Jean Monnet | Προκήρυξη Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων 2013

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ερευνητών και προκηρύσσει διαγωνισμό για την επιλογή των συμμετεχόντων.

Σκοπός

Τα σεμινάρια αποσκοπούν στην κατάρτιση των συμμετεχόντων και στην απόκτηση ερευνητικών δεξιοτήτων σε ένα απαιτητικό επαγγελματικό και διεθνές περιβάλλον καθώς και στην πρακτική εφαρμογή των αποκτηθεισών γνώσεων (policy-oriented seminar).

Σεμινάρια

  1. Εθνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση και ελληνική Ευρωπαϊκή πολιτική
  2. Ελληνική δημόσια διοίκηση και ΕΕ
  3. Ενέργεια – Υποδομές – Δίκτυα Ενεργειακή πολιτική, Ασφάλεια ενεργειακού εφοδιασμού, ρυθμιστικό πλαίσιο
  4. Τεχνικές επίλυσης διαφορών Διαπραγματεύσεις – Διαμεσολάβηση – Διαιτησία
  5. Ελληνική εξωτερική πολιτική στην περίοδο της κρίσης ΑΟΖ, Ενέργεια, Ελληνοτουρκικές σχέσεις, Ανατολική Μεσόγειος

Για την πραγματοποίηση κάθε σεμιναρίου είναι απαραίτητη η συγκέντρωση ενός ελάχιστου αριθμού αιτήσεων. Είναι δυνατός και ο συνδυασμός σεμιναρίων.

Στοιχεία Διεξαγωγής

Περίοδος: Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2013
Ώρες διεξαγωγής: 16:00 – 19:00
Τόπος διεξαγωγής: Ευρωπαϊκό Κέντρο Αριστείας Jean Monnet (Κλεομένους 22 Α/ Είσοδος και από Δεινοκράτους 27 – Λυκαβηττός)

Όσοι επιλεγούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα καταβάλλουν δίδακτρα 300€. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε λογαριασμό του Πανεπιστημίου Αθηνών το αργότερο κατά την εγγραφή και δεν προβλέπεται δυνατότητα επιστροφής τους.

Για την υποβολή υποψηφιοτήτων είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της ειδικής Αίτησης Συμμετοχής και η ηλεκτρονική αποστολή της συνοδευόμενης από Βιογραφικό Σημείωμα στη διεύθυνση jmcenter-athens@pspa.uoa.gr.

Λόγω του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε για συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια ερευνητών του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του Πανεπιστημίου Αθηνών και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμπίπτει με την περίοδο των καλοκαιρινών
διακοπών, σας ενημερώνουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μέχρι και την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 16:00.

Tο Κέντρο θα παραμείνει κλειστό από Παρασκευή 26 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 18 Αυγούστου, αλλά οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται κανονικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Από τις 19 Αυγούστου, υπεύθυνη επικοινωνίας για τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ερευνητών θα είναι η κ. Χρύσα Γιαννακούδη.

Πληροφορίες – Σχετικά αρχεία

Σχετικά αρχεία

Πληροφορίες

  • Επικοινωνία: 210.72.20.508 – jmcenter-athens@pspa.uoa.gr
  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας: κος Καστανάς Ευάγγελος (10:00 – 15:00)

πηγή:http://www.neolaia.gr

Σχόλια