Το να είσαι αρθρογράφος στο Frapress σημαίνει ότι θα βιώσεις σίγουρα κάτι απ’ όλα τα παρακάτω…

Η ιδέα ανήκει στην αρθρογράφο μας, Δανάη Λοΐζου, και είναι πάρα πολύ απλή: ζητήσαμε από τα μέλη της ομάδας μας να συνοψίσουν σε μια φράση το Frapress.gr, μέσα από τα δικά τους μάτια. Αυτά ήταν τα αποτελέσματα!

Πατήστε πάνω στα ονόματα των αρθρογράφων για να επισκεφθείτε τα προφίλ τους στο Frapress.gr.

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος του Frapress όταν πληκτρολογώ στο Google “f” κι αντί για Facebοοk συμπληρώνει αυτομάτως ‘Frapress‘.

Σταμάτης Παπαδόπουλος

 

ai_like_naoum

Kαταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος του Frapress όταν το Μεγάλο Σάββατο αντί να τυλίγω με άντερα τα συκώτια και τα γλυκάδια πάνω στη σούβλα, ετοιμάζω playlist με παραδοσιακά τραγούδια στο Youtube για να ανέβει την επομένη το πρωί στο fanpage μας στο Facebook!

Σάββας Χρυσικόπουλος

 

 

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν κάθε νέα πληροφορία που μαθαίνω σκέφτομαι πώς θα εντασσόταν σε ένα επόμενο αρθρο για να την μοιραστώ με τους αναγνώστες μας

Ζωή Κρητικού

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος του Frapress όποτε βλέπω στο chat μου τον Founder να μου λέει “Ρε μ@λ@κ@ τι εγραψες πάλι…ρεζιλι μας έκανες!”

Ο Πολέμαρχος

 

Internet-Meme-3

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος του Frapress όταν, αφού αφιέρωσα ένα δεκαπεντάλεπτο να εξηγήσω στους γονείς μου το όνομα, το λογοπαίγνιο και πως να μπαίνουν στο σάιτ, τώρα διαβάζουν μανιωδώς, θέλουν εκτενείς διευκρινίσεις για ό,τι αναφορά σε φοιτητική κουλτούρα δεν καταλαβαίνουν και με ρωτάνε κάθε τρεις και λίγο πότε θα ανέβει το επόμενο άρθρο μου.

Γεωργία Κουμαρά

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν απειλώ τους φίλους μου για να κάνουν like και share τα άρθρα του site!

Κατερίνα Αδαμοπούλου

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress, όταν μπαίνει καινούργιος μήνας και μετά από τις σκέψεις “μπήκε ο μήνας”, “πληρωθήκαμε”, η τρίτη σκέψη είναι “χρωστάω άρθρο”.

Εύη Υψηλάντου “Ξου”

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν ο Ξάνθος ανακοινώνει το επόμενο άτομο στο οποίο θα πάρει συνέντευξη.

Χρήστος Ρούκος

 

79647200Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν συζητάμε ένα θέμα με παρέα και το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό να πω είναι: “Υπάρχει άρθρο στο Frapress που αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα!” ή “Ααα αυτό αξίζει να το γράψουμε σε άρθρο”.

Δήμητρα Τσώλη

 

 

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όποτε μιλάω για καφέ και τον λέω «Φραπρέ».

Δανάη Νάντια Λοΐζου-Μάνσκε

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν συνειδητοποιώ πως χρησιμοποιώ την φράση “Εδώ τα λέμε χαλαρά” περισσότερο και από το “Καλημέρα, Καλησπέρα” κ.τ.λ.

Γιώργος Μαντάς

 

 Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress μόνο όταν δεν βλέπω αγώνα Μπαρτσελόνα-Ρεάλ.

Μαγδαληνή Γκόγκου

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν βλέπω πολύχρωμα λουλούδια (Άνοιξη γαρ) κι αρχίζω και τα ταξινομώ σε στήλες του Frapress.

Στέφανος Αντιμάντο

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν μεταξύ άλλων έχω να γράψω και κανά άρθρο, να ανεβάσω ένα Δελτίο Τύπου, να βγάλω τα άπλυτά μου στη φόρα με τα συλλογικά που έχουν εξελιχθεί σε θεσμό και να κοινοποιήσω ότι ψαγμενιά βγάζουμε κάθε εβδομάδα!

Αντώνης Μαντζαβίνος

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν βλέπω την ομαδικότητα και την επιτυχία να μην έχουν σταματημό…

Θανάσης Ξάνθος

 

funny-awkward-dog-shower-cap-bulldog-picsΚαταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν κοινοποιώ όλα τα πράγματα που με ρεζιλεύουν σε χιουμοριστικά άρθρα και στην τελευταία παράγραφο του καθενός ισχυρίζομαι ότι μιλάω για κάποιον άλλον άνθρωπο!

Ο άλλος άνθρωπος. Εεε, Κυριάκος Βλάχος

 

 

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress, όταν, σε κάθε μου αναζήτηση, οι πρώτες πληροφορίες που θα ψάξω θα βρίσκονται στα άρθρα του Frapress μας!

Ιωάννα Αλεξοπούλου

 

Μπαίνω μέσα στο Facebook και κάτω από το “Δημιουργία Ομάδας” λέει: “Συντακτική ομάδα Frapress” και έτσι καταλαβαίνω πως είμαι αρθρογράφος στο Frapress. (Πέρα από την πλάκα, είναι τιμή μου που βρίσκομαι σε αυτή την τόσο όμορφη ομάδα.)

Σμίγκολ

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν θα έχω περισσότερα μηνύματα από συνάδελφους αρθρογράφους παρά από την παρέα μου στις 12 τα μεσάνυχτα.

Κατερίνα Χλιάρα

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν οι φωτογραφίες μου έχουν γεμίσει με ομαδικές selfies με τον Θάνο πρώτη μούρη.

Ιάσονας Γρηγορόπουλος

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν κάθε μέρα βλέπω καινούργια σέλφι του Founder Θάνου με το στριφτό του μουστάκι.

Χρήστος Φαληρέας

ArticleImage_123961-jpg.xpng

 

Καταλαβαίνω πως είμαι αρθρογράφος στο Frapress επειδή όταν λείπω μου στέλνουν μηνύματα λατρείας σαν τον Μάνθο τον Φουστάνο.

Θάνος-Δανιήλ Αλεξανδρίδης

 

 

Καταλαβαίνω πως είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν αντί να τρώω πίτσα και σουβλάκια ενώ βλέπω αγώνες, κρατάω σημειώσεις για τα επόμενα άρθρα.

Μάκης Σερεπίσος

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν κάνω μια μπαρούφα σε ένα άρθρο και δεν προλαβαίνω να ενημερώσω γιατί με προλαβαίνει πάντα η Δανάη!

Γιωργία Κουτεντάκη

 

Καταλαβαίνω πως είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν εξηγώ σε γνωστούς και φίλους πού τονίζεται, σαν τον Κωνσταντίνου στο προφιτερόλ… Όχι προφιτερόλ, πρΌφιτερολ!

Σταυρούλα Κατσούλα-Καβάλλη

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν το πρώτο πράγμα που τσεκάρω όταν μπαίνω Facebook δεν είναι θέματα σχολής, ούτε κουτσομπολιά, ούτε φίλοι, ούτε καν ένας πρώην γκόμενος αλλά η “Συντακτική ομάδα frapress”.

Μαρία Στρατήγη

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν θέλω να ρωτήσω κάτι στα σοβαρά τα άτομα της ομάδας (specific) και καταλήγω να γελάω μόνη μου στις 3 το χάραμα (έχω πρόβλημα).

Μαρίνα Κυβελέα

 

Καταλαβαίνω ότι είμαι αρθρογράφος στο Frapress όταν μαθαίνω μια επίκαιρη είδηση και σκέφτομαι: ”Ωραίο θέμα! Πρέπει να γράψω γι αυτό!”

Μαρία Τσιμάρα

 

Σχόλια