Oι Radical breaks αποτέλεσαν την χρονιά που μας πέρασε την απόλυτη καινοτομία στον θεσμό της urban κουλτούρας και επιστρέφουν δυναμικά με ένα party στην Υπόγεια Διάβαση της Παντείου!

Μια κολλεκτίβα παραγωγών που δε δίστασε να επαναφέρει τον θεσμό των block parties ταράζοντας την αθηναϊκή νύχτα σε στοές, ανοικτούς χώρους αλλά και σε επιλεγμένα μαγαζιά. Διοργανώνοντας τα πιο hot parties, οι Radical Breaks τράβηξαν γρήγορα τα βλέμματα του έντυπου και διαδικτυακού τύπου αποδεικνύοντας πως στις μέρες μας το αληθινό έχει την δυνατότητα να είναι viral.

Ο VoxPopuli και ο Drugitiz, δύο established hip-hop producers, ένωσαν τις δυνάμεις τους υπό την σκέπη των Radical Brakes προσφέροντας στο διψασμένο αθηναϊκό κοινό ακούσματα hiphop, funk, breaks, electro swing, reggae, dancehall και trap.

Το κοινό ανταποκρίθηκε και στήριξε το πειραματικό αυτό βήμα των δύο παραγωγών με τον καλύτερο τρόπο καθιστώντας τα Radical Breaks Parties ως το απόλυτο εναλλακτικό urban event της πόλης. Φτηνά ποτά, δυνατά breaks και party mood για όλους όσους ξέρουν να εκτιμούν την urban κουλτούρα.

13346136_499280553598682_1214595113510888148_o

Radical Breaks presents: Street Party Vol.5

Το καλοκαίρι οι Radical Breaks μπορεί να πήγαν διακοπές, να έδωσαν εξεταστικές, να δούλεψαν, να έκαναν μπάνια, να μαγείρευαν, να έβγαιναν για καφέδες στην καυτή Αθήνα, αλλά ούτε μέρα δεν σταμάτησαν να μαγειρεύουν το επόμενο event, το οποίο θα είναι πάλι στο μέρος που μεγάλωσαν. Την Υπόγεια Διάβαση.

Τα ηχεία και τα ακουστικά πήραν φωτιά, μαζεύοντας τα καινούργια κομμάτια που θα επιλέξουν προκειμένου να μην καθίσει ακίνητος ούτε μισός άνθρωπος καθ’όλη τη διάρκεια του party. Ατέλειωτα beats με άρωμα από όλες τις εποχές του hip-hop μέσα σε ένα εκρηκτικό μείγμα μαζί με funk, trap, swing και drum & bass.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η ομάδα αποτελείται από τους experimental hip-hop παραγωγούς Drugitiz και VoxPopuli που έχουν αγαπήσει τόσο πολύ το hip-hop και την κουλτούρα του προσπαθώντας να το επαναφέρουν στις χορευτικές ρίζες του.

Στην παρέα των Radicals αυτή τη φορά θα είναι οι Manos Coffee με δυνατά beats & breaks από Τζαμάικα, Λονδίνο, Παρίσι και δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Master of Ceremony της βραδιάς, ο ταλαντούχος Tony Graves μέλος της γνωστής hip-hop κολλεκτίβας Boom Squad (OFFICIAL)!

14572920_545928728933864_4684961590887731257_n

Clap your hands everybody
if you got what it takes
cause in the Athens streets
the masters of the beats
are the RADICAL BREAKS!
(Τετράστιχο του Kurtis Blow αφιερωμένο στους Radicals)

Facebook Page

Facebook Event

 

Σχόλια