Το TEDx του Παντείου ξεκινάει στις 29 Οκτώβρη στο BIOS.

Τι ετοιμάζει αυτή τη φορά το TEDxPanteionUniversity και γιατί πηγαίνει στην Αμερική;

Μετά το πρώτο του event το Μάρτιο του 2016, επιστρέφει τον Οκτώβριο με κάτι ιδιαίτερο! Με αφορμή το TEDWomen που θα λάβει χώρα στο Σαν Φρασίσκο της Αμερικής με θέμα “It’s about time”, το Πάντειο διοργανώνει το δικό του TEDxPanteionUniversityWomen με σκοπό να θίξει κυρίως θέματα που αφορούν τα φύλα και τις ανισότητες σε βάθος χρόνου, έχοντας πάντοτε ως εφαλτήριο τη γυναίκα.

Κι όμως, δε σταματά εκεί! Το TEDxPanteionUniversity μεταφέρεται και στην Αμερική, καθώς η curator του, μετά από τιμητική πρόσκληση με διάκριση από όλο τον κόσμο, θα έχει την ευκαιρία να το εκπροσωπήσει στο Σαν Φρασίσκο.

Η δυνατότητα αυτή καθιστά άμεσα το event ακόμη πιο ενδιαφέρον. Η επαφή της curator με ανθρώπους από το εξωτερικό και ιδίως με άλλους TEDx organizers θα διευρύνει τους ορίζοντες του TEDxPanteionUniversity.

Ως επί το πλείστον θα είναι έτσι εφικτό την ημέρα του event να γίνει live προβολή ομιλιών από το αντίστοιχο event της Αμερικής, εμπλουτίζοντας έτσι το περιεχόμενό του.

Αποφασισμένο, λοιπόν, για ένα επιτυχημένο event, το TEDx του Παντείου καλεί τον κόσμο στις 29 Οκτωβρίου στον πολυχώρο BIOS, Πειραιώς 84 στην Αθήνα, για να μοιραστεί μαζί του ιδέες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό σε μια ημερήσια εκδήλωση.

Το εισιτήριο εισόδου είναι και αυτή τη φορά

δωρεάν

όπως ακριβώς και στο event που προηγήθηκε το Μάρτιο, αναδεικνύοντας την κοινωνική υπόσταση του TEDxPanteionUniversity.

Όπως ακριβώς υποδηλώνει και το θέμα του event λοιπόν, “It’s about time” to book your tickets!

Τα εισιτήρια θα διατεθούν μεταξύ 14 Οκτωβρίου – 17 Οκτωβρίου.

Κλείστε το εισιτήριό σας από εδώ!

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Δείτε περισσότερα!

Σχόλια