρυπάνι, κατσαβίδι, θερμόκολλα και βερνίκι.
2. Τρυπάς και βιδώνεις τα κόντρα πλακάζ και στις δύο πλευρές του λάστιχου.
3. Κολλάς με την θερμόκολλα την τριχιά ξεκινώντας κυκλικά απο το κέντρο.
4. Συνεχίζεις την ίδια διαδικασία περιμετρικά.
5. Μόλις ολοκληρώσεις περνάς ένα βερνίκι για να το αδιαβροχοποιήσεις και το τραπεζάκι σου είναι έτοιμο!

Tips: Mπορείς να του τοποθετήσεις ροδάκια για να το μετακινείς εύκολα και όσο για τα υπόλοιπα τρία λάστιχα μπορείς να τους φτιάξεις ένα μαξιλαράκι και και τα μετατρέψεις σε πολύ εναλλακτικά σκαμπό!

Καλή επιτυχία!

Πηγή:http://www.savoirville.gr

Σχόλια