Μπορείς κι εσύ να νοικιάσεις ποδήλατο στην Αθήνα!

Είναι πολλοί οι θετικοί λόγοι για να κάνεις ποδήλατο: Πέρα από το ότι φτιάχνεις ένα ωραίο σώμα, σου φτιάχνει τη διάθεση και σου θυμίζει την παιδική σου ηλικία. Είναι και της μόδας και κάνεις και οικονομία. Μπορεί ακόμα να περιορίσει και τις αϋπνίες σου!

Μήπως να αρχίσεις να το σκέφτεσαι καλύτερα; Γιατί να καις βενζίνη, ενώ μπορείς να νοικιάσεις ένα ποδήλατο και να κάνεις τις βόλτες σου με άλλο αέρα;

Βρήκαμε τέσσερις υπηρεσίες που θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία σου, στην Αθήνα:

1. Athens by bike

ποδήλατο

Επισκέψου την Αθήνα με ποδήλατο, σε χαλαρό ρυθμό, περνώντας από τα πιο σημαντικά σημεία και τις πιο κρυφές γωνιές της. Η Athens by bike προσφέρει tours με ξενάγηση, ομαδικές ή ιδιωτικές καθημερινά. Αν δε θέλεις, μπορείς απλά να νοικιάσεις το ποδήλατο της αρεσκείας σου. Το Trip Advisor το προτείνει, ειδικά για μια εναλλακτική ξενάγηση στην Αθήνα!

Το Athens by bike στο Facebook.

Πού: Τζιρέων 16, Πλάκα, Αθήνα

2. FunkyRide

ποδήλατο

Στο κέντρο της Αθήνας, στο Κουκάκι, μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο, να επισκευάσεις το δικό σου ή να αγοράσεις ποδήλατα, αξεσουάρ και άλλα gadgets. Με τιμές που ξεκινούν από 7 ευρώ, μπορείς να επιλέξεις το ιδανικό ποδήλατο και να γυρίσεις όλη την Αθήνα. Στην ιστοσελίδα τους θα βρεις επίσης και ένα παιχνίδι για… προθέρμανση!

Πού: Δημητρακοπούλου 1, Κουκάκι, Αθήνα

3. EasyBike

ποδήλατο

Το σύστημα Easybike™ είναι ένα σύγχρονο σύστημα μίσθωσης ποδηλάτων τελευταίας γενιάς. Επιτρέπει την πρόσβαση σε κοινόχρηστα ποδήλατα με αυτοματοποιημένο τρόπο και υπολογίζει τον πραγματικό χρόνο χρήσης των ποδηλάτων και την χρέωση που αντιστοιχεί.

Το σύστημα μπορεί να εξυπηρετήσει μόνιμους χρήστες οι οποίοι διαθέτουν ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνουν ποδήλατα αλλά και περιστασιακούς χρήστες όπου με την χρήση κινητού τηλεφώνου και πιστωτικής κάρτας μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ποδήλατα.

Πού: Αιγαίου Πελάγους 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα

4. Panorama Rent Any Bike

ποδήλατο

Η ιδέα της ενοικίασης ποδηλάτων ξεκίνησε όταν ένας πελάτης τους ρώτησε αν μπορούν να του βρουν ένα Mountain μεσαίας κατηγορίας και άνω, για ένα φίλο του που τον επισκεπτόταν, ώστε να πάνε βόλτα στην Πάρνηθα. Πάνω σε αυτήν την ανάγκη χτίστηκε η υπηρεσία Panorama Rent Any Bike, μια υπηρεσία ενοικίασης εξειδικευμένων ποδηλάτων, και όχι μόνο, που καλύπτει όλες τις κατηγορίες: ποδήλατο βουνού, δρόμου, trekking, folding, junior. Οι τιμές ξεκινούν από 15 ευρώ, αλλά οι υπηρεσίες που παρέχονται παρουσιάζουν μεγάλη γκάμα και σίγουρα θα σε βοηθήσουν στη νέα σου περιπέτεια!

Πού: Βύρωνος 19, Μαρούσι, Αθήνα

Το Panorama Bikes στο Facebook

Σχόλια